ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΕΔΑΦΟΣ
01.01

ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΕΔΑΦΟΣ

ΜΠΑΟΥΝΤΑΡΙ ΠΑΡΚ, ΟΛΝΤΑΜ
328
9° C Συννεφιασμένος
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΕΔΑΦΟΣ

Facts Αγώνα

* Κεκλεισμένων των θυρών

* Συνολική παράδοση: 10-8-14

* Στη συγκεκριμένη έδρα: 6-6-3

* Στον Α’ γύρο: Εξετερ – Ολνταμ 1-2

* Τα 10 από τα 15 σε αυτό το γήπεδο έληξαν G/G

Ρεπορτάζ

Αμύνθηκε εξαιρετικά κόντρα στην Μπράντφορντ και πήρε ακόμα μία εκτός έδρας ισοπαλία. Αυτή τη φορά χωρίς τέρματα μένοντας για 2η φορά στο μηδέν, στα 4 παιχνίδια που βρίσκεται στον πάγκο ο Κιθ Κερλ.

Με εξαίρεση την εντός έδρας ήττα από την Κέμπριτζ (2-4), σε γενικές γραμμές η άμυνα τα πηγαίνει περίφημα υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού. Φαίνεται ξεκάθαρα η διαφορετική προσέγγιση του Κερλ, ο οποίος με τριάδα στα στόπερ προσπαθεί να βελτιώσει το ανασταλτικό κομμάτι.

Το θέμα είναι να πετύχει και την πρώτη νίκη, αφού μετρά 3 ισοπαλίες σε αυτά τα 4 ματς. Μπορεί να μην υπάρχει άμεσος κίνδυνος, καθώς η διαφορά είναι σε διψήφια νούμερα από την επικίνδυνη ζώνη, όμως καλείται να «καθαρίσει» όσο πιο γρήγορα γίνεται με την υπόθεση της παραμονής.

Αγωνιστικά Νέα

Νέα απουσία αυτή του χαφ Μπαχαμπούλα (31/4), ο οποίος κλήθηκε στην εθνική Κονγκό. Εκτός θα μείνουν για αρκετό καιρό ο φορ Ντίρνλεϊ (15/5), ο φορ Μπλάκγουντ (11/2) και ο φορ Μπαρνς (4/0). Δεν έχει ξεπεράσει το χτύπημα ο Μπόρθγουικ-Τζάκσον (μπακ, 22/0). Επέστρεψε στο Λονδίνο και την Αρσεναλ (στην οποία ανήκει) για λίγο καιρό ο στόπερ Κλαρκ (22/1), προκειμένου να αναρρώσει από τον τραυματισμό του. Σε φάση αποθεραπείας ο Γκάριτι (χαφ, 21/2) και ο Τζομπάτι (στόπερ, 18/0). Παραμένει απών ο βασικός κίπερ Λόουλορ, έτσι επεκτείνεται και ο δανεισμός του Γουόκερ από την ΜΚ Ντονς.

Ρεπορτάζ

Δύο λάθη που οδήγησαν σε πέναλτι, έφεραν την εκτός έδρας ήττα από την Τρανμίρ (2-1). Εφερε το ματς στα ίσα στο 20’ ο Ράνταλ, ο οποίος στάθηκε εξαιρετικά άτυχος καθώς τραυματίστηκε πάνω στο σουτ.

Δεν είναι μόνο ο ίδιος άτυχος αλλά και γενικώς η ομάδα. Εχασε στις λεπτομέρειες για δεύτερο σερί ματς, μετά το εντός 0-1 από την Τσέλτεναμ στις καθυστερήσεις. Από ανόητα λάθη στην άμυνα έμεινε πίσω στην μάχη της πρώτης επτάδας.

Στο -4 από την 7η Νιούπορτ, αν και με 2 παιχνίδια παραπάνω να δώσει. Το ένα είναι το σημερινό, στο οποίο ο Τέιλορ θέλει να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών απέναντι στην χειρότερη ομάδα εντός έδρας.

Αγωνιστικά Νέα

Πιθανότατα να χάσει και όλη τη σεζόν ο εξτρέμ Ράνταλ (30/8). Αμφίβολοι δίνονται ο εξτρέμ Γουίλιαμς (18/3) και ο νεοφερμένος στόπερ Σταμπς (Φλίτγουντ, χωρίς συμ.). Θα λείψει για τουλάχιστον έναν μήνα ο κίπερ Μάξτιντ (9 συμ.)

Casino