Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Πολύ δυνατό τεστ το συγκεκριμένο για τη Λίβερπουλ. Δίνει ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της έως το τέλος του πρωταθλήματος και αυτό δεν αντικατοπτρίζεται στις αποδόσεις στις στοιχηματικές εταιρίες. Πρόκληση το 1Χ της φορμαρισμένης Μπόρνμουθ στο 2.11 στη Netbet. Έχει αξία για όποιον θέλει να ρισκάρει.
Bet builder
Over 0,5 Ημίχρονο + Under 10,5 κόρνερ + Under 5,5 κάρτες
Ειδικά στοιχήματα
Να σκοράρει ο Σαλάχ
ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
Facts Αγώνα
- Α’ ΓΥΡΟΣ: ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ 3-0
- Συντριπτικά περισσότερες είναι οι νίκες της Λίβερπουλ σε αυτό το ζευγάρι (18-3-2).
- Τέσσερις ήττες στη σειρά μετρά η Μπόρνμουθ από τη Λίβερπουλ, στις δύο τελευταίες δεν σκόραρε καν.
- Η Λίβερπουλ έχει αποτύχει να σκοράρει σε ένα από τα τελευταία 15 παιχνίδια πρωταθλήματος απέναντι στην Μπόρνμουθ. Στα δέκα εξ αυτών πέτυχε τουλάχιστον τρία γκολ.
- Εδώ και τέσσερα παιχνίδια αυτό το ζευγάρι επιβεβαιώνει το Over στα προγνωστικα, κάτι που έχει κάνει γενικά στα 14/15 τελευταία.
- Στα έντεκα παιχνίδια έχει φτάσει το αήττητο της Μπόρνμουθ και στα 18 της Λίβερπουλ. Αυτά είναι τα δύο από τα τρία μεγαλύτερα σερί αυτή τη στιγμή στην Premier League (στα 13 η Άρσεναλ).
- Η Μπόρνμουθ φέτος έχει νικήσει στο γήπεδό της τόσο τη Μάντσεστερ Σίτι όσο και την Άρσεναλ. Εάν τα καταφέρει και με τη Λίβερπουλ, θα έχει κάνει εντός έδρας το 3/3 απέναντι σε αυτούς που πέρυσι ήταν στην πρώτη τριάδα. Η τελευταία φορά που το κατάφερε αυτό κάποιος στην Premier League, ενώ ο ίδιος είχε τερματίσει εκτός δεκάδας, ήταν η Μπλάκμπερν τη σεζόν 2005-06.
- Μόνο μία φορά έχασε η Λίβερπουλ από ομάδα που είχε αήττητο σερί τουλάχιστον έντεκα αγώνων στην Premier League (4-3-1). Ήταν το 1-4 στο «Άνφιλντ» από τη Μάντσεστερ Σίτι τον Φεβρουάριο του 2021.
- Τέσσερα Over στη σειρά μετρά η Μπόρνμουθ.
- Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της Λίβερπουλ το G/G βγήκε τέσσερις φορές στο κουπόνι στοιχήματος.
Δείτε τα προγνωστικα Αγγλία
Βρίσκεται σε απίστευτη κατάσταση. Τρέχει αήττητο σερί έντεκα αγώνων στην Premier League (7-4-0) για πρώτη φορά στην ιστορία της και δώδεκα συνολικά στο πρόγραμμα tv. Το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας ήταν ένα μεγάλο τεστ. Εκεί θα έδειχνε εάν μπορεί να συνεχίσει να πηγαίνει με τα φρένα σπασμένα. Η απάντηση ήταν εκκωφαντική.
Υποδέχτηκε την εξαιρετική φέτος Νότιγχαμ Φόρεστ και τη διέλυσε με 5-0! Απίθανο το τελικό σκορ, ειδικά εάν αναλογιστεί κανείς τις πολλές και σημαντικές απουσίες που έχει. Χάνει παίκτες και παρ’ όλα αυτά βγαίνουν διαρκώς άλλοι μπροστά. Υπάρχουν, βέβαια, και σταθερές. Εξαιρετικός τελευταία ο Κλάιφερτ, πάντα εκεί ο Σεμένιο, ενώ κάνει το step up ο Ουατάρα.
Ο τελευταίος παίζει στην κορυφή -λόγω των τραυματισμών των δύο φορ- και τα πηγαίνει εξαιρετικά. Χατ τρικ έκανε την περασμένη αγωνιστική, ενώ είχε και ένα ακυρωθέν γκολ. Αυτός έδωσε το έναυσμα για το ξέσπασμα των «κερασιών», τα οποία είχαν προηγηθεί από το 9′ με τον Κλάιφερτ στο livescore. Στο 90’+1 έβαλε το κερασάκι στην τούρτα ο Σεμένιο.
Σημαντικό και το μηδέν στην άμυνα. Γενικά, φάσεις δεν δέχτηκαν οι παίκτες του Άντονι Ιραόλα, οι οποίοι στο γήπεδό τους έβγαλαν το τρίτο σερί clean sheet στο πρωτάθλημα και τέταρτο στα τελευταία πέντε ματς στο «Βαϊτάλιτι». Όλα λειτουργούν ρολόι και ο αγώνας με την πρωτοπόρο Λίβερπουλ αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση.
Εβανίλσον (φορ, 19/5), Ουνάλ (φορ, 17/2), Αραούχο (δ. μπακ, 8/0), Σένεσι (στόπερ, 11/0) και Χιλ (στόπερ, 5/0) παραμένουν τραυματίες. Σμιθ (δ. μπακ, 17/0) και Σκοτ (χαφ, 8/0) ξεκίνησαν τις προπονήσεις, αλλά δεν είναι έτοιμοι. Πλησιάζει η επιστροφή του Σινιστέρα (εξτρέμ, 8/1). Ο Σολέρ (αρ. μπακ, 0/0) έχει υποχρεώσεις με την Κ20 της Αργεντινής.
Πήγε μεσοβδόμαδα για τουρισμό στην Ολλανδία. Έχοντας κάνει το 7/7 στη League Phase του Champions League ο αγώνας με την Αϊντχόφεν δεν είχε κανένα ενδιαφέρον. Είτε τερμάτιζε πρώτη είτε δεύτερη, τους ίδιους πιθανούς αντιπάλους θα είχε στη συνέχεια. Τελικά δεν έπεσε από την κορυφή, κι ας έχασε 3-2.
Δεν έχει καμία σημασία αυτός ο αγώνας γιατί ο Άρνε Σλοτ εύλογα προχώρησε σε εκτεταμένο ροτέισον. Άφησε πολλούς ενδεκαδάτους παίκτες στην Αγγλία, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους έως τώρα δεν είχαν πολύ χρόνο. Ελάχιστες οι εξαιρέσεις. Μία εξ αυτών ο Χάκπο που σκόραρε με πέναλτι. Γκολ έβαλε και ο αρκετά καλός Έλιοτ, θετικός και ο Κιέζα.
Πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι Ολλανδοί ανέτρεψαν το 1-2 και στο δεύτερο έπαιξαν για να κρατήσουν το υπέρ τους 3-2. Το κατάφεραν. Υπό άλλες συνθήκες, τα αρκετά παιδικά λάθη στα μετόπισθεν θα ήταν ανησυχητικά. Με αυτή τη σύνθεση ανάγκης, όμως, δεν μπορεί να κάνει κανείς κριτική.
Ωστόσο, είναι ένα γενικότερο πρόβλημα η άνεση με την οποία δέχονται φάσεις και γκολ πια οι Μέρσεϊσαϊντερς. Από τη μία, με 21 γκολ παθητικό έχουν την καλύτερη άμυνα της Premier League μαζί με την Άρσεναλ. Από την άλλη, έχουν μόλις τρία clean sheets στην τελευταία 12άδα των αγώνων τους σε όλες τις διοργανώσεις. Το ένα εξ αυτών, μάλιστα, ήταν με την Άκρινγκτον της League Two στο Κύπελλο.
Γκόμεζ (στόπερ, 9/0), Ζότα (επ., 13/5) και Νούνιες (φορ, 17/4) μπήκαν σε ρυθμό προπονήσεων. Η τελική απόφαση για όλους θα παρθεί πριν το παιχνίδι.