-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ U21 - ΙΣΠΑΝΙΑ U21
Facts Αγώνα
* Ο πρώτος των 9 ομίλων και οι 5 καλύτεροι δεύτεροι μαζί με τις διοργανώτριες Ουγγαρία και Σλοβενία θα δημιουργήσουν 4 γκρουπ των 4 ομάδων. Οι 4 πρώτοι των ομίλων και οι 4 δεύτεροι θα προκριθούν στο Final-8 (νοκ άουτ προημιτελικοί, ημιτελικοί, τελικός).
** Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Βαθμοί στα μεταξύ τους ματς, 2) Διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους ματς, 3) Καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους ματς, 4) Καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους ματς, 5) Διαφορά τερμάτων στον όμιλο, 6) Καλύτερη επίθεση στον όμιλο, 7) Καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στον όμιλο, 8) Περισσότερες νίκες στον όμιλο, 9) Περισσότερες εκτός έδρας νίκες στον όμιλο.
Η καλή δουλειά που γίνεται σε αυτές τις ηλικίες αποδίδει καρπούς τα τελευταία χρόνια και οι γείτονες παρουσιάζονται πιο ανταγωνιστικοί και αποτελεσματικοί σε σχέση με την ομάδα των Αντρών. Πριν από μια τριετία μάλιστα κατάφεραν και έφτασαν μέχρι το τελικό τουρνουά.
Στα τωρινά προκριματικά έχουν κάνει καλή εκκίνηση και διεκδικούν επί ίσοις όροις το εισιτήριο για την επόμενη φάση, κυρίως μέσω της δεύτερης θέσης, αν δεχτούμε ότι οι Ισπανοί πολύ δύσκολα δεν θα τερματίσουν στην κορυφή. Στο πιο πρόσφατο χρονικά, πέρσι τον Νοέμβριο, ηττήθηκε 3-0 από την Ισπανία εκτός έδρας. Ακολουθεί την Τρίτη η αναμέτρηση με τα Ν. Φερόε.
Το ρόστερ βέβαια έχει αρκετές διαφορές σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Οι έντεκα αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα, ενώ από τους υπόλοιπους οι περισσότεροι παίζουν στα Βαλκάνια, κυρίως στην Κροατία. Ο 20χρονος εξτρέμ Τσουρλίνοφ που παίζει στη Γερμανία με τη φανέλα της Στουτγάρδης και ο επιθετικός Τροσέφσκι που αγωνίζεται στη Ρωσία για τη Ροστόφ θεωρούνται τα μεγαλύτερα ταλέντα αυτής της ομάδας.
Πρώτη και καλύτερη στον όμιλο, δεν αναμένεται να έχει δυσκολίες σε αυτές τις πέντε εναπομείνασες αγωνιστικές. Η κορυφαία δύναμη της Ευρώπης σε αυτά τα κλιμάκια, υπενθυμίζεται ότι πέρσι κατέκτησε το τελικό τουρνουά στην Ιταλία και σχεδόν πάντα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.
Με ρεκόρ 4-1-0 και επιμέρους σκορ 9-1 στον όμιλο, απομένουν τα τυπικά για να τερματίσει στην πρώτη θέση και να συνεχίσει την πορεία της προς το Final 8 που θα διεξαχθεί σε Ουγγαρία και Σλοβενία το ερχόμενο καλοκαίρι. Και στις πέντε πιο πρόσφατες υποχρεώσεις της επιβεβαιώθηκε το σύνολο 2-3 γκολ.
Οσον αφορά στο ρόστερ του Ντε λα Φουέντες, έχει 18 νέα πρόσωπα σε σχέση με τις τελευταίες κλήσεις. Κάποιοι εκ των βασικών ανέβηκαν στην πρώτη ομάδα, όπως ο Φεράν Τόρες της Σίτι, ο Ανσου Φάτι της Μπαρτσελόνα και ο Ντάνι Όλμο της Λειψίας.