Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΙΝΤΕΠ ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΠΑΤΡΙΟΤΑΣ
Facts Αγώνα
ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
Στο Κλαουσούρα 2019 ισχύει ότι και στο Απερτούρα 2019. Οι 20 ομάδες παίζουν μεταξύ τους σε ένα γύρο 19 αγωνιστικών και μία πρόσθετη αγωνιστική με τα «κλάσικο». Στη συνέχεια οι πρώτες οκτώ θα χωριστούν σε δύο ομίλους των τεσσάρων και θα παίξουν με σύστημα όλοι εναντίον όλων σε δύο γύρους (σύνολο 6 αγωνιστικές). Οι δύο νικήτριες θα αναμετρηθούν σε διπλούς τελικούς για την κατάκτηση του τίτλου. Η πρωταθλήτρια εξασφαλίζει απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του Λιμπερταδόρες 2020, όπου ήδη βρίσκεται η Τζούνιορ λόγω της κατάκτησης του Απερτούρα.
* Παράδοση (τελευταία 10ετία με γηπεδούχο τη Σάντα Φε): 4-3-1
* Παράδοση (τελευταία 10ετία συνολικά): 5-10-2
* Στις 12 πιο πρόσφατες συγκρούσεις τους οι 8 έληξαν ισόπαλες (2-8-2).
ΑΠΕΡΤΟΥΡΑ:
ΠΑΤΡΙΟΤΑΣ – ΣΑΝΤΑ ΦΕ 1-1
KYΠΕΛΛΟ (ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ):
ΣΑΝΤΑ ΦΕ – ΠΑΤΡΙΟΤΑΣ 1-1
ΠΑΤΡΙΟΤΑΣ – ΣΑΝΤΑ ΦΕ 1-3
Γνώρισε τη συντριβή 4-0 στην έδρα της Τολίμα και παρέμεινε για 5η συνεχόμενη αναμέτρηση σε πρωτάθλημα και Κύπελλο χωρίς νίκη (0-1-4) και χωρίς γκολ. Ηταν για άλλη μία φορά κακή και η ήττα ήρθε φυσιολογικά. Δέχτηκε το πρώτο γκολ με πέναλτι στο 19’ και τα υπόλοιπα στο δεύτερο ημίχρονο μεταξύ 65’ και 84’.
Το αποτέλεσμα αυτό σήμανε και το τέλος της συνεργασίας της με τον Αργεντινό τεχνικό Καμπς πριν καλά-καλά αυτή ξεκινήσει. Ως αντικαταστάτης του επιλέχθηκε ο Αρολντ Ριβέρα που απόψε θα κάνει το ντεμπούτο του. Ο 49χρονος προπονητής έκανε εξαιρετική δουλειά με την Ουνιόν Μαγκνταλένα, καθώς την ανέβασε πέρσι στην Πριμέρα και φέτος την οδήγησε στα πλέι-οφ του Απερτούρα.
Την Πέμπτη υποδέχεται την Ατλέτικο Νασιονάλ για τη φάση των «16» του Κυπέλλου στη ρεβάνς της ήττας της με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι.
Εκτός αποστολής ο τραυματίας Αργεντινός μέσος Σαμπουέσα (3/0, νεοαποκτηθείς από την πρωταθλήτρια Τζούνιορ) που αναμένεται να επιστρέψει τον Οκτώβριο. Εξέτισε και επιστρέφει ο μπακ Αρμπελάες (4/0), ο οποίος αποκτήθηκε φέτος από την Πατριότας και έχει προλάβει σε τέσσερις συμμετοχές να αποβληθεί δύο φορές!
Επιβλήθηκε 2-0 εντός έδρας της Ριονέγκρο και συνέχισε την ανοδική της πορεία, παραμένοντας για 3η συνεχόμενη αγωνιστική αήττητη (2-1-0). Ανοιξε το σκορ στο 72’ με αυτογκόλ και διασφάλισε τη νίκη της στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον επιθετικό Καστανιέδα, ο οποίος είχε περάσει αλλαγή μόλις λίγα λεπτά νωρίτερα.
Εφτασε έτσι στο +9 από τη διαχωριστική γραμμή της ειδικής κατάταξης παραμονής, ενώ στη συνολική κατάταξη Απερτούρα – Κλαουσούρα υπολείπεται μόλις ενός πόντου της 8ης θέσης που – κατά πάσα πιθανότητα, ανάλογα και με την εξέλιξη του Κυπέλλου – θα δώσει το τελευταίο εισιτήριο για το Κόπα Σουνταμερικάνα 2020.
Δύσκολα θα προλάβει ο Αργεντινός μέσος Μπεναβίδες (15/0) που προέρχεται από τραυματισμό.