ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΜΠΡΝΟ – ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ
16:00
30.10

ΜΠΡΝΟ – ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ

Αλλοπρόσαλλη η Μπρνο
Σρμπσκα (10.200), Μπρνο
307
15° C Συννεφιασμένος
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΠΡΝΟ - ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ

Facts Αγώνα

*Παράδοση: 10-5-11 εντός, 13-15-23 συνολικά. Η Λίμπερετς μετράει τρία διαδοχικά διπλά στην έδρα της Μπρνο όταν νωρίτερα είχε να κερδίσει από το 2013.

ΜΠΡΝΟ
Ρεπορτάζ

Δεύτερη διαδοχική εκτός έδρας νίκη μετά από αυτή στο Κύπελλο, αυτή τη φορά με 3-1 επί της Παρντούμπιτσε. Αυτό το αποτέλεσμα την κράτησε στη μέση της βαθμολογίας και αύξησε την διαφορά της από την αντίπαλό της στους 11 βαθμούς, με την Μπρνο να έχει και ματς λιγότερο. Δυσκολεύτηκε μέχρι να έρθει το πρώτο γκολ στο 40’ από τον Ρέζνιτσεκ με ωραίο πλασέ. Ο αρχηγός της Μπρνο έκανε ματσάρα, αφού πέτυχε χατ-τρικ. Στο 50’ με σουτ εκτός περιοχής διπλασίασε τα τέρματά του και της ομάδας του, ενώ στο 74’ σε κενή εστία ολοκλήρωσε την εξαιρετική του εμφάνιση. Στο 80’ η Παρντούμπιτσε απλά μείωσε στο σκορ. Η Μπρνο δεν τρόμαξε με την εμφάνισή της, απλά ήταν πιο αποτελεσματική με την αντίπαλό της και έδειξε ξανά πόσο επικίνδυνη είναι μακριά από την έδρα της.

Αγωνιστικά Νέα

Τραυματίες οι Στρμπα (στόπερ, 1/0) και Πρίτσιστσαλ (εξτρέμ, 7/1).

ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ
Ρεπορτάζ

Επιστροφή στις νίκες για την Λίμπερετς μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα και μάλιστα στο καλύτερο σημείο. Κέρδισε με 2-0 τη Γιάμπλονετς στο ντέρμπι και πλησίασε ξανά τις θέσεις των πλέι οφ. Ηταν πιο αποτελεσματική από την αντίπαλό της, ανοίγοντας το σκορ με προβολή του Ράμπουσιτς στο 41’. Στο δεύτερο μέρος ο κίπερ Βλίγκεν είχε 2-3 επεμβάσεις και την κράτησε ζωντανή στο ματς. Ο Φαν Μπούρεν στο 75’ με σουτ στην κίνηση «σφράγισε» το τρίποντο της ομάδας του, φτάνοντας τα 8 γκολ σε 12 ματς.

Μεσοβδόμαδα η Λίμπερετς διέλυσε την Φρίντεκ Μίστεκ (ομάδα 3ης κατηγορίας) με 6-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Τσεχίας. Ο κόουτς Κόζελ έκανε αλλαγές στην ενδεκάδα, μόλις 3/11 από αυτούς που έπαιξαν από την αρχή με τη Γιάμπλονετς βρέθηκε στο αρχικό σχήμα.

Αγωνιστικά Νέα

Εξέτισε ο Γκέμπρε Σιλασιέ (αρχηγός-δ.μπακ, 11/1). Αμφίβολος ο Βαλέντα (δεκάρι, 4/1). Τραυματίες οι Μάτουσεκ (δεκάρι, 10/0), Ντουμπιά (μέσος, 4/1) και Γκάλι (αρ.εξτρέμ, 1/0).

Casino