Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΜΟΡΚΑΜ - ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Η Μόρκαμ δεν έχει αποκτήσει ακόμα συνοχή και έχει δεχθεί και στα δύο φετινά ματς εύκολα γκολ από το πρώτο ημίχρονο. Η Τζίλιγχαμ είναι ομάδα με επιθετικό πλάνο και περιμένοντας να μπει αποφασιστικά, επιλέγω το διπλό ημίχρονο στη betsson.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΟΡΚΑΜ - ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ
Facts Αγώνα
* Το 2011 η τελευταία νίκη της Μόρκαμ απέναντι στη Τζίλιγχαμ, ανεξαρτήτως έδρας. Εκτοτε 5-2-0 για τη Τζίλιγχαμ.
Η σεζόν αναμένεται δύσκολη για τη Μόρκαμ, μετά τις τεράστιες αλλαγές που υπήρξαν στο ρόστερ της, απόρροια των διοικητικών-οικονομικών θεμάτων. Ο Ντέρεκ Ανταμς που επέστρεψε φέτος στην τεχνική ηγεσία καλείται να κάνει σε σύντομο διάστημα ομάδα ένα περιορισμένο σε αριθμό και πιθανότατα και δυνατότητες σύνολο που δημιουργήθηκε τον τελευταίο μήνα.
Την Τρίτη είχε υποχρεώσεις για το Λιγκ Καπ και ηττήθηκε σχετικά εύκολα στην έδρα της Χάντερσφιλντ (3-0) ενώ στην πρεμιέρα της Λιγκ2 είχε ηττηθεί εκτός έδρας από τη Γουόλσολ (1-0). Εχει δεχθεί όλα τα γκολ στα δύο πρώτα ματς στο πρώτο ημίχρονο.
Δίνει το πρώτο ματς στην έδρα της φέτος και θα διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα που θα συμβάλλει τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά, με ζητούμενο για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα να είναι η ελαχιστοποίηση των λαθών στο αμυντικό κομμάτι.
Δεν έχουν γνωστοποιηθεί τυχόν αγωνιστικά προβλήματα για την αναμέτρηση με τη Τζίλιγχαμ.
Η αποβολή παίκτη της όταν το σκορ ήταν στο ρευστό 1-0, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να γνωρίσει την ήττα με 3-1 στην έδρα της Σουόνσι (της Τσάμπιονσιπ) και κατά συνέπεια τον αποκλεισμό στην πρώτη φάση του Λιγκ Καπ.
Στο 51’ ήρθε η αποβολή, στο 70 δέχθηκε το δεύτερο τέρμα και ουσιαστικά ήταν το σημείο που κρίθηκαν όλα, σε μία αναμέτρηση που δόθηκαν ευκαιρίες σε πολλούς παίκτες και προφυλάχθηκαν οι περισσότεροι που λογίζονται ως βασικοί.
«Ηταν ένα καλό μάθημα για τους νέους παίκτες. Δεν κυκλοφορήσαμε την μπάλα όπως θα ήθελα στο πρώτο ημίχρονο. Προσπαθήσαμε να το διορθώσουμε, όμως η αποβολή ήταν το χειρότερο που μπορούσε να μας συμβεί», ανέφερε ο Στίφεν Κλέμενς (προπονητής).
Στην πρεμιέρα της Λιγκ2, έχοντας πραγματοποιήσει πολύ καλή εμφάνιση και επιβεβαιώσει την επιθετική φιλοσοφία που θα έχει με τον Στίφεν Κλέμενς στην τεχνική ηγεσία, είχε επικρατήσει 4-1 ως γηπεδούχος της Καρλάιλ.
Αποκτήθηκε ως ελεύθερος ο 30χρονος μέσος Μπράντλεϊ Ντακ (πέρσι στη Σάντερλαντ) και είναι διαθέσιμος για το ματς της δεύτερης αγωνιστικής.
Πρώτη από τις τρεις αγωνιστικές τιμωρίας για τον Εουαν Γουίλιαμς (μέσος). Παραμένουν εκτός Ελιοτ Νέβιτ (επιθετικός), Τζος Αντριους (επιθετικός) και Ιθαν Κόουλμαν (μέσος). Αμφίβολοι οι Κόνορ Μάστερσον (αμυντικός, 1 συμ.), Τιμ Ντιενγκ (αμυντικός, 1 συμ. / 1 γκολ) και Ααρον Ρόου (μέσος, 1 συμ.).