ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ
19:00:00
17.10

ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

ΧΙΜΚΙ ΑΡΕΝΑ (18.636)
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΙΜΚΙ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ

Facts Αγώνα

* Υπέρ της Σπαρτάκ η παράδοση (3-2-1).
* Τελευταίο τους παιχνίδι για το πρωτάθλημα το 2009.
* Σε όλα τα μεταξύ τους ματς με γηπεδούχο τη Χίμκι σημειώθηκε over.

ΚΙΜΚΙ
Ρεπορτάζ

Το ξεκίνημα του Τσερέβτσενκο στον πάγκο αφήνει πολλές υποσχέσεις. Αλλωστε, έχει εμπειρία από τέτοιες καταστάσεις. Την οργάνωσε αμυντικά, ενώ επιθετικά βρίσκει τις λύσεις στην κόντρα. 

Ενισχύθηκε στη μεσαία γραμμή (Κουάτ και Γκλουσακόβ είναι λύσεις για μεγαλύτερες ομάδες) και αυτό έχει αρχίσει να φαίνεται. Σημαντική η απώλεια, πάντως, του μέσου Πολιάρους, που πουλήθηκε στην Αχμάτ.

Πριν τη διακοπή είχε ηττηθεί δύσκολα με 2-1 εκτός έδρας από τη Λοκομοτίβ και δείχνει ότι είναι, πλέον, σε θέση να δυσκολέψει οποιονδήποτε αντίπαλο. Από εδώ και στο εξής προτεραιότητα θα αποτελούν τα μετόπισθεν.

Αγωνιστικά Νέα

Τιμωρημένος είναι ο Τίχι (αμυντικός, 10/0), σοβαρά τραυματίστηκε ο Καζάντσεβ (μέσος, 3/0), ενώ αμφίβολος δίνεται ο Κοριάν (φορ, 8/3).

ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ
Ρεπορτάζ

Αφού δεν έχασε και από τη Ζενίτ, κάνοντας καλή εμφάνιση πριν τη διακοπή, δείχνει έτοιμη για την κορυφή. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως ήταν πολύ ανώτερη στην επανάληψη, έχασε ευκαιρίες και ισοφάρισε στο τέλος για το 1-1.

Βρήκε επιτέλους ισορροπία με τον Τεντέσκο στον πάγκο, παρότι αμυντικά συνεχίζει να μην πείθει. Επιθετικά, πάντως, τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά, ενώ έκανε και μία εξαιρετική προσθήκη στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Απέκτησε τον Μόουζες από την Τσέλσι με τη μορφή δανεισμού και ελπίζει ότι θα λύσει μια και καλή το πρόβλημα στη δεξιά πλευρά, καθώς ο Νιγηριανός ταιριάζει γάντι με το 3-5-2 που παίζει. Προέρχεται από δύο συνεχόμενα διπλά, ενώ μόλις 1 ήττα μετράει στη σεζόν μακριά από το γήπεδό της.

Αγωνιστικά Νέα

Τιμωρημένος είναι ο Σόμπολεβ (φορ, 10/3), τραυματίες οι Γκλουσενκόβ (μέσος, 5/0), Τασάεβ (εξτρέμ, 0/0), ενώ από τραυματισμό προέρχεται ο Ουρούνοβ (μέσος, 5/0). Τέλος, ο Τζίκια (στόπερ, 10/0) είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό, το δεύτερο τεστ ήταν αρνητικό και περιμένει τα αποτελέσματα του τελευταίου για να δει αν θα είναι στην αποστολή. Εχει χάσει, πάντως, τις τελευταίες προπονήσεις και δύσκολα θα ξεκινήσει.

Casino