Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΜΠΟΥΡΓΚΟΣ - ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Η φορμαρισμένη Μπούργος δυναμώνει όταν παίζει στο «Ελ Πλάντιο», τη στιγμή που η Σανταντέρ προέρχεται από δύο αρνητικά αποτελέσματα και θα αναζητήσει αντίδραση. Αμφότερες με τον έναν ή τον άλλο τρόπο σκοράρουν και για το λόγο αυτό θα επιλέξουμε το G/G της Winmasters.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΠΟΥΡΓΚΟΣ - ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ
Facts Αγώνα
Δείτε τα προγνωστικά Β Ισπανίας.
Αναδείχθηκε νικήτρια στο γειτονικό ντέρμπι με αντίπαλο τη Μιραντές στο ουδέτερο «Μεντιθορόθα» (0-2). Η Μπούργος μπορεί να μην έθελξε με την απόδοσή της και να ήταν λιγότερο παραγωγική σε αριθμό ευκαιριών, ωστόσο είχε για ακόμα μία φορά την ουσία.
Μετά από ένα ισορροπημένο και «σφιχτό» πρώτο μέρος, ανέβασε κατά κάποιο τρόπο «στροφές» μετά την ανάπαυλα και στο 84’ πήρε «κεφάλι» στο σκορ με κοντινή προβολή του Μάριο Γκονζάλεθ, σε μία φάση που άρχισε από εκτέλεση κόρνερ. Στο 90’+2’ ο ίδιος παίκτης «σφράγισε» την υπόθεση «διπλό» για την ομάδα του Λουίς Μιγκέλ Ράμις, ευστοχώντας σε εκτέλεση πέναλτι.
Με αυτόν τον τρόπο, η Μπούργος επανήλθε άμεσα στις νίκες και σκαρφάλωσε στην πέμπτη θέση με 25 βαθμούς, διευρύνοντας παράλληλα το αήττητο σερί της στα πέντε παιχνίδια (4-1-0). Απόψε, επιστρέφει στο «Ελ Πλάντιο», όπου έχει ηττηθεί μόλις μία φορά φέτος (3-3-1).
Μοναδική και σταθερή απουσία αυτή του Τσάπελα (δεξιός μπακ).
Άξια της μοίρας της. Η Σανταντέρ πήρε τα χεράκια της και έβγαλε τα… ματάκια της στην εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με τη Γρανάδα. Παρά το γεγονός πως έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα, «βρίσκοντας» δύο φορές δίχτυα με τους Βιγιαλίμπρε και Κάστρο στο 19’ και στο 23’ αντίστοιχα, δεν διαχειρίστηκε σωστά το προβάδισμα των δύο τερμάτων και μετά την ανάπαυλα δέχθηκε την ισοφάριση σε διάστημα 12 λεπτών (55’, 67’).
Μάλιστα, θα μπορούσε κάλλιστα να είχε υποστεί την ανατροπή, αλλά και να πετύχει γκολ νίκης στις καθυστερήσεις, ωστόσο τίποτα από τα δύο δεν συνέβη. Κάπως έτσι, απέκτησε δύο συγκάτοικους στην κορυφή της La Liga 2, με τις Λας Πάλμας και Λα Κορούνια να την «πιάνουν» προσωρινά στους 26 βαθμούς, έπειτα και από την ήττα στα Κανάρια Νησιά(3-1) την αμέσως προηγούμενη αγωνιστική.
Εκτός έδρας τώρα, η ομάδα του Χοσέ Αλμπέρτο Λόπεθ έχει πανηγυρίσει τρία «διπλά» και έχει περισυλλέξει δέκα βαθμούς (3-1-2).
Επανέρχονται διεθνείς Π. Κανάλες (χρήσιμος μεσοεπιθετικός), Αντρέεφ (αναπληρωματικός τερματοφύλακας), Γκ. Πουέρτα (βασικός χαφ) και Αρεβάλο (βασικός φορ, 13/7), ενώ ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο Σαλίνας (αριστερός μπακ). Νοκ άουτ ο Μισελέν (πρώην δεξιός μπακ της ΑΕΚ), αμφίβολος ο Σάινθ-Μάρα (χαφ).