Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΜΠΡΕΝΤΑ - ΡΟΝΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Η απογοήτευση που (είναι λογικό να) υπάρχει από την αποτυχία της απευθείας ανόδου, είναι το μοναδικό στοιχείο που μπορεί να προβληματίσει τη Ρόντα. Κατά τα άλλα, είναι καλύτερη ομάδα από την ντεφορμέ Μπρέντα, την οποία έχει κερδίσει ήδη δύο φορές φέτος. Το «διπλό» προσφέρεται ως αουτσάιντερ στην Betsson, οπότε υπάρχει το περιθώριο να κάνουμε την κάλυψη στην ισοπαλία.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΠΡΕΝΤΑ - ΡΟΝΤΑ
Facts Αγώνα
Α’ ΓΥΡΟΣ: Μπρέντα – Ρόντα 1-3
Β’ ΓΥΡΟΣ: Ρόντα – Μπρέντα 3-1
- Οι αγώνες των πλέι οφ για το τελευταίο εισιτήριο της Ερεντιβίζιε της επόμενης περιόδου είναι διπλοί, χωρίς ωστόσο να βρίσκεται σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση που οι δύο ομάδες σημειώσουν τον ίδιο αριθμό τερμάτων, μετά τον επαναληπτικό ακολουθεί ημίωρη παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι.
- Η Ρόντα μέτρησε φέτος το 2/2 κόντρα στην Μπρέντα στην κανονική περίοδο, κερδίζοντας και τις δύο αναμετρήσεις με 3-1. Νωρίτερα, «έτρεχε» ένα αρνητικό σερί απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (0-4-3).
Δεν έκανε το καθήκον της στο Ος (1-1), όμως έστω και με την ψυχή στο στόμα εξασφάλισε την παρουσία της στα πλέι οφ. Μπήκε μπροστά στο α’ μέρος (Όμγκμπα 30’), όμως δέχθηκε την ισοφάριση στις αρχές της επανάληψης (Τσίμερμαν 50’). Στην υπόλοιπη διάρκεια πίεσε την αντίπαλη εστία, αλλά περιορίστηκε σε κάποιες μικροευκαιρίες και δεν βρήκε το νικητήριο τέρμα.
Ευτυχώς τα υπόλοιπα αποτελέσματα βόλεψαν (η Μάαστριχτ δεν κάλυψε τη διαφορά τερμάτων, ούτε κέρδισε την 4η περίοδο) και η 8η θέση αποδείχθηκε αρκετά για να στείλει στα πλέι οφ ανόδου. Ο πρόσφατος απολογισμός της (1-4-3), ωστόσο, και οι φτωχές εμφανίσεις που τον έχουν συνοδεύσει, δεν αποτελούν καλό οιωνό ενόψει των διπλών αναμετρήσεων με την -ισχυρή φέτος- Ρόντα.
Τιμωρημένος ο αριστερός μπακ Κέμπερ (21/2). Τραυματίες οι τερματοφύλακες Κόρτσμιτ (23/0), Τρόοστ (12/0), με τον Φαν ντε Μέρμπελ (5/0) να συνεχίζει κάτω από τα δοκάρια. Εκτός, επίσης, ο πολύτιμος χαφ Λέιμανς (16/1) και οι μέσοι Φετ (12/0), Τζάντι (2/0). Έχασε τα προηγούμενα παιχνίδια για πειθαρχικούς λόγους ο ποιοτικός επιθετικός Σεϊντιού (18/4).
Ηττήθηκε στον «τελικό» ανόδου στο Γκρόνινγκεν (2-0) και απώλεσε στην ισοβαθμία με τους γηπεδούχους την προνομιούχο 2η θέση. Χάνοντας τη μάχη στο χώρο του κέντρου, δεν κατάφερε να φανεί ιδιαίτερα απειλητική σε κανένα σημείο του αγώνα. Αντίθετα, οι αντίπαλοι είχαν την κατοχή και εκμεταλλεύτηκαν τις φάσεις που τους παρουσιάστηκαν, βρίσκοντας δίχτυα με τους Χόβε (39’) και Σρόιντερς (51’).
Η πρώτη ήττα μετά από 3 μήνες (9-4-0 στο ενδιάμεσο) στάθηκε αρκετή για να ρίξει μετά από πολύ καιρό τη Ρόντα από τη 2άδα ανόδου. Θα έχει, ωστόσο, μια δεύτερη ευκαιρία για να διεκδικήσει την πολυπόθητη επιστροφή στην Ερεντιβίζιε μέσω των πλέι οφ. Καλείται, λοιπόν, να ξεπεράσει άμεσα την απογοήτευσή της για την άσχημη τροπή που πήραν τα πράγματα στην κανονική περίοδο και (αρχικά) να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπρέντα.
Πραγματοποίησαν την επιστροφή τους ως αλλαγή ο αριστερός μπακ Μπάιλεφελντ (28/1) και ο επιθετικός Γκιουτσλού (18/1). Ελπίζουν να ακολουθήσουν ο στόπερ Ρέζελερ (13/0) και ο χαφ Σπίρινγκς (27/1).