Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΝΑΓΚΟΓΙΑ - ΜΑΤΣΙΝΤΑ ΖΕΛΒΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Η Ναγκόγια ήταν η απογοήτευση της έναρξης του πρωταθλήματος και σε καμία περίπτωση δεν θα την εμπιστευόμουν σε τιμές φαβορί. Αντιθέτως, η Ματσίντα Ζέλβια είναι η ομάδα που θα εστιάσω περισσότερο φέτος έχοντας ως επί το πλείστον τον ρόλο του αουτσάιντερ, όπως σήμερα. Διαθέτει ικανότατο σύνολο και η εμφάνισή της κόντρα στην Γκάμπα Οσάκα άφησε υποσχέσεις. Στο 1.75 το Χ2 από τη Stoiximan.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΝΑΓΚΟΓΙΑ - ΜΑΤΣΙΝΤΑ ΖΕΛΒΙΑ
Facts Αγώνα
- Σε επίπεδο πρωταθλήματος συναντήθηκαν μόλις μία σεζόν, το 2017, με τη Ναγκόγια να επικρατεί εντός (2-1) και εκτός (4-3). Υπάρχει και μία κόντρα τους για το Κύπελλο, το 2015, όταν η Ματσίντα Ζέλβια κέρδισε και προκρίθηκε σε αυτό το γήπεδο με γκολ στις καθυστερήσεις (1-0).
Με τον ίδιο, αρνητικό τρόπο, που ολοκλήρωσε την περασμένη σεζόν, έτσι ξεκίνησε και τη φετινή χρονιά. Ήταν μακράν η χειρότερη ομάδα της πρεμιέρας χάνοντας με… κάτω τα χέρια στο γήπεδό της από την Κασίμα με 3-0. Από τη στιγμή που μπήκε το πρώτο γκολ στο 19’ την πήρε η… κατηφόρα, με αποτέλεσμα να… καταρρεύσει στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους δεχόμενη ακόμα δύο γκολ (47’, 62’).
Αρκετά προβληματισμένος ο κόουτς Χασεγκάβα, που προσπαθεί να βρει λύσεις και σωστή «χημεία» μεταξύ των παικτών. Θυμίζω πως προχώρησε σε ριζικό… rebuilding τον χειμώνα αυτόν με τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν.
Πολλές οι απαιτήσεις στα επόμενα τρία ματς που ακολουθούν αρχή γενομένης από το σημερινό, κόντρα δηλαδή σε ομάδες στα μέτρα της. Οφείλει να επανορθώσει σε ακόμη ένα εντός που έχει μπροστά της, πριν τις εξόδους σε Νιγκάτα και Κασίβα που ακολουθούν.
Τραυματίες από την περσινή σεζόν παραμένουν ο μπακ Καβαζούρα (13/0) και ο πλάγιος Σακάι (20/0).
Θα μπορούσε κάλλιστα να είχε κερδίσει στο παρθενικό της παιχνίδι στην πρώτη κατηγορία την Γκάμπα Οσάκα, αλλά η ατυχία της βάρεσε την… πόρτα. Προηγήθηκε με το εύστοχο πέναλτι του Σουζούκι στο 17’, ενώ είχε τις φάσεις να μεγαλώσει το προβάδισμα της. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του μέσου Σέντο.
Από εκείνο το σημείο και έπειτα ήταν λογικό να αλλάξει το μομέντουμ και να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Η ισοφάριση άργησε, αλλά ήρθε, στο 84’ κρατώντας τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Σε γενικές γραμμές πάντως ο κόουτς Κουρόντα έμεινε αρκετά ευχαριστημένος, για όσο διάστημα δηλαδή έπαιζε η ομάδα του με 11 παίκτες, τόσο με την κυκλοφορία της μπάλας όσο και με τις ευκαιρίες που υπήρξαν.
Τραυματίστηκε στο τελευταίο ματς ο φορ Να (1/0), τιμωρημένος ο αρχηγικός μέσος Σέντο (1/0). Λείπουν ήδη ο πολύτιμος στράικερ Έρικ (30/18 πέρυσι) που θα επιστρέψει στα τέλη Απριλίου, όπως επίσης και ο εφεδρικός αμυντικός Ματσουμότο.