ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΜΠΙΛΙΤΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ
17:00:00
25.01

ΜΠΙΛΙΤΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ

ΛΟΝΤΟΝ ΣΤΕΪΝΤΙΟΥΜ (60.000)
170
9° C Συννεφιασμένος
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Facts Αγώνα

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
Νοκ άουτ αγώνας για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας με οποιοδήποτε σκορ ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα του φιλοξενούμενου.

* Το 2003 το τελευταίο διπλό της Γουέστ Μπρομ στην έδρα της Γουέστ Χαμ. Εκτοτε 3-6-0 υπέρ των γηπεδούχων.

* Ο προπονητής της Γουέστ Μπρομ, Σλάβεν Μπίλιτς, θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τη Γουέστ Χαμ από τότε που αποχώρησε από τον πάγκο της (Νοέμβριος του ’17).
 

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ
Ρεπορτάζ

Δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων στο Λέστερ την Τετάρτη και συνετρίβη 4-1. Παρουσίασε τις ίδιες -αμυντικές κυρίως- παθογένειες που είχε επί εποχής Πελεγκρίνι και έδωσε δικαιώματα στους γηπεδούχους, που προηγήθηκαν 2-0 στο ημίχρονο (24’, 45’+5’). Μείωσε στο 50’ με πέναλτι, αλλά δέχθηκε 2 ακόμα γκολ στο φινάλε (81’ πέναλτι, 88’). μόλις 4 πόντους συνέλλεξε στους 6 τελευταίους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ (1-1-4).

Στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου έκανε το… καθήκον της και προσπέρασε (0-2 εκτός) την Τζίλιγχαμ (ομάδα League One). Η αλήθεια είναι ότι ζορίστηκε μέχρι ενός σημείου, όμως βρήκε 2 τέρματα στο τελευταίο 20λεπτο (74’, 94’). Αξιοπρόσεκτο πως δεν έχει χάσει εντός έδρας στο Κύπελλο από ομάδα που δεν αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ από το 1997 (10-2-0)!
 

Αγωνιστικά Νέα

Ανέτοιμοι οι βασικοί Φαμπιάνσκι (γκολκίπερ), Φρέντερικς (μπακ), Φελίπε Αντερσον (χαφ), Γιαρμολένκο (εξτρέμ) και ο συμπληρωματικός χαφ Γουίλσιρ, νέες απώλειες οι χρήσιμοι Μαζουάκου (μπακ) και Σνόντγκρας (εξτρέμ). Αμφίβολος ο ενδεκαδάτος στόπερ Ογκμπόνα, ανέκαμψε ο ημιβασικός φορ Αντόνιο. Λόγω των τραυματισμών δεν έχει και μεγάλα περιθώρια για ροτέισον. Την Τετάρτη φιλοξενεί τη Λίβερπουλ σε εξ αναβολής παιχνίδι πρωταθλήματος.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ
Ρεπορτάζ

Εχασε την ευκαιρία να βρεθεί στο +4 από τη 2η θέση της Τσάμπιονσιπ ύστερα από το 0-1 από τη Στόουκ, μένοντας ταυτόχρονα χωρίς νίκη σε 5η διαδοχική αγωνιστική (0-3-2). Δέχθηκε νωρίς το γκολ (Κάμπελ 9’) και στο υπόλοιπο της αναμέτρησης δυσκολεύτηκε δημιουργικά από την άριστα οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων, με αποτέλεσμα να περιοριστεί σε μικροευκαιρίες. 

«Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου, αν και η αλήθεια είναι ότι μας έλειψε η ποιότητα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Περνάμε μια μικρή κρίση, όμως είναι στο χέρι μας να επιστρέψουμε στις επιτυχίες» παραδέχθηκε ο Σλάβεν Μπίλιτς, δίνοντας το σύνθημα για τη συνέχεια.

Η Γουέστ Μπρομ εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα στην Τσάμπιονσιπ, όμως πλέον ο ανταγωνισμός έχει αυξηθεί και είναι πολύ σημαντικό να επιστρέψει γρήγορα στα θετικά αποτελέσματα. Εχοντας αποκλείσει στον προηγούμενο γύρο την Τσάρλτον (1-0 εκτός), θα προσπαθήσει να πάρει ώθηση από την αναμέτρηση Κυπέλλου στην έδρα της Γουέστ Χαμ. Ιδιαίτερο το ματς για τον Μπίλιτς, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα των «σφυριών» (1996-97) και έχει κάτσει στον πάγκο τους (2015-17).
 

Αγωνιστικά Νέα

Θα εκτίσει ποινή 3 αγώνων ο πολύτιμος μέσος Περέιρα (26/5 γκολ/10 ασίστ). Εγινε αναγκαστική αλλαγή στο 2’ ο σημαντικός εξτρέμ Ντιανγκανά (21/5 γκολ/5 ασίστ), που είχε επιστρέψει πρόσφατα από τραυματισμό. Αμφίβολος ο αριστερός μπακ-χαφ Φέργκιουσον (20/1). Ανέτοιμοι ο αριστερός μπακ Γκιμπς (10/1) και ο μέσος Χάρπερ (1/0). Αναμένονται αλλαγές.

Casino