Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΑΛΑΒΕΣ
Facts Αγώνα
* 13-1-2 η μεταξύ τους παράδοση στη Βαρκελώνη.
* Στις 8/9 τελευταίες επισκέψεις της Αλαβές στο «Καμπ Νόου» επιβεβαιώθηκε το Over, στις 7/9 πέρασε και το goal/goal.
* Η Μπαρτσελόνα δέχτηκε γκολ στις 6/8 φετινές υποχρεώσεις της στο «Καμπ Νόου» σε Ισπανία και Ευρώπη.
Ο κόμπος έφτασε στο χτένι μετά τη νέα κάκιστη εμφάνιση και ήττα της Τετάρτης στο «Βαγιέκας» από τη Ράγιο (1-0). Τέλος ο Κούμαν, πολύ πιθανό να αναλάβει ο Τσάβι. Η Μπάρσα ήταν αποκαρδιωτική, έμεινε πίσω από μια γκολάρα του Φαλκάο στο πρώτο ημίχρονο και απλά «άγγιξε» την ισοφάριση με το χαμένο πέναλτι του Μέμφις Ντεπάι προς το τέλος.
Οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες, αφού ήταν ηλίου φαεινότερο ότι με Κούμαν η κατάσταση δεν μπορούσε να διορθωθεί. «Ηταν μη αναστρέψιμη, έπρεπε να έχω πάρει αυτή την απόφαση πιο πριν» είπε με μια δόση αυτοκριτικής ο πρόεδρος Λαπόρτα σήμερα.
Προς το παρόν αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού ο Σέρζι Μπαρχουάν, παλαίμαχος άσος του συλλόγου και μέχρι πρότινος προπονητής της δεύτερης ομάδας. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου, αντιπροσωπεία της διοίκησης βρίσκεται στο Κατάρ και ήδη έχει επέλθει συμφωνία με τον Τσάβι, που θα αναλάβει την επόμενη εβδομάδα.
Μέσα σε όλα ακολουθεί κομβικό ματς την Τρίτη στην Ουκρανία με την Ντιναμό Κιέβου για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Συνεχίζουν εκτός ο Αραούχο (στόπερ, 7/1) και οι χαφ Πέδρι (2/0) και Φρένκι ντε Γιονγκ (8/0), ενώ μακροχρόνια λείπει ο Μπρέιθγουεϊτ (φορ, 3/2). Επίσης, οι Σέρζι Ρομπέρτο (μπακ/χαφ, 10/0) και Ανσου Φάτι (φορ, 4/2) αισθάνονται ενοχλήσεις και πιθανώς θα προφυλαχτούν ενόψει Τσάμπιονς Λιγκ. Το μόνο καλό είναι ότι ο Ντεμπελέ αναμένεται να μπει στην αποστολή για πρώτη φορά από τον τραυματισμό του στο Euro.
Δύο εξάποντα σε διάστημα λίγων ημερών, ισάριθμες νίκες για τους Βάσκους. Μετά το 2-0 στην Ανδαλουσία επί της Κάντιθ, την Τρίτη επιβλήθηκε 1-0 της Ελτσε στο «Μεντιθορόθα» και βρέθηκε εκτός επικίνδυνης ζώνης για πρώτη φορά στη σεζόν.
Το ματς κρίθηκε σε μια στημένη φάση στο 46’. Στη συνέχεια είχε ευκαιρίες για να διπλασιάσει, αν και θα μπορούσε κάλλιστα να ισοφαριστεί στο τελευταίο δεκάλεπτο, όταν ακυρώθηκε γκολ της Ελτσε.
«Μπορεί να μην βρίσκεται στο καλύτερο δυνατό σημείο, αλλά η Μπάρσα συνεχίζει να συγκαταλέγεται στις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Εγιναν αλλαγές που ακόμα δεν ξέρουμε πόσο θα την επηρεάσουν, οπότε για το μόνο που μπορώ να μιλήσω με σιγουριά είναι η Αλαβές» έλεγε χθες ο τεχνικός Καγιέχα.
Νοκ άουτ ο τερματοφύλακας Πατσέκο (9/0), στη θέση του ο πιτσιρικάς Σιβέρα. Λείπει επίσης ο επιθετικός Μιγέλ ντε λα Φουέντε (6/0). Ολοι οι υπόλοιποι στη διάθεση του προπονητή.