Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΙΛΓΟΥΟΛ - ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ
Facts Αγώνα
Α’ γύρος: Μπρέντφορντ – Μίλγουολ 2-0
* Λονδρέζικο ντέρμπι.
* Η Μίλγουολ κέρδισε τους τελευταίους 4 αγώνες πρωταθλήματος που διεξήχθησαν Μ. Παρασκευή. Τελευταία απώλεια τη συγκεκριμένη ημέρα το 1-1 κόντρα στην… Μπρέντφορντ (2010).
* Η Μπρέντφορντ είναι αήττητη στα τελευταία 8 παιχνίδια πρωταθλήματος που έγιναν Μ. Παρασκευή (5-3-0).
* Η Μπρέντφορντ ψάχνει το 2/2 κόντρα στη Μίλγουολ για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1981-82.
* Συνολική παράδοση (από το 1920-21): Η Μίλγουολ κέρδισε 1/7 πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος (1-3-3), αλλά Μπρέντφορντ κέρδισε μόνο 1/10 τελευταίες επισκέψεις στο «Ντεν», ανεξαρτήτως διοργάνωσης (1-3-6).
Πολύτιμος ο βαθμός που απέσπασε στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (1-1) και της επέτρεψε να παραμείνει αήττητη σε 3η διαδοχική αγωνιστική (1-2-0). Βρέθηκε σε θέση άμυνας και πίσω στο σκορ στις αρχές της επανάληψης (Μάντιν 51’), όμως μετά το 60’ πίεσε και δικαιώθηκε στο φινάλε (Κούπερ 95’), Νωρίτερα, είχε χάσει πέναλτι (Μάρσαλ 87’), το οποίο συνοδεύτηκε από την αποβολή του Εγκαν (85’).
«Θα ήταν άδικο να μην παίρναμε κάτι» ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο Νιλ Χάρις, επαινώντας τον τρόπο με τον οποίον οι παίκτες του πάλεψαν μέχρι το τέλος, αλλά και τις αλλαγές που βοήθησαν στην αντίδραση της ομάδας του. Εκανε, επίσης, κάλεσμα στους οπαδούς της ομάδας του ενόψει του κρίσιμου λονδρέζικου ντέρμπι που ακολουθεί.
Η Μίλγουολ δείχνει βελτιωμένη τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά η διαφορά από την τελευταία 3άδα είναι επισφαλής (+2), έστω κι αν έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Αρκετές οι πρόσφατες απώλειες στο «Νιου Ντεν» (1-3-3), αλλά η παράδοση απέναντι στην Μπρέντφορντ την ευνοεί (6-3-1). Ακολουθεί τη Δευτέρα (22/04) η επίσκεψη στο «Βίλα Παρκ».
Γνωστές οι απουσίες στους γηπεδούχους, με τον αριστερό μπακ Μάρεϊ Γουάλας (21/2) και τον φορ Μπράντσο (10/0) να παραμένουν εκτός δράσης. Εξαιρετικά αμφίβολη λόγω ίωσης και η συμμετοχή του στόπερ Χάτσινσον (26/1). Πιθανή η αλλαγή σχηματισμού σε σχέση με το 3-5-2 του «Μπράμαλ Λέιν».
Αμεση η επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα με το 2-1 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ρέντινγκ. Αν και δέχθηκε δύο γκολ στο πρώτο 15λεπτο (Μεϊτέ 8’, 15’), αλλά και πολλές φάσεις σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, μείωσε με τον Μοπέ στο 45’ και κατάφερε να μείνει εντός διεκδίκησης ενός θετικού αποτελέσματος μέχρι το τέλος. Δεν τα κατάφερε, ωστόσο, όπως ήταν και το δίκαιο.
«Μπήκαμε υπνωτισμένοι στο παιχνίδι και στη συνέχεια είχαμε ένα βουνό μπροστά μας. Μας έλειψε η ποιότητα και το καθαρό μυαλό, σε άμυνα και επίθεση» η χαρακτηριστική άποψη του Τόμας Φρανκ, που δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του για την κακή εμφάνιση της ομάδας του.
Η Μπρέντφορντ είναι αδιάφορη βαθμολογικά και το τελευταίο διάστημα δεν βρίσκεται στα καλύτερά της (1-2-4). Συνεχίζονται, παράλληλα, τα προβλήματα μακριά από το «Γκρίφιν Παρκ» (2-8-11), όπου στα 4/6 πιο πρόσφατα ματς έμεινε στο μηδέν. Στην αγωνιστική της Δευτέρας υποδέχεται τη Λιντς.
Ελπίζει σε επιστροφή ο ποιοτικός χαφ Μοκότσο (33/3). Χάνει, αντίθετα, το υπόλοιπο ο ποιοτικός μεσοεπιθετικός Μπενραμά (38/10 γκολ/14 ασίστ), όπως και ο γκολκίπερ Μπέντλεϊ (33/0). Εκτός ο αμυντικός Μπαρμπέ (32/1) και ο μέσος ΜακΛίοντ (17/3).