ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΜΛΑΝΤΑ ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ – ΠΑΡΝΤΟΥΜΠΙΤΣΕ
16:00
12.02

ΜΛΑΝΤΑ ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ – ΠΑΡΝΤΟΥΜΠΙΤΣΕ

Δεν έχει περιθώρια η Παρντούμπιτσε
Λόκο Τρανς Αρένα (5.000), Μπόλεσλαβ
112
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ - ΠΑΡΝΤΟΥΜΠΙΤΣΕ

Facts Αγώνα

*Παράδοση: 5-0-1 εντός, 7-4-2 συνολικά. Από τα πέντε τελευταία παιχνίδια τους, τα τέσσερα ήταν over.

*Διαιτητής: Οντρέι Μπέρκα: Φέτος σε 9 αγώνες έχει δώσει 37 κίτρινες (4,1 μέσο όρο), 3 κόκκινες και 4 πέναλτι. Ηταν ο διαιτητής του αγώνα του πρώτου γύρου μεταξύ των δύο ομάδων, όπου έδωσε ένα πέναλτι.

Α’ Γύρος: Παρντούμπιτσε – Μλάντα Μπόλεσλαβ 0-3

ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ
Ρεπορτάζ

Βελτιωμένη σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Μπρνο, ωστόσο όταν δεν είσαι αποτελεσματικός κόντρα στις μεγάλες ομάδες δεν μπορείς να πάρεις κάτι χειροπιαστό. Εχασε με το βαρύ 4-1 από τη Σπάρτα εκτός έδρας, αν και το σκορ ήταν στο 2-1 μέχρι το 82’. Η Μλάντα έκανε καλό πρώτο ημίχρονο, άνοιξε το σκορ με μακρινό σουτ του Τόμιτς (3’), αλλά ισοφαρίστηκε τρία λεπτά αργότερα με τον ίδιο τρόπο. Είχε 3-4 καλές ευκαιρίες για να ξαναπάρει το προβάδισμα, ωστόσο δεν ήταν αποτελεσματική. Στο 36’ από την άσπρη βούλα δέχθηκε την ανατροπή αλλά παρέμενε ζωντανή. Στο δεύτερο μέρος δέχθηκε πίεση, έχοντας μόνο μία μεγάλη ευκαιρία για το 2-2. Στο 82’ και στο 95’ δέχθηκε άλλα δύο τέρματα.

Αγωνιστικά Νέα

Εξέτισε ο Κουμπίστα (μέσος, 9/2). Τραυματίες οι Ντονάτ (στόπερ, 11/1) και Ντάντσακ (μέσος, 14/0).

ΠΑΡΝΤΟΥΜΠΙΤΣΕ
Ρεπορτάζ

Στο πρώτο της παιχνίδι στο καινούριο της γήπεδο το οποίο ήταν κατάμεστο, έχασε με 0-2 από τη Σλάβια Πράγας. Η αλήθεια είναι πως η εμφάνισή της ήταν καλή και αν συνεχίσει έτσι και με τις άλλες ομάδες, τότε έχει ελπίδες να ανατρέψει την κατάσταση. Αντιστάθηκε όσο μπορούσε αλλά αφού δεν σκόραρε, δεν μπορούσε να ελπίζει σε κάτι παραπάνω. Είχε 2-3 καλές ευκαιρίες στις αρχές του πρώτου μέρους, όμως στο 19’ έμεινε πίσω στο σκορ από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ο κίπερ Νίτα κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα και στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου είχε άλλες 2-3 ευκαιρίες και ένα δοκάρι. Προσπάθησε να κρατηθεί, όμως στο τελευταίο 20λεπτο, ένιωσε την πίεση της αντιπάλου. Σε μια προσπάθεια να ισοφαρίσει στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, δέχθηκε το 0-2 στην αντεπίθεση.

Αγωνιστικά Νέα

Τραυματίες οι Σόλιλ (μέσος, 7/1) και Γιέραμπεκ (αμ.χαφ). Εκτός οι Νταρμόβζαλ (δεκάρι, 3/0) και Κρομπότ (φορ, 10/1) καθώς είναι δανεικοί από τη Μλάντα. Επιστρέφουν οι Μάρκοβιτς (κίπερ, 14/0), Βλτσεκ (στόπερ, 16/1) και Ιτσα (μέσος, 13/1).

Casino