Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
Ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση με τρομερό διπλό πρωτιάς στο Μπράντφορντ (0-3). Προηγήθηκε μόλις στα 40 δευτερόλεπτα με το άψογο τελείωμα του στόπερ Δημητρίου.
Μπήκε ως αναγκαστική αλλαγή ο φορ Αμόντ στο 42’ και σκόραρε δύο λεπτά αργότερα. Στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα ο Ντόλαν, από το σημείο του πέναλτι.
«Δεν παρασύρομαι καθόλου, έχει δρόμο ακόμα η σεζόν», είπε ο Φλιν όταν ρωτήθηκε για το αν η ομάδα του διανύει πορεία πρωταθλητισμού. Και η αλήθεια είναι ότι όταν πετυχαίνει τρίτη διαδοχική νίκη κρατώντας το μηδέν, είναι λογικό να αναρωτιούνται άπαντες. Μόνη πρώτη πλέον, μετά το στραβοπάτημα της Κέμπριτζ.
Τραυματίστηκε ο φορ Γιάνε (7/1). Αυτή είναι η μοναδική απουσία για τον Φλιν.
Εστω και οριακά, έκανε το 2/2 στις νίκες εντός έδρας. Με τη Χάρογκεϊτ (2-1) ζορίστηκε λίγο παραπάνω, άλλωστε ήταν και δυσκολότερος αντίπαλος συγκριτικά με τη Φόρεστ Γκριν την περασμένη Τρίτη (1-0).
Μέσα σε ένα δίλεπτο, Χάριοτ (52’) και Στίβενσον (54’) έδωσαν ασφαλές προβάδισμα με δύο τέρματα. Ο τελευταίος επέστρεψε από τραυματισμό. Ομως δεν το εκμεταλλεύτηκε πλήρως και παραλίγο να το «πληρώσει» στο τέλος, όταν μείωσε η Χάρογκεϊτ στο 61’ και είχε ευκαιρίες να ισοφαρίσει. Πολλές χαμένες προσπάθειες από τον φορ Μπράουν, που είναι εκτός φόρμας.
Ανέκτησε το χαμένο έδαφος και βρίσκεται μια ανάσα από την πρώτη επτάδα. Πέρα από τη συγκεκριμένη πολύ δύσκολη αναμέτρηση, ακολουθεί μια τριάδα ευνοϊκών αναμετρήσεων με Σκάνθορπ εκτός και Στίβενεϊτζ, Λέιτον εντός.
Μπήκαν στις προπονήσεις οι χρήσιμοι Λάπσλι (χαφ) και Κλάμπιν (αρ. μπακ) και πολύ σύντομα θα βρεθούν και στη διάθεση του Στιβ Μπολ.