Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ - ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ
Facts Αγώνα
*Αγώνας 1ου γύρου (05/10): Μίντλεσμπρο – Μπέρμιγχαμ 1-0
*Η Μπέρμιγχαμ έχει κερδίσει μόνο τις τρεις από τις 17 τελευταίες αναμετρήσεις κόντρα στη Μίντλεσμπρο (3-5-9).
*Η Μίντλεσμπρο έχει τέσσερις νίκες στις πέντε πιο πρόσφατες επισκέψεις της στην έδρα της Μπέρμιγχαμ (4-0-1).
*Αήττητη στο πρώτο ματς του έτους στα τελευταία εννιά χρόνια είναι η Μίντλεσμπρο (5-4-0).
Εμφάνιση κάτω του μετρίου κόντρα στην Χαλ και νέα ήττα, αυτή τη φορά εντός εδρας με σκορ 1-0. Για δεύτερο συνεχόμενο ματς η Μπέρμιγχαμ ηττήθηκε χωρίς μάλιστα να σκοράρει και μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος έχει συλλέξει τέσσερις βαθμούς σε ισάριθμους αγώνες (1-1-2).
Παράλληλα, αυτή η νίκη είναι και η μοναδική στα έξι τελευταία ματς πρωταθλήματος (1-2-3). Παραμένει βέβαια σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη, ούσα στο +7 από την 22η θέση.
Απόψε δίνει δεύτερο διαδοχικό ματς εντός έδρας εκεί όπου έχει συλλέξει τους μισούς βαθμούς της στη σεζόν (4-5-4) σε 13 αγώνες.
Νέο πρόβλημα ο τραυματισμός του κεντρικού αμυντικού Σάντερσον (24/1). Παραμένουν εκτός δράσς ο πολύτιμος φρο Σκοτ Χόγκαν (21/9) και ο χαφ Γκάρντνερ (2/0), καθώς και οι μακροχρόνια απόντες, Ντιν (στόπερ, 7/1) και Πλατσετά (εξτρέμ, 5/1).
Βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ στην έδρα της Μπλάκμπερν, όμως έβγαλε αντίδραση και κατόρθωσε να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει τη νίκη με 2-1. Σκόραρε δις στα πρώτα δέκα λεπτά του β’ μέρους (46′, 56′), ενώ εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε από το 50′.
Έτσι, η Μίντλεσμπρο συμπλήρωσε πέντε νίκες στα τελευταία έξι ματς (5-0-1) και συνεχίζει τις «υψηλές πτήσεις». Σαφώς η εικόνα αυτή οφείλεται σε τεράστιο βαθμό στον Μάικλ Κάρικ, ο οποίος σε εννέα αγώνες στον πάγκο της ομάδας έχει φέρει 19 βαθμούς (6-1-2). Στους υπόλοιπους 16 αγώνες, η Μπόρο είχε συλλέξει μόλις 17!
Σήμερα έχει ακόμα μία εκτός έδρας αποστολή, τη στιγμή που μακριά από το «Ριβερσάιντ» έχει τέσσερις νίκες στα τελευταία έξι (4-0-2), ματς τα οποία είχε τον Κάρικ στον πάγκο. Πριν από αυτά είχε μόλις ένα τρίποντο (με τον υπηρεσιακό Πέρσοβιτς) σε εφτά αγώνες (1-1-5).
Παραμένει εκτός δράσης ο στόπερ Κλαρκ (6/0).