Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΜΠΑΪ́Α - ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Από τις δηλώσεις των δυο προπονητών, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι οι γηπεδούχοι έχουν πάρει πιο πολύ στα σοβαρά τη διοργάνωση από ότι οι φιλοξενούμενοι. Ο προπονητής Ροτζέριο Σένι προανήγγειλε μια-δυο αλλαγές, ενώ ο Τενκάτι μίλησε πιο γενικά για «αλλαγές από ανάγκη». Η Μπαΐα έχει τη δύναμη της έδρας και είναι πιο κοντά στη νίκη. Θα ρισκάρουμε με τον άσο στη stoiximan.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΠΑΪ́Α - ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ
Facts Αγώνα
- Πρώτος αγώνας στη φάση των «32» του Κυπέλλου. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση που μετά το δεύτερο παιχνίδι (24/05) έχουν πετύχει ίδιο αριθμό τερμάτων, ακολουθεί η διαδικασία των πέναλτι χωρίς να μεσολαβήσει παράταση.
- Η Κρισιούμα δεν έχει χάσει στα τελευταία 6 ματς στις αναλύσεις στοιχήματος.
Πέτυχε σημαντική νίκη στην τελευταία της υποχρέωση στο Μπραζιλεϊράο, καθώς επικράτησε 1-0 της Γκρέμιο στην έδρα της για τα προγνωστικά. Το μοναδικό γκολ της βραδιάς στην «Αρένα Φόντε Νόβα» στο Σαλβαδόρ, πέτυχε ο Εβεράλντο. Ο ποδοσφαιριστής με τη φανέλα με το νούμερο 9, αφού ντρίμπλαρε τον Κάνεμαν, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα και σκόραρε ένα φανταστικό γκολ στο λαιβ σκορ.
Στο δεύτερο μέρος, η Γκρέμιο ισορρόπησε, αλλά άφησε χώρους, με αποτέλεσμα πάλι η Μπαΐα να έχει τις πιο σημαντικές στιγμές. Παρά το γεγονός ότι το ματς άνοιξε, δεν σημειώθηκε άλλο γκολ και οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν τη δεύτερη συνεχόμενη τους νίκη.
Μετά το σημερινό ματς, ταξιδεύει στο Ρίο, για να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Μποταφόγκο για το πρωτάθλημα.
Επιστρέφει ο αμυντικός Βίκτορ Κουέστα, ο οποίος απουσίαζε από το ματς πρωταθλήματος, λόγω χειρουργικής επέμβασης στη μύτη. Ο προπονητής Ροτζέριο Σένι προανήγγειλε μια δυο αλλαγές τουλάχιστον για το σημερινό ματς, αλλά απέφυγε να επεκταθεί περαιτέρω.
Ούτε στα πιο τρελά της όνειρα, δεν θα περίμενε να επικρατήσει 4-0 στο «Σάο Ζανουάριο» κόντρα στη Βάσκο. Εκμεταλλεύτηκε πλήρως τις αδυναμίες του αντιπάλου και έφτασε σε μια θριαμβευτική νίκη με τα γκολ των Φελίπε Ματέους (2) και των Μπολάσι και Ίγκορ Μεριτάο. Μετά το υπέροχο πρώτο γκολ του Ματέους, η αντίπαλος κέρδισε πέναλτι, αλλά ο τερματοφύλακας της Γκουστάβο, το απέκρουσε. Μετά το ισορροπημένο πρώτο μέρος, έκανε περίπατο στο δεύτερο.
Ήταν η πρώτη της νίκη φέτος στο Μπραζιλεϊράο, όπου παραμένει αήττητη (1-2-0). «Στη Σέριε Α είμαι φρέσκος. Κάνω το ντεμπούτο μου. Δεν έχει νόημα λοιπόν να ενθουσιάζεσαι με μια μεγάλη νίκη ή να απογοητεύεσαι από μια ήττα. Πρέπει να έχεις ισορροπία και γι’ αυτό θα δουλέψουμε» επισήμανε ο προπονητής της ομάδας, Τενκάτι, μετά την ιστορική επιτυχία κόντρα στη Βάσκο.
Έχει δύσκολη αποστολή στο Πόρτο Αλέγκρε, καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Γκρέμιο το προσεχές Σαββατοκύριακο στο κουπονι ΟΠΑΠ.
Ο προπονητής Κλαούντιο Τενκάτι προανήγγειλε αλλαγές για το επικείμενο ματς κυπέλλου. Τιμωρημένος ο μέσος Μπαρέτο, από τον προηγούμενο γύρο. Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση, ο επιθετικός Άρθουρ Καΐκε. Και οι δυο ποδοσφαριστές ήταν βασικοί στο θρίαμβο επί της Βάσκο. Ο τερματοφύλακας Ματέους Τεχέιρα ανήκει στην Μπαΐα και για να αγωνιστεί θα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο η ομάδα (βρίσκετα στην αποστολή).