ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥΣ
18:30:00
15.12

ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥΣ

ΜΙΕΪΣΚΙ (22.432)
398
4° C Βροχερός
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ - ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ

Facts Αγώνα

*Υπέρ της Λέχια η παράδοση (15-6-7).
*Στα 4 από τα 6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια σημειώθηκε g/g.
*Στα 5 από τα 8 τελευταία μεταξύ τους ματς είχαμε over.
*Τη σεζόν 2013-14 ο Στοκόβιετς, νυν τεχνικός της Λέχια, καθόταν στον πάγκο της Γιαγκελόνια και τότε αρχηγός της ομάδας ήταν ο Γκρζιμπ.

Α’ γύρος: Λέχια – Γιαγκελόνια 1-1

ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ
Ρεπορτάζ

Η κακή εμφάνιση και η εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Ζαγκλέμπιε ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Η διοίκηση αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα και να μην περιμένει τη χειμερινή διακοπή.

Ο Μάμροτ, λοιπόν, αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία, με τον μέχρι πρότινος βοηθό του, Γκρζιμπ, να αναλαμβάνει στη θέση του. Η αλήθεια είναι δεν υπάρχει λογική εξήγηση για τις εμφανίσεις της φέτος. Θα προσπαθήσεις πρωτίστως να βρει τη σταθερότητα. Πάντα παίζει επιθετικά εντός έδρας.

«Υπάρχει δυσαρέσκεια στην ομάδα μετά τα τελευταία αποτελέσματα. Η ομάδα μου ξέρει τι θέλει και πιστεύω ότι η περίοδος είναι η κατάλληλη για να ανασυνταχθούμε. Πιστεύω ότι η προσπάθεια που έδειξαν οι παίκτες μου στην προπόνηση θα φανεί και στο γήπεδο», τόνισε ο Γκρζιμπ.

Αγωνιστικά Νέα

Κάρτες συμπλήρωσε και θα λείψει ο Ρούνιε (στόπερ, 15/0).

ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ
Ρεπορτάζ

Η ανοδική της πορεία συνεχίστηκε με νέα καλή εμφάνιση και νίκη με 2-0 επί της Βίσλα Πλοκ εντός έδρας. Το νικηφόρο σερί έφτασε αισίως στα 5 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, με την αμυντική σταθερότητα να αποτελεί το μεγαλύτερο όπλο της, καθώς επιθετικά οι μονάδες μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

«Κάθε ομάδα περνάει δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια της σεζόν και αυτό τώρα ισχύει για τη Γιαγκελόνια. Εχει, όμως, πολύ καλό ρόστερ για να συνεχιστεί αυτό το πράγμα. Εχουμε προετοιμαστεί για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και πιστεύω ότι σε αυτό το ματς δεν υπάρχει φαβορί», δήλωσε ο τεχνικός Στοκόβιετς.

Αγωνιστικά Νέα

Τιμωρημένος είναι ο Ουντόβιτσιτς (μπακ, 8/1), ενώ δεν υπολογίζονται ούτε οι τραυματίες Κουμπίτσκι (μέσος, 16/0) και Αουγκουστιν (μπακ, 12/1).

Casino