ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΜΟΥΡΑ – ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ
21:00
19.08

ΜΟΥΡΑ – ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ

Με αυτοπεποίθηση στη Σλοβενία
Μέστνι Στάντιον Φαζανερίγια (5.500), Μούρσκα Σόμποτα
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΟΥΡΑ - ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ

Facts Αγώνα

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ

* Πρώτος αγώνας για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Η Μούρα από τη Σλοβενία υποδέχεται τη Στουρμ Γκρατς από την Αυστρία. Ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα του φιλοξενούμενου. Δεν ισχύει πλέον ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση που οι αντίπαλοι δεν λύσουν τις διαφορές τους έπειτα από 180 λεπτά, ακολουθεί παράταση και, εφόσον χρειαστεί, πέναλτι.

* Η ομάδα που θα προκριθεί παίρνει το εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, εκείνη που θα αποκλειστεί συνεχίζει στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ.

ΜΟΥΡΑ
Ρεπορτάζ

Με διπλό (1-0) στη Λιθουανία επί της Ζαλγκίρις πήρε την πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης, για πρώτη φορά στην ιστορία της. Ήταν η πρώτη νίκη της στα τελευταία οκτώ επίσημα παιχνίδια της σε Σλοβενία και Ευρώπη. Ετσι έχει εξασφαλίσει την είσοδο στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ, άλλο ένα ιστορικό γεγονός για μια ομάδα που ιδρύθηκε πριν εννέα χρόνια.

Στο πρωτάθλημα έπαιξε μόνο 59 λεπτά κόντρα στη Ραντόμπλιε, το σκορ ήταν 2-2, αλλά μια δυνατή νεροποντή ανάγκασε τον διαιτητή να σταματήσει το παιχνίδι που θα συνεχιστεί σε άλλη ημερομηνία. Μόνο τρεις παίκτες ήταν ίδιοι με αυτούς που έπαιξαν την περασμένη Πέμπτη στη Λιθουανία.

«Είμαστε γείτονες, ξέρουμε ο ένας τον άλλον, γνωρίζουμε το Αυστριακό ποδόσφαιρο. Η Στουρμ είναι μια ομάδα με ταχύτητα, δυναμική και επιθετικότητα. Δεν μπορούμε να τη συγκρίνουμε με τη Λουντογκόρετς. Είναι εντελώς διαφορετική ομάδα» σχολίασε ο κόουτς Σιμούντζα.

Αγωνιστικά Νέα

Δεν έχουν αναφερθεί απουσίες.

ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ
Ρεπορτάζ

Ασταμάτητη! Η ομάδα του Κρίστιαν Ιλτσερ δείχνει πως η περσινή πορεία της (3η θέση) και πως η 2η θέση που χάθηκε στην ισοβαθμία από τη Ραπίντ, δεν ήταν τυχαία γεγονότα. Μπαίνει τώρα στη διοργάνωση, έχοντας εξασφαλίσει μίνιμουμ την παρουσία της στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Στόχος της όμως είναι οι όμιλοι του Γιουρόπα Λιγκ, κάτι που έχει να πετύχει δέκα ολόκληρα χρόνια. Θα της δώσει κύρος και χρήματα.

Στο πρωτάθλημα είναι 2η με 9 βαθμούς σε τέσσερα ματς, τρεις πίσω από τη Σάλτσμπουργκ. Μετράει τρεις σερί νίκες, τελευταία με 3-1 επί της Λίντσερ (δύο γκολ ο νεοαποκτηθείς Σαρκαρία) την Κυριακή με αποτελεσματική εμφάνιση.

«Δεν είμαι φαν του ροτέισον αλλά θα κάνω κάποιες αλλαγές. Γνωρίζουμε τη Μούρα, το γήπεδο και τι να περιμένουμε. Δεν υπάρχει το μεγάλο όνομα αλλά υπάρχει τοπικά ταλέντα με μερικούς έμπειρους Κροάτες.

Αγωνιστικά Νέα

Μακροχρόνια απόντες οι Ινγκολιτς (δ.μπακ) και Μβέπου (φορ).

Casino