Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ - ΣΕΣΚΕ ΜΠΟΥΝΤΕΓΙΟΒΙΤΣΕ
Facts Αγώνα
*Παράδοση: 9-3-2 εντός, 16-5-8 συνολικά. Τα 9/10 πιο πρόσφατα παιχνίδια των δύο ομάδων ανεξαρτήτως έδρας ήταν over. Τα 6/7 τελευταία με γηπεδούχο την Μλάντα ήταν g/g+Over. Η τελευταία φορά που η Μπουντεγιόβιτσε κέρδισε στην έδρα της Μλάντα ήταν τον Μάιο του 2010 με σκορ 1-0.
Α’ γύρος: Τσέσκε Μπουντεγιόβιτσε – Μλάντα Μπόλεσλαβ 2-1
Β΄γύρος: Μλάντα Μπόλεσλαβ – Τσέσκε Μπουντεγιόβιτσε 2-0
*Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ
Γεμάτη εμφάνιση στο «Στρελέτσκι», πήρε μια σπουδαία νίκη με 3-2 στην έδρα της Μπουντεγιόβιτσε. Εξαιρετικό στήσιμο από τον Χόφτιχ με 3-5-2 και στράικερ του Λάντρα και Εβερτον. Ο Ντουντέρα πέτυχε δύο γκολ σε τέσσερα λεπτά (13’-17’), το δεύτερο με υπέροχο σουτ εκτός περιοχής, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Δύο λεπτά αργότερα ήρθε το 1-2, όμως η Μλάντα δεν μάσησε και συνέχισε να απειλεί. Πριν το ημίχρονο (41’) ο Λάντρα με ωραία ενέργεια και σουτ μέσα από την περιοχή «έγραψε» το 1-3. Στο δεύτερο ημίχρονο δέχθηκε πίεση από την Μπουντεγιόβιτσε, στο 73’ έγινε το 2-3 αλλά τελικά άντεξε την πίεση.
Εκτός ο Σλάντκι (δ.μπακ, 25/1) λόγω συμφωνίας μεταξύ των δύο ομάδων (είναι δανεικός από τη Μπουντεγιόβιτσε). Αμφίβολοι οι Ρόλινεκ (αρ.χαφ, 5/0) και Πράισλερ (αρ.μπακ, 19/1 ασίστ). Σε φάση αποθεραπείας ο Χόρσκι (εξτρέμ, 6/0).
Αν και όλη τη χρονιά έδειξε τη δύναμή της εντός έδρας, πλέον στο μεσαίο γκρουπ υπέστη μια ήττα (2-3 από Μλάντα) και οι πιθανότητες για πρόκριση στον τελικό μειώθηκαν κατά πολύ. Δεν είναι μόνο το σκορ αλλά και οι κακές εκτός έδρας επιδόσεις της, αφού το τελευταίο της διπλό είναι τον περασμένο Μάιο. Στα του αγώνα, αιφνιδιάστηκε με δύο γρήγορα γκολ που δέχθηκε στο πρώτο εικοσάλεπτο (13’-17’), με τον Κάβος να μειώνει σε 1-2 στο 19’ με σουτ εκτός περιοχής. Τα αμυντικά της κενά φάνηκαν και στο 41’ δέχθηκε και τρίτο γκολ και ήταν δύσκολο να αντιδράσει. Στο δεύτερο μέρος ανέβασε την απόδοσή της, πίεσε τη Μλάντα, μείωσε σε 2-3 στο 73’ από στατική φάση και στο τελευταίο δεκάλεπτο είχε δύο κλασικές φάσεις για να ισοφαρίσει.
Αμφίβολοι οι Σκοβάισα (αρ.μπακ, 16/1) και Χέλεμπραντ (δεκάρι, 21/0). Τραυματίας ο Μρσιτς (αρ.χαφ, 23/2 γκολ/3 ασίστ). Εκτός ο Χόντα (στόπερ, 4/0) που έληξε η βίζα του και έπρεπε να επιστρέψει στην πατρίδα του.