ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ – ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ
03:30
17.04

ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ – ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ

Δύσκολη έξοδος για την πρωταθλήτρια
ΦΛΟΡΕΝΣΙΟ ΣΟΛΑ (35.000), ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ
70
18° C Συννεφιασμένος
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ

Facts Αγώνα

* ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
Οι 28 σύλλογοι είναι μοιρασμένοι σε δύο ομίλους των δεκατεσσάρων και θα παίξουν μεταξύ τους σε ένα γύρο δεκατεσσάρων αγωνιστικών (θα υπάρξει και μία αγωνιστική «διαομιλική» με τα «κλάσικο»). Οι πρώτες τέσσερις κάθε ομίλου προκρίνονται στα πλέι-οφ, τα οποία θα διεξαχθούν με σύστημα νοκ-άουτ και με μονά παιχνίδια στις έδρες των πρώτων και των δεύτερων. Οι ημιτελικοί και ο τελικός θα είναι επίσης μονά παιχνίδια αλλά σε ουδέτερο έδαφος. Η νικήτρια της διοργάνωσης εξασφαλίζει εισιτήριο για τους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες 2023.

* Παράδοση τελευταίας 10ετίας με γηπεδούχο την Μπάνφιλντ: 1-1-2
* Συνολική παράδοση τελευταίας 10ετίας: 2-2-7
* Οι τρεις πιο πρόσφατες συναντήσεις τους συνδύασαν under και N/G, ενώ οι δύο τελευταίες ήταν και under 1,5.

ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ
Ρεπορτάζ

Ηττήθηκε την περασμένη Πέμπτη στη Χιλή με 1-0 από την Ουνιόν Λα Καλέρα για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα και δεν μπόρεσε έτσι να δώσει συνέχεια στη νίκη της πρεμιέρας επί της Σάντος (1-0). Δέχτηκε το γκολ στο 10’, ενώ γενικά δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και φαινόταν πιθανότερο να μαζέψει και δεύτερη φορά την μπάλα από τα δίχτυα της παρά να ισοφαρίσει.

Στο Κόπα ντε λα Λίγκα προέρχεται από σημαντική εκτός έδρας νίκη 1-0 επί της Πατρονάτο, αποτέλεσμα που την έφερε στο -3 από την προνομιούχο πρώτη τετράδα του ομίλου της. Στο πρώτο ημίχρονο δέχτηκε σημαντική πίεση αλλά χάρη στις καθοριστικές επεμβάσεις του τερματοφύλακα Μπολόνια κατάφερε να διατηρήσει την εστία της ανέπαφη. Το γκολ ήρθε στο 50’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του μέσου Γκαλόπο που χτύπησε και στο τείχος και άλλαξε πορεία, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Την προσεχή Τετάρτη θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Νιούελς.

Αγωνιστικά Νέα

Μακροχρόνια απόντες ο κεντρικός αμυντικός Μαλντονάδο (6/0) – που αναρρώνει από ρήξη συνδέσμων και θα επιστρέψει σε περίπου έξι μήνες – και ο Κολομβιανός εξτρέμ Κουέρο (26/0 πέρσι) που αναμένεται να είναι έτοιμος στα τέλη Μαϊου. Επιστρέφει ο 37χρονος μέσος Ντομίνγκο (11/0) που ήταν τιμωρημένος στο παιχνίδι του Σουνταμερικάνα.

ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ
Ρεπορτάζ

Εκανε το 2/2 στον όμιλό της στο Κόπα Λιμπερταδόρες επικρατώντας 2-0 εντός έδρας της βραζιλιάνικης Φορταλέζα. Και τα δύο γκολ προήρθαν από εξαιρετικά σουτ εκτός μεγάλης περιοχής, το πρώτο στο 10’ από τον μέσο Ενσο Φερνάντες και το δεύτερο στο 33’ από τον Ουρουγουανό εξτρέμ Ντε Λα Κρουζ. Πάντως η αλήθεια είναι ότι το καλό της ημίχρονο ήταν το δεύτερο, όπου έχασε πολλές ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ και δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου. Αντίθετα στο πρώτο μέρος οι Βραζιλιάνοι είχαν μερικές πολύ καλές ευκαιρίες και θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί αυτοί.

Στο Κόπα ντε λα Λίγκα προέρχεται από το εντός έδρας 4-2 επί της Αρχεντίνος Τζούνιορς. Με το τρίποντο αυτό ανέβηκε στη 2η θέση του ομίλου της στο Κόπα ντε λα Λίγκα, κάνοντας αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στα πλέι-οφ. Ηδη στο 10λεπτο ήταν μπροστά 2-0, όμως κάπου εκεί χαλάρωσε υπερβολικά και στις αρχές της επανάληψης το σκορ ήταν ισόπαλο. Οι ισορροπίες άλλαξαν στο 67΄ όταν έγινε το 3-2 με πέναλτι που της απέφερε και αριθμητικό πλεονέκτημα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 89’, ενώ είναι άξιο αναφοράς το ότι είχε τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ (Σουάρες, Φερνάντες, Κιντέρο, Ερέρα).

Την προσεχή Τετάρτη θα αντιμετωπίσει στην Κόρδοβα την τοπική Ταγιέρες.

Αγωνιστικά Νέα

Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού ο 23χρονος εξτρέμ Μπάρκο (10/1), ο 39χρονος κεντρικός αμυντικός Πινόλα (1/0) και ο διεθνής Παραγουανός δεξιός μπακ Ρόμπερτ Ρόχας (7/1).

Casino