Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ - ΣΠΑΛ
Facts Αγώνα
* Πρώτος γύρος: ΣΠΑΛ – Μπενεβέντο 1-2 (1-0 ημίχρονο)
* 5-3-7 η μεταξύ τους παράδοση συνολικά, 3-1-3 με γηπεδούχο την Μπενεβέντο.
* G/G τα τέσσερα πιο πρόσφατα, όπως και πέντε από τα έξι τελευταία.
* 2-3 γκολ τα οκτώ πιο πρόσφατα, όπως και δεκατρία από τα δεκατέσσερα τελευταία.
* Πέρσι για τη Serie B: ΣΠΑΛ – Μπενεβέντο 1-1 και Μπενεβέντο – ΣΠΑΛ 1-2.
Κάθε αγωνιστική που περνάει τη φέρνει πιο κοντά στον εφιάλτη του υποβιβασμού. Σταθερά κάτω από την κόκκινη γραμμή το τελευταίο διάστημα, μόνο η Μπρέσια βλέπει την πλάτη της. Στο -5 από τις θέσεις που δίνουν δεύτερη ευκαιρία μέσω μπαράζ, στο -7 από τη σωτηρία.
Την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε μία ακόμα ήττα. Αυτή τη φορά ήταν η Μπάρι ο θύτης, με τους «κόκορες» να επικρατούν 2-0 στο «Σαν Νικόλα».
Την προσπάθειά της καταδίκασε η αποβολή του Ακάμπορα στο 39’ ο οποίος δέχτηκε δύο κίτρινες κάρτες σε διάστημα δέκα λεπτών. Υπερβολικά σκληρή. Μπερδεύει το πάθος με τη σκληράδα. Δείγμα πως το μυαλό είναι «πειραγμένο».
Πως όχι άλλωστε όταν διαθέτει ρόστερ για πλέι οφ και έχει βρεθεί να μάχεται για την παραμονή. Δεύτερη σερί ήττα, έξι ματς χωρίς νίκη μετρώντας 0-3-3. Κάτι παραπάνω από τελικός η αναμέτρηση απέναντι σε κλαμπ με κοινούς στόχους.
Τιμωρημένοι οι Ακάμπορα (μέσος, 25/3/1), Βιβιάνι (αμυντικός χαφ, 16/0), παραμένει τραυματίας ο Βόκιτς (επιτελικός μέσος, 2/0). Ξανά διαθέσιμοι οι Λεφέρμπε (στόπερ, 16/1), Παστίνα (στόπερ, 15/1), επιστρέφει ο Ελ Καουκίμπι (δεξιός μπακ, 10/0), ωστόσο δεν είναι σε θέση να ξεκινήσει βασικός, όπως και ο Γκλικ (βασικός στόπερ) που θα μείνει στον πάγκο.
Άγγιξε ένα πολύτιμο τρίποντο κόντρα στην Τερνάνα την οποία υποδέχθηκε στη Φεράρα, ωστόσο στο τέλος δεν άντεξε την πολιορκία, δέχτηκε την ισοφάριση έξι λεπτά πριν από τη συμπλήρωση των ενενήντα και αρκέστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας (1-1).
Δίκαιο το αποτέλεσμα. Αν μάλιστα κάποιος άξιζε το τρίποντο, αυτή ήταν η φιλοξενούμενη. Προηγήθηκε μόλις στο 4’ χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μοντσίνι. Μπήκε δυνατά με σπίθα στα μάτια αναζητώντας το γκολ. Το βρήκε, ωστόσο ο ενθουσιασμός αμέσως έγινε φόβος.
Σε παθητικό ρόλο ως το τέλος. Έπαιζε μόνο για να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα. «Αμαρτία» για ένα ρόστερ με τέτοια ποιότητα. Τουλάχιστον έσπασε το αρνητικό σερί δύο ηττών χωρίς να σκοράρει. Μόνο η Μπρέσια βλέπει την πλάτη της. Στο -5 από τις θέσεις των μπαράζ, στο -7 από την παραμονή.
Η ισοπαλία στην Καμπανία θα είναι σαν ήττα. Πηγαίνει για τη νίκη – όπως τονίζουν άπαντες – με το κλίμα που βγαίνει προς τα έξω να είναι καλό και να υπάρχει πίστη πως στο τέλος θα πετύχει την παραμονή.
«Αν κερδίσουμε στο ‘Βιγκορίτο’ θα σωθούμε» τόνισε ο τεχνικός Όντο που θα πάρει μαζί του όλους τους παίκτες όπως ανακοίνωσε, συνεπώς επανέρχονται οι Βαρνιέ (στόπερ), Βαλτζάνια (μέσος, 21/0/2), Αρένα (στόπερ, 13/0).