Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ
Facts Αγώνα
*Παράδοση: 1-0-1 εντός, 1-1-3 συνολικά.
Α’ Γύρος: Μούνστερ – Βουρζ.Κίκερς 1-0
Μετά τη νίκη επί της Μόναχο, έχυσε την καρδάρα με το γάλα και έμεινε μακριά από την 3η θέση. Η εμφάνισή της ήταν αρκετά βελτιωμένη σε σχέση με αυτήν κόντρα στην 1860, ωστόσο δεν πήρε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Σίλε είχε τις ευκαιρίες όμως πληγώθηκε από τις στημένες φάσεις. Στο πρώτο μέρος ο Γκέμπελ είχε δοκάρι για τους Κίκερς και στην αρχή του δευτέρου ο νεαρός Ελβα ήταν άτυχος αφού το τρομερό σουτ που επιχείρησε εκτός περιοχής, τράνταξε το κάθετο δοκάρι του κίπερ της Σόνενχοφ. Τελικά στο 82ο λεπτό έμεινε πίσω στο σκορ από απευθείας φάουλ που χτύπησε στην πλάτη του κίπερ Μπάτγκε πριν καταλήξει στα δίχτυα. Πέντε λεπτά αργότερα ο Μπάχμαν εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην άμυνα της Σόνενχοφ και με δυνατό σουτ με το εξωτερικό φάλτσο έστειλε την μπάλα στην κλειστή γωνία του Μπρολ για το 1-1. Τελικά στις καθυστερήσεις, δύο ακόμη στημένες φάσεις έδωσαν την χαριστική βολή στους Κίκερς. Ο Μπάτγκε αρχικά έβγαλε ακόμη ένα φάουλ του Γιόνγιτς, όμως στο κόρνερ που ακολούθησε ο Χόφμαν πέτυχε το 2-1 και άφησε την ομάδα του Σίλε άποντη.
«Η Μούνστερ είναι ποιοτικός αντίπαλος και εμείς πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι» τόνισε ο κόουτς Σίλε.
Αμφίβολος ο βασικός Αντέμι (φορ, 29/10). Τραυματίας ο βασικός Ντρέβες (κίπερ, 19/0). Τραυματίας ο Χάνσεν (στόπερ, 12/1).
Εβγαλε αντίδραση μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες και κέρδισε με το εμφατικό 3-0 την Ουντερχάκινγκ. Μάλιστα η ομάδα του Αντβέρπεν πραγματοποιίησε και καλή εμφάνιση. Το άγχος της έφυγε μόλις στο 7ο λεπτό με τον Κλίνγκεμπουργκ να ανοίγει το σκορ. Στη συνέχεια και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους, η Χάκινγκ στο πρώτο ημίχρονο είχε και δοκάρι. Στο τέλος, η Μούνστερ εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα λάθη της άμυνας της αντιπάλου και με δύο γκολ μέσα σε πέντε λεπτά από Χόφμαν και Σέρντερ με σουτ εντός περιοχής, ανέβασε τον δείκτη του σκορ.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας άρχισαν οι αποχωρήσεις στους «αετούς» καθώς ο επιθετικός Ρίλε συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του από το καλοκαίρι στην Ουέρντιγκεν.
Συμπλήρωσε κάρτες ο Χάϊντεμαν (αρ.μπακ, 21/1). Εξέτισε ο Νταντάσοφ (φορ, 25/7) που επέστρεψε και από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Αζερμπαϊτζάν. Τραυματίες οι Μπόργκμαν (στόπερ, 16/1), Μίλερ (δ.εξτρέμ, 16/0), Χάϊνριχ (αρ.εξτρέμ, 9/0) και Πρινζ (κίπερ). Λείπει με την Κ23 της Γερμανίας ο Βαρσέφσκι (επιθετικός, 8/1).