ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ
22:00:00
18.10

ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

ΙΤΑΚΕΡΑΟ (49.000), ΣΑΟ ΠΑΟΥΛΟ
434
24° C Ηλιόλουστος
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ - ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

Facts Αγώνα

* Παράδοση τελευταίας 10ετίας με γηπεδούχο την Κορίνθιανς: 7-2-2
* Συνολική παράδοση τελευταίας 10ετίας: 9-5-8
* Στις πέντε πιο πρόσφατες συγκρούσεις τους έχει κυριαρχήσει η Φλαμένγκο με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία.
* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

 

ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ
Ρεπορτάζ

Στο ντεμπούτο του τεχνικού Βάγκνερ Μανσίνι, νίκησε 1-0 εκτός έδρας την Ατλέτικο Παραναένσε. Το «χρυσό» γκολ πέτυχε ο επιθετικός Εντενίλσον στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων και ενώ από το 76΄ έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα. Μεγάλη εμφάνιση του αναπληρωματικού τερματοφύλακα Βάλτερ που ειδικά στο πρώτο ημίχρονο εξουδετέρωσε πολλές τελικές προσπάθειες των γηπεδούχων. Σημαντική η επιτυχία αυτή και από ψυχολογική άποψη, καθώς προερχόταν από πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-3-2). Εξακολουθεί πάντως να βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, έχοντας καταγράψει ρεκόρ 4-6-6. Την Τετάρτη φιλοξενείται από τη Βάσκο ντα Γκάμα στο Ρίο.

Αγωνιστικά Νέα

Αποβλήθηκε στο ματς με την Παραναένσε ο 21χρονος Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός Μπρούνο Μέντες (7/0) και είναι τιμωρημένος. Εκτός λόγω καρτών και ο μέσος Ραμίρο (23/2). Αμφίβολος ο επιθετικός Ζο (19/5). Εάν δεν είναι έτοιμος θα τον αντικαταστήσει ο Αργεντινός Μποσέλι (20/6). Εξέτισε ο τερματοφύλακας Κάσιο (32/0).  Επέστρεψαν από τις εθνικές ο Κολομβιανός μέσος Καντίγιο (24/0) και ο Βενεζουελάνος εξτρέμ Οτέρο (11/2). Αποθεραπεύτηκε ο Αργεντινός αριστερός μπακ Λούκας Πιτόν (21/0). Αμφίβολοι ο 20χρονος μέσος Ρουάν Ολιβέιρα (4/0), και ο μέσος Καμάτσο (19/0). Μακροχρόνια απών ο κεντρικός αμυντικός Αβελάρ (19/3, ρήξη χιαστών, επιστρέφει τον Μάιο).

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ
Ρεπορτάζ

Βγάζει κούραση το τελευταίο διάστημα όπως φάνηκε και στο εντός έδρας 1-1 της Πέμπτης με την Μπραγκαντίνο. Εμεινε πίσω στο σκορ στο 46’ και ισοφάρισε στο 70’ με τον επιθετικό Λίνκολν. Την Τρίτη – δηλαδή μόλις 48 ώρες νωρίτερα – είχε «ιδρώσει» για να επιβληθεί της ουραγού Γκοϊάς και χρειάστηκε ένα γκολ του φορ Πέδρο στο 96’ για να πάρει τους τρεις βαθμούς (2-1). Ο ίδιος παίκτης είχε ισοφαρίσει στο 39΄ το τέρμα που είχε δεχτεί στο 13΄. 

Την Τετάρτη υποδέχεται την Τζούνιορ Μπαρανκίγια από την Κολομβία στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες. Υπενθυμίζεται ότι έχει ήδη διασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκρισή της στη φάση των «16» και απλά χρειάζεται ένα βαθμό για να «σφραγίσει» και την πρωτιά στον όμιλο. Επόμενη υποχρέωσή της στο πρωτάθλημα η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ιντερνασιονάλ την προσεχή Κυριακή.
 

Αγωνιστικά Νέα

Εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων ο διεθνής Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός Ντε Αρασκαέτα (28/7) και ο κεντρικός αμυντικός Ροντρίγκο Κάιο (20/0). Συνεχίζουν να είναι τραυματίες ο επιθετικός Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα (25/16) και ο 35χρονος διεθνής τερματοφύλακας Ντιέγκο Αλβες (20/0). Επιστρέφουν όμως ο διεθνής Χιλιανός δεξιός μπακ Ισλα (10/0) που αποθεραπεύτηκε και ο διεθνής αριστερός μπακ Φιλίπε Λουίς (26/2) που εξέτισε. Ξανά κάτω από τα δοκάρια ο 21χρονος Ούγκο Σόουζα (7/0). Τρέχει να προλάβει ο διεθνής εξτρέμ Εβερτον Ριμπέιρο (31/6), το πιθανότερο είναι να τα καταφέρει. Αμφίβολοι για την αποστολή ο επιθετικός Πέδρο Ρότσα (7/1) ο δεξιός μπακ Ζοάο Λούκας (9/1)  που προέρχονται από τραυματισμούς.

Casino