Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΜΚ ΝΤΟΝΣ - ΣΑΛΦΟΡΝΤ ΣΙΤΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Η Σάλφορντ έχει γίνει πολύ πιο επιθετική με τον Καρλ Ρόμπινσον στην τεχνική ηγεσία και το τελευταίο χρονικά ματς για εκείνη ήταν το μοναδικό που δεν σκόραρε υπό το νέο προπονητή. Συνώνυμο της επίθεσης η ΜΚ Ντονς, ιδίως ως γηπεδούχος. Πιθανό G/G στη betsson.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΚ ΝΤΟΝΣ - ΣΑΛΦΟΡΝΤ ΣΙΤΙ
Facts Αγώνα
- Στις 25/11 για τη Λιγκ2: Σάλφορντ – ΜΚ Ντονς 2-4
Εδωσε «απαντήσεις» μετά την ήττα από τη Γουίμπλεντον στο ντέρμπι μίσους. Επικράτησε μεσοβδόμαδα στην έδρα της πρωτοπόρου Μάνσφιλντ (2-1) και μάλιστα με ανατροπή. Μία νίκη που τη διατηρεί στο +7 αναφορικά με τα πλέι οφ, αλλά και «ζωντανή» στη διεκδίκηση μίας εκ των τριών πρώτων θέσεων και την απευθείας άνοδο.
Δεν άλλαξε κάτι στην προσέγγισή της απέναντι στη Μάνσφιλντ. Θέλησε ακόμα μία φορά να κυκλοφορήσει άμεσα την μπάλα, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσε να είχε σημειώσει και ένα τρίτο γκολ.
Η ήττα από τη Γουίμπλεντον (1-0) το περασμένο Σάββατο είχε σημειωθεί με γκολ στις καθυστερήσεις και ήταν ένα από τα λίγα ματς που δεν κατάφερε να παίξει το επιθετικό ποδόσφαιρο που της αρέσει. Ως γηπεδούχος θέλει να επιβάλλει το ρυθμό της από τα πρώτα λεπτά και ψάχνει το γρήγορο γκολ, κάτι που θα θελήσει να κάνει και στην αναμέτρηση που ακολουθεί, με τη Σάλφορντ.
Παραμένει εκτός ο Φίλιπ Μάρσαλ (τερμ. 5 συμ.). Αμφίβολοι οι Μαξ Ντιν (επιθετικός, 22 συμ. / 9 γκολ) και Τζακ Τάκερ (αμυντικός, 12 συμ.) που επίσης απουσίασαν από τα τελευταία ματς.
Οι δύο σερί εντός έδρας απώλειες βαθμών, με πιο πρόσφατη την ήττα από τη Τζίλιγχαμ (2-0) το περασμένο Σάββατο, έχουν μειώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τις όποιες πιθανότητες έχει για να προλάβει τα πλέι οφ.
Ο Καρλ Ρόμπινσον ανέλαβε την τεχνική ηγεσία σε ένα σημείο που έμοιαζαν όλα χαμένα, «έτρεξε» ένα αήττητο σερί οκτώ αγώνων και οι ελπίδες της «αναζωπυρώθηκαν», όμως στα τρία πιο πρόσφατα ματς έχει γνωρίσει δύο ήττες, που σε συνάρτηση με τα άλλα αποτελέσματα, στοίχισαν βαθμολογικά.
Στα του αγώνα με τη Τζίλιγχαμ, η Σάλφορντ και σε συνέχεια των εμφανίσεών της με τον νέο προπονητή ήταν επιθετική, αλλά όχι αποτελεσματική. Αυτό ήταν και το πρώτο ματς στο οποίο δεν σκόραρε από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Καρλ Ρόμπινσον (4 νίκες, 5 ισοπαλίες και 2 ήττες ο απολογισμός του).
Επιστρέφει από τιμωρία ο Λουκ Γκάρμπατ (αμυντικός, 23 συμ. / 1 γκολ). Με την επιστροφή του τα αγωνιστικά προβλήματα μειώνονται στο ελάχιστο.