- Mε χάντικαπ 11,5 πόντων υπέρ των Μαϊάμι Χιτ: 1.95 – 1.87
Δείτε τα προγνωστικά nba
Εταιρία | 1 | 2 |
---|
Δείτε τα προγνωστικά nba
Βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και αποδεικνύουν παιχνίδι με το παιχνίδι γιατί λογίζονται ως το μεγάλο φαβορί για το τρόπαιο. Παίζουν εξαιρετικό μπάσκετ και τα ξημερώματα της Τρίτης πήραν μία ακόμα σημαντική νίκη απέναντι στους Μέμφις Γκρίζλις. Μετρούν εννέα διαδοχικά θετικά αποτελέσματα και παραμένουν στη δεύτερη θέση της ανατολικής περιφέρειας με ρεκόρ 56-19 στα προγνωστικά μπάσκετ.
Κόντρα στις «αρκουδες», πρώτος σκόρερ ήταν ο Χόρφορντ, ο οποίος έφυγε από το παρκέ με 26 πόντους και 8 ριμπάουντ. Από κοντά ακολούθησε ο Τέιτουμ, που γέμισε τη στατιστική του με 25 πόντους και 14 ριμπάουντ. Σημαντικές λύσεις έδωσαν οι Πορζίνγκις και Χόλιντεϊ με 19 και 18 πόντους αντίστοιχα. Ο Ντέρικ Γουάιτ έφτασε μία ανάσα μακριά από το triple double, καθώς πέτυχε 14 πόντους, μάζεψε 8 ριμπάουντ και μοίρασε 10 ασίστ.
Έχουμε μπει στην τελική ευθεία της regular season και οι «κέλτες» συνεχίζουν να είναι κυρίαρχοι στο παρκέ. Σε περίπτωση που μείνουν πλήρεις μέχρι το τέλος, με τον Πορζίνγκις υγιή, δεν μπορώ να βρω ομάδα που θα μπορεί να βάλει φρένο στο επιθετικό τους κρεσέντο.
Το σημερινό παιχνίδι απέναντι στους ανεβασμένους Χιτ δεν θα είναι εύκολο, αλλά δικαίως λογίζονται ως το απόλυτο φαβορί. Σε περίπτωση που παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι δεν θα αντιμετωπίσουν προβλήματα απέναντι στον Τάιλερ Χίρο και την παρέα του.
Εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο σέντερ Χόρφορντ.
Είναι αρκετά ανεβασμένοι το τελευταίο χρονικό διάστημα και αρχίζουν να αποκτούν σταθερότητα στην απόδοσή τους. Η ομάδα του Έρικ Σποέλστρα έχει βρει τα πατήματά της και το απέδειξε στο παιχνίδι με τους αδύναμους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς. Πήρε άνετη εκτός έδρας νίκη, αλλά παραμένει στην ένατη θέση της βαθμολογικής κατάταξης με ρεκόρ 34-41 στα στατιστικά στοιχήματος.
Κόντρα στην ομάδα της πρωτεύουσας, πρώτος σκόρερ ήταν ο Αντεμπάγιο, που έφυγε από το παρκέ με 28 πόντους και 12 ριμπάουντ. Από κοντά ακολούθησε ο Χίρο με 27 πόντους, ενώ σημαντικές λύσεις έδωσαν οι Λάρσον και Ροζίερ με 15 πόντους έκαστος. Πολύ καλός ήταν ο Χάκεζ, που σταμάτησε στους και 14 πόντους και στα 7 ριμπάουντ.
H αλήθεια είναι ότι η φετινή σεζόν δεν εξελίχθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους Μαϊάμι Χιτ. Αρχικά έχασαν τον Τζίμι Μπάτλερ, αλλά πολλοί πίστεψαν πως έχουν την ευκαιρία να χτίσουν πάνω στους νεότερους σταρ της ομάδας.
Θα βάλoυν δύσκολα στους Σέλτικς, αλλά θα πρέπει να βρουν extra λύσεις στο επιθετικό κομμάτι σε περίπτωση που θέλουν να έχουν τύχη κόντρα στον Τζέισον Τέιτουμ και την παρέα του. Bέβαια τη φετινή σεζόν σουτάρουν αρκετά καλά πίσω από τη γραμμή των 7,25 με ποσοστό 44,6%.
Δεν θα αγωνιστούν οι πολύτιμοι φόργουορντ Λοβ, Γιόβιτς, Ουίγκινς και Ρόμπινσον.
24.04.25|19:30
24.04.25|17:40
24.04.25|14:54