- Στις 09/11 για τη Λιγκ2: Χάρογκεϊτ – Μόρκαμ 1-2.
- Αποδόσεις
- Ανάλυση
- Εκτίμηση
- Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
Εταιρία | 1 | X | 2 | U 2.5 | O 2.5 | GG | NG |
---|
ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΟΡΚΑΜ - ΧΑΡΟΓΚΕΪΤ
Facts Αγώνα

ΜΟΡΚΑΜ
Ρεπορτάζ
Ο υποβιβασμός είχε «σφραγιστεί» και μαθηματικά πριν τα ματς της προηγούμενης αγωνιστικής. Κουβαλώντας έτσι και απογοήτευση από το γεγονός πως είχε προηγηθεί ο μαθηματικός υποβιβασμός, δεν κατάφερε να κοντράρει την Τσέστερφιλντ, στην έδρα της οποίας ηττήθηκε με 4-1.
Ήταν η πέμπτη σερί ήττα σε επίπεδο Λιγκ2 για την ομάδα του Ντέρεκ Ανταμς (προπονητής), η οποία γνώριζε από την έναρξη της σεζόν πως η φετινή σεζόν θα είναι πολύ δύσκολη (λόγω οικονομικών θεμάτων) και γενικά το πάλεψε, θέλοντας να παίξει επιθετικά, αλλά δεν είχε την απαιτούμενη ποιότητα.
«Είναι μία ομάδα που σημαίνει πολλά για εμένα. Είχε αναφερθεί από τους ανθρώπους της ομάδας πως υπάρχει πλάνο για τη νέα σεζόν, αλλά δεν το έχει μοιραστεί μαζί μου ενώ περιμένω να μάθω και ποιο θα είναι το μπάτζετ. Αυτή είναι η κατάσταση τη δεδομένη στιγμή», ανέφερε σχετικά με την επόμενη ημέρα ο έμπειρος προπονητής.
Αγωνιστικά νέα
Αγωνιστικά, παραμένουν εκτός Γκίον Εντουαρντς (μέσος, 25 συμ. / 3 γκολ), Λουκ Χέντρι (αμυντικός, 34 συμ.) και Χάρβεϊ ΜακΚάνταμ (μέσος, 29 συμ. / 1 γκολ).

ΧΑΡΟΓΚΕΪΤ
Ρεπορτάζ
Το τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν δεν συνδυάστηκε με κάτι θετικό για τη Χάρογκεϊτ, αφού ηττήθηκε από τη Νοτς Κάουντι (3-1). Έπαιζε βέβαια με έναν δύσκολο αντίπαλο που παράλληλα «καιγόταν» για το αποτέλεσμα, τη στιγμή που η ίδια είχε εξασφαλίσει τη μαθηματική παραμονή της από την αμέσως προηγούμενη αγωνιστική.
Στο ματς με τη Νοτς Κάουντι, αγωνίστηκε για τελευταία φορά – τουλάχιστον εντός έδρας -με τη φανέλα της ο Τζος Φάλκινχαμ (αμυντικός, 7 συμ.), που βρίσκεται στην ομάδα από την περίοδο 2017-18, όταν και αγωνιζόταν στη Νασιονάλ Λιγκ Βορρά / Νότου. Στη Λιγκ2 ανέβηκε για πρώτη φορά το 2020-21 και του χρόνου θα δώσει για έκτη σερί σεζόν το παρών.
Αγωνιστικά νέα
Νέες απουσίες των Λίαμ Γκίμπσον (αμυντικός, 9 συμ.) και Μπεν Φοξ (μέσος, 14 συμ. / 1 γκολ). Παραμένουν εκτός Τζορτζ Τόμσον (μέσος, 1 συμ.), Τομ Χιλ (μέσος, 6 συμ.), Λιβάι Σάτον (μέσος, 27 συμ.) και Ντιν Κορνίλιους (μέσος, 35 συμ. / 1 γκολ).
ΜΟΡΚΑΜ - ΧΑΡΟΓΚΕΪΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
Βαθμολογία
Θ | ΟΜΑΔΑ | Β | ΑΓ | Ν | Ι | Η | ΓΚΟΛ | +/- |
---|
Προηγούμενοι αγώνες

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|
Επόμενοι αγώνες

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|
Under / Over

GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|

GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
Goal / NoGoal

GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|

GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
Συνολικά Goal

0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|

0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|
Ημίχρονο/Τελικό

ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|

ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
Ακριβές σκορ

ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|

ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
Goals/15λεπτο

15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|

15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|
Παίκτες με περισσότερες κάρτες (κίτρινες / κόκκινες)

ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|
Παίκτες με περισσότερα goal

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|
Top Scorers

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|
H2H


ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|