ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ – ΒΙΖΕΛΑ
17:30
30.10

ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ – ΒΙΖΕΛΑ

Σε κακό μομέντουμ η Μποαβίστα
ΕΣΤΑΝΤΙΟ ΝΤΟ ΜΠΕΣΣΑ (28.263), ΠΟΡΤΟ
63
15° C Ηλιόλουστος
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ - ΒΙΖΕΛΑ

Facts Αγώνα

*Παράδοση: 1-3-1 εντός, 2-7-2 συνολικά. Δύο φορές έχουν συναντηθεί οι δύο ομάδες στην πρώτη κατηγορία, αμφότερες την περσινή χρονιά, ισόπαλες στην έδρα της Μποαβίστα (2-2) και στην έδρα της Βιζέλα (1-1).

ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ
Ρεπορτάζ

Δεν κατάφερε να αντιδράσει μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό στο Κύπελλο και έχασε δίκαια με 3-2 από την Γκιμαράες. Συμπλήρωσε έτσι τέσσερα παιχνίδια μακριά από τα τρίποντα. Δεν έκανε καλή εμφάνιση, όμως με αρκετή τύχη λίγο έλειψε να «κλέψει» τον βαθμό. Βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ από το 20΄δεχόμενη γκολ από την άσπρη βούλα ενώ στο 43’ δέχθηκε κόκκινη και έπαιξε για πάνω από ένα ημίχρονο με δέκα παίκτες. Κόντρα στη ροή του αγώνα, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ισοφάρισε με κεφαλιά του Σάσο έπειτα από εκτέλεση φάουλ. Στο δεύτερο μέρος έδειχνε επηρεασμένη από το γεγονός πως έπαιζε με παίκτη λιγότερο, όμως ο Αγκρα σε μια αντεπίθεση με ωραία προσποίηση και πλασέ έκανε το σκορ 1-2 στο 71’. Η Γκιμαράες πίεζε, έχανε ευκαιρίες και τελικά ισοφάρισε στο 86’ και στο 93’ έγινε το 3-2, αφήνοντας την Μποαβίστα με άδεια χέρια δικαίως.

Αγωνιστικά Νέα

Τιμωρημένος ο Μάνγκας (αρ.μπακ-χαφ, 6/0). Τραυματίας ο Κάνον (δ.μπακ, 7/0).

ΒΙΖΕΛΑ
Ρεπορτάζ

Μετά από δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και μία πρόκριση στο Κύπελλο, ήρθε η ώρα να γευτεί την ήττα. Εχασε με 0-1 από τη Σάντα Κλάρα εντός έδρας, σε ένα άδικο αποτέλεσμα βάση εμφάνισης. Επαιζε με δέκα παίκτες από το 2’ λόγω αυστηρής αποβολής του Φερνάντες, ωστόσο δεν το έβαλε κάτω. Εχασε 3-4 καλές ευκαιρίες, οι δύο καλύτερες στο πρώτο μέρος, είχε και ένα δοκάρι όμως δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο τέλος του αγώνα δέχθηκε πίεση και στο 87’ δέχθηκε το γκολ από την Σάντα Κλάρα, που έκρινε την αναμέτρηση.

Αγωνιστικά Νέα

Τιμωρημένος ο Φερνάντες (στόπερ, 6/0). Συμπλήρωσε κάρτες ο Κίκι (αρχηγός-αρ.μπακ, 10/0). Αμφίβολοι οι Κλαουντεμίρ (αμ.χαφ, 6/0) και Αντερσον (στόπερ, 9/2). Εξέτισε ο βασικός Γκούσο (μέσος, 9/1 γκολ/3 ασίστ).

Casino