Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΜΟΝΑΚΟ - ΛΟΡΙΑΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Πολλά αρνητικά αποτελέσματα μαζεύτηκαν για τη Μονακό, η οποία θα αρχίσει να αποχαιρετάει οποιοδήποτε όνειρο Ευρώπης αν συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο. Δεδομένου ότι έχει κρίσιμο ευρωπαϊκό ματς σε λίγες ημέρες, η Λοριάν φαντάζει δύσκολο εμπόδιο. Βάσει της εικόνας και των δύο ομάδων, επιλέγουμε το G/G σε απόδοση 1.65 στη Novibet.
Bet builder
1+G/G+Γκολ και στα δύο ημίχρονα
Ειδικά στοιχήματα
1ο γκολ πριν το 20:00
Καταλογισμός πέναλτι
Anytime σκόρερ Μπάλογκαν
ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΟΝΑΚΟ - ΛΟΡΙΑΝ
Facts Αγώνα
- Αγώνας για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο κουπόνι.
- Α’ ΓΥΡΟΣ (6η αγ.): Λοριάν – Μονακό 3-1.
- Υπερτερεί η Μονακό βάσει συνολικής μεταξύ τους παράδοσης (15-11-7), αν και μετράει μόνο 1 νίκη σε 8 ματς από το 2021 (1-5-2). G/G+Over 2,5 τα 5 τελευταία μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας.
- 10-5-2 το αντίστοιχο ρεκόρ με γηπεδούχο τη Μονακό στα προγνωστικά στοιχήματος. Αήττητη εντός έδρας την τελευταία 10ετία (3-3-0). Over 2,5 τα 6 από τα 7 πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος στο «Λουί Ντε»
- Η Μονακό δεν έχει σκοράρει παραπάνω από ένα γκολ στα 7 τελευταία εντός έδρας ματς.
- Under 2,5 τα 5 από τα 6 πιο πρόσφατα ματς της Λοριάν, που είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει σκοράρει στο β’ ημίχρονο εκτός έδρας.
- Διαιτητής ο Βίλι Ντελαζό (μ.ο. 2,25 κιτ./ 0,38 κοκ./ 0,88 πεν. ανά ματς).
Δείτε τα προγνωστικά Ligue 1
Προέρχεται από τη δύσκολη νίκη-πρόκριση επί της Ορλεάν για τη φάση των «32» του Κυπέλλου Γαλλίας, το περασμένο Σάββατο. Ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίωρο, βρήκε γκολ με τον φορ Μπάλογκαν (27’), όμως το ματς δεν άργησε να «στραβώσει».
Ο νεοεμφανιζόμενος μέσος Ιντουμπό πρόλαβε να δεχθεί δύο κάρτες σε 14’ (29’, 43’) και να αποβληθεί, κάτι που δυσκόλεψε σημαντικά την ομάδα του Σεμπάστιαν Ποκονιόλι. Συνέχισε σε παθητικό ρόλο σε όλο το β’ ημίχρονο, είδε την Ορλεάν να φτάνει πολλές φορές κοντά στην ισοφάριση.
Σώθηκε από τον φορ Ιλενικενά, που μπήκε ως αλλαγή στο 86’, και σκόραρε δύο φορές μέχρι το τέλος, ενώ δέχθηκε και γκολ στις καθυστερήσεις (90+6’). Σαφώς πιο δύσκολη η αποστολή στον επόμενο γύρο που θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Στρασβούργο.
Η αλήθεια είναι ότι η Μονακό δεν έχει βρει τα πατήματά της υπό την καθοδήγηση του Βέλγου τεχνικού. Βρίσκεται πολύ μακριά από τα γνωστά στάνταρ απόδοσης, αλλά και σε μεγάλη απόσταση από τις ευρωπαϊκές θέσεις (-7). Χρειάζεται «ηλεκτροσόκ», έχει δύσκολη αποστολή αυτή την αγωνιστική λόγω του επερχόμενου αγώνα με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Τιμωρημένοι οι Κέρερ (βασικός στόπερ), Κουλιμπαλί (βασικός χαφ) και ο Ιντουμπό (χαφ) που αποβλήθηκε στον αγώνα Κυπέλλου. Στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής οι Καμαρά (χαφ) και Ντιατά (εξτρέμ). Τραυματίες παραμένουν οι Πογκμπά (χαφ), Μιναμίνο (βασικός εξτρέμ), Σαλισού (στόπερ) και Χραντέτσκι (βασικός γκολκίπερ).
Μοναδική επιστροφή αυτή του αρχηγού Ζακάρια (αμ.χαφ), ενώ ντεμπούτο θα κάνει και ο Φαές (στόπερ) που αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού έως το καλοκαίρι.
Πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου με το ίδιο σκορ που προκρίθηκε και η αντίπαλός της. Εκτός έδρας νίκη της Λοριάν με 3-1 επί της ερασιτεχνικής Οτ Λυωνέ, που δεν ήταν διόλου εύκολη ωστόσο. Άφησε σχεδόν ένα ημίχρονο ανεκμετάλλευτο, δέχθηκε πρώτη γκολ και αντιμετώπισε προβλήματα.
Επικράτησε και προκρίθηκε χάρη στον επιθετικό και εκτελεστικό οίστρο του Μπαμπά Ντιένγκ. Καθοριστικό το γκολ στο 43’ που έφερε το ματς στα ίσια, ακολούθησαν ακόμη δύο στην επανάληψη μέχρι το 56’.
Τα πράγματα εξελίχθηκαν σαφώς πιο εύκολα μέχρι το τέλος, αφού η ομάδα του κόουτς Πανταλονί έκανε συντήρηση δυνάμεων. Με την πρόκριση στους «16» μπαίνει σε πιο δύσκολα μονοπάτια, επόμενη αντίπαλος η Παρί FC εντός έδρας.
Επιστρέφει στο πρωτάθλημα, όπου μετράει δύο σερί ισοπαλίες (1-1 με Μετς εντός, 0-0 με Στρασβούργο εκτός). Πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις, της έλειψε το εύκολο γκολ για να πανηγυρίσει τη νίκη σε κάποιο από αυτά τα παιχνίδια. Παραμένει αήττητη εδώ και οκτώ αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, τελευταία ήττα στην έδρα της Λανς (3-0) στις αρχές Νοεμβρίου.
Επιστρέφουν στην αποστολή οι διεθνείς Ταλμπί (στόπερ) και Κουασί (πλάγιος μπακ). Εκτός αποστολής, αντίθετα, οι Κατσέρης (πλάγιος), Τουρέ (στόπερ), Γιονγκουά (εξτρέμ) και Σουμανό (βασικός φορ).