Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΜΠΟΥΡΓΚΟΣ - ΛΕΒΑΝΤΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Σε εξαιρετική φάση η Μπούργος, η οποία είναι ακαταμάχητη στο γήπεδό της, όπου παραμένει αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα. Σε μεταβατικό στάδιο μετά την αλλαγή προπονητή η Λεβάντε, που ψάχνει τα πατήματά της. Προβάδισμα στους γηπεδούχους, ο άσος σε απόδοση 2.27 στο pamestoixima.gr.
Από το καλό στο καλύτερο! Με κυνικό τρόπο, απέδρασε με τους 3 βαθμούς από το Έιμπαρ (0-1) και πανηγύρισε σπουδαίο διπλό. Πήρε «άριστα» σε επίπεδο τακτικής και είχε τις στιγμές της, κυρίως μέσω αντεπιθέσεων, ενώ κράτησε μακριά από την εστία της τους γηπεδούχους. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 82’ στάθηκε και τυχερή αφού άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ-καραμπόλα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά μετά από 1,5 χρόνο κατέγραψε 3 διαδοχικά τρίποντα στο πρωτάθλημα και συγχρόνως ανέβηκε στην εξάδα κάνοντας όνειρα για άνοδο. Να προστεθεί ότι παραμένει αήττητη στο γήπεδό της τη φετινή σεζόν (11-4-0), στα 10 ματς εκ των οποίων διατήρησε απαραβίαστη την εστία της.
Γυρίζει από τιμωρία ο χαφ Μοντιέλ (6 συμ.), λείπουν καιρό ο αμυντικός Σάβελιτς (8 συμ.) και ο Ρ. Ναβάρο (αμυντικός, 13 συμ.).
Γλυκόξινη γεύση άφησε το 0-0 στο εξ αναβολής με την Ανδόρρα εντός την Τετάρτη. Κινήθηκε στη μετριότητα η απόδοσή της και δεν είχε φαντασία στο παιχνίδι της, ενώ απειλήθηκε σε αρκετές περιπτώσεις, με το δοκάρι να τη σώζει στο 44’. Η ουσία είναι ότι δεν κεφαλαιοποίησε όπως έπρεπε τη νίκη επί της Σπόρτινγκ Χιχόν κι έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει στην εξάδα.
Μ’ αυτά και μ’ αυτά, έχει ξεμείνει με μόνο ένα τρίποντο στις 8 τελευταίες αγωνιστικές (1-5-2), αν και στις 5 εξ αυτών κράτησε απαραβίαστη την εστία της. Άξιο αναφοράς πως δεν έχει πανηγυρίσει διπλό από τις 6 Οκτωβρίου: 5 ισοπαλίες και 5 ήττες σε 10 σερί εξόδους έκτοτε!
Εξέτισε ο Κοχορασβίλι (χαφ, 16/2), ανέτοιμοι οι Πόστιγκο (αμυντικός, 20 συμ.) και Αλγκομπία (χαφ, 16/1).