-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑ - ΠΓΔΜ
Facts Αγώνα
* Elite Round. Η πρώτη κάθε ομίλου θα προκριθεί στην τελική φάση που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο στην Αρμενία. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν: 1) Βαθμοί στα μεταξύ τους ματς, 2) Διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους ματς, 3) Καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους ματς, 4) Διαφορά τερμάτων στον όμιλο, 5) Καλύτερη επίθεση στον όμιλο.
* Το ματς διεξάγεται στη Γαλλία, όπως όλα τα παιχνίδια του ομίλου.
Επαιξε μόνο άμυνα στο παιχνίδι της πρεμιέρας, απέσπασε ισοπαλία 0-0 από τη Γαλλία, όμως στη δεύτερη αγωνιστική έπρεπε να αλλάξει φιλοσοφία. Δεν το έκανε και φυσιολογικά γνώρισε τον αποκλεισμό.
Σταθερή αμυντικά, όμως ξανά προβληματική επιθετικά. Τελικά, ηττήθηκε με 1-0 από το Ισραήλ στις καθυστερήσεις και παραμένει χωρίς γκολ. Τώρα, το μόνο που της μένει είναι η νίκη γοήτρου, αλλά και πρώτο τέρμα στο τουρνουά στο φινάλε του ομίλου.
Μόλις μία αλλαγή έκανε ανάμεσα στα δύο παιχνίδια ο τεχνικός Γκεσιόρ, όμως αυτή τη φορά αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους παίκτες. Φάνηκε ότι παρά το ταλέντο δεν ήταν σε θέση να το εκμεταλλευτεί και να πλησιάσει στην έκπληξη.
Κόντρα σε έναν ανώτερο αντίπαλο, στην καλύτερη ομάδα του ομίλου, έδειξε αντίδραση, το πίστεψε, όμως προδόθηκε ξανά από την άμυνά της! Ηττα 3-2 από τη Γαλλία στη δεύτερη αγωνιστική του ομίλου, ισοφάρισε δύο φορές (στο 32’ και στο 63’), δεχόμενη το τρίτο γκολ στο 83’.
Τουλάχιστον, στο ματς με την Πολωνία θα επιδιώξει να μην τερματίσει ουραγός, έχοντας χάσει πλέον τη μάχη για την πρόκριση στην τελική φάση, αφού ζητούσε μόνο νίκη κόντρα στους Γάλλους.
«Αντιδράσαμε πολύ καλά και παρουσιάσαμε σημαντική βελτίωση κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Ημασταν ακόμα καλύτεροι στο β’ μέρος, βγαίναμε όμορφα στην επίθεση και κάναμε φάσεις, όμως σταθήκαμε άτυχοι. Η Γαλλία φάνηκε πιο τολμηρή στις επιθέσεις της και επικράτησε», το σχόλιο του ομοσπονδιακού τεχνικού της U19, Χέινζ Μόζερ.
Εμφανώς ικανοποιημένος από την άμεση αλλαγή κλίματος, διάθεσης και εικόνας στο ματς με τη Γαλλία, σε αντίθεση με αυτό του Ισραήλ δύο μέρες πριν (ήττα με κακή εικόνα και 0-3 τότε).