-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
Αργησε να πάρει μπροστά και γνώρισε δίκαια την ήττα 2-1 στο Γκέτεμποργκ από τη Χέκεν. Εδωσε χώρο και βρέθηκε σε δύσκολη θέση, για να μείνει πίσω στο 39’ και να δεχθεί δεύτερο στο 49’. Από το σημείο εκείνο και μετά βγήκε μπροστά, πίεσε, έχασε δύο καλές ευκαιρίες, για να μειώσει τελικά με τον Μαμουντού Μόρο στο 86’. Στα εναπομείναντα λεπτά η Χέλσινμποργκ πίεσε και έκανε κάποιες φάσεις από εκτελέσεις φάουλ και κόρνερ, για να χάσει μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις ο Ράσμους Γιόνσον μετά από πάσα ακριβείας του Αντρέας Γκράνκβιστ.
«Πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι και να μην αφήνουμε τα πράγματα να φτάνουν στο απροχώρητο. Παίξαμε καλά από το 50’ και μετά, προφανώς όμως αυτό δεν είναι αρκετό. Μπροστά μας έχουμε μια σειρά από δυνατά ματς, όπως άλλωστε θα είναι όλα τα παιχνίδια φέτος. Είναι πολύ σημαντικό να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να πιστέψει πως μπορεί να περάσει εύκολο απόγευμα. Η Χάμαρμπι είναι πολύ δυνατή ομάδα, έχει εξαιρετικούς παίκτες και δεν πρέπει να μείνουμε ούτε λεπτό ακάλυπτοι», δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας Περ-Ούλα Λιουνγκ.
Τραυματίας αποχώρησε στο 33’ του αγώνα με τη Χέκεν ο βασικός μεσοεπιθετικός Αντρέ Μπιάρνασον (2 συμ., 1 γκολ) και χάνει το σημερινό ματς. Αυτό είναι και το μοναδικό πρόβλημα για τον Λιουνγκ, αφού ο γκολκίπερ Περ Χάνσον είναι μακροχρόνια απών και δεν αναμένεται πριν το φθινόπωρο.
Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε εντός έδρας με την Κάλμαρ, χάνοντας πολλές ευκαιρίες. Εμεινε πίσω στο 32’ στη μοναδική επίθεση των φιλοξενούμενων, ισοφάρισε στο 67’ με κεφαλιά του Νίκολα Τζούρτζιτς, έχασε σωρεία ευκαιριών να διπλασιάσει, το έπραξε στο 90+5’, ωστόσο ο βοηθός ακύρωσε λανθασμένα το γκολ ως οφσάιντ.
Ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες, απειλήθηκε σύρραξη τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν με κάποιες κίτρινες κάρτες και με τον Τζούρτσιτς να βγάζει το βαλκανικό ταμπεραμέντο του και να λέει διάφορα στη γλώσσα του. Η ουσία είναι πως δεν άλλαξε κάτι, η Χάμαρμπι πλήρωσε τις πολλές χαμένες ευκαιρίες της και υπάρχει προβληματισμός.
Δεν υπάρχουν προβλήματα, η αποστολή είναι πλήρης.