ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

«ΜΙΣΗ» Η ΝΑΠΟΛΙ ΣΤΗΝ ΑΝΔΑΛΟΥΣΙΑ
22:00:00
18.02

«ΜΙΣΗ» Η ΝΑΠΟΛΙ ΣΤΗΝ ΑΝΔΑΛΟΥΣΙΑ

ΛΟΣ ΚΑΡΜΕΝΕΣ (22.000), ΓΡΑΝΑΔΑ
18° C Συννεφιασμένος
Cosmote Sport 4
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΡΑΝΑΔΑ - ΝΑΠΟΛΙ

Facts Αγώνα

* Πρώτος αγώνας για τους 32 του Γιουρόπα Λιγκ. Η ρεβάνς την ερχόμενη εβδομάδα. 

* Η Γρανάδα κράτησε ανέπαφη εστία στις 3 από τις 4 εντός έδρας υποχρεώσεις της στη φάση των ομίλων. Δέχτηκε γκολ μονάχα από την Ομόνοια και συγκεκριμένα τον Γκανέζο Κουαμπενά Ασάντε. 

* Under τα 7 από τα 8 τελευταία παιχνίδια της Νάπολι στο Γιουρόπα Λιγκ. Και τα 4 πιο πρόσφατα ήταν «2-3 γκολ». Εχει φέρει μόνο μια ισοπαλία στις 13 τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της στη διοργάνωση και αντίστοιχα μόνο ένα «Χ» στα 13 πιο πρόσφατα ματς της σε όλες τις διοργανώσεις.

* Πρώτη φορά απέναντι σε Ιταλούς η Γρανάδα. Η Νάπολι έχει συνολικό ρεκόρ 5-6-7 απέναντι σε ισπανικούς συλλόγους, ενώ πιο συγκεκριμένα στην Ισπανία μετρά 3 νίκες και 6 ήττες. Φέτος αγωνίστηκε στο Σαν Σεμπαστιάν (Σοσιεδάδ) και νίκησε 1-0 με γκολ του Πολιτάνο. 
 

ΓΡΑΝΑΔΑ
Ρεπορτάζ

Ζει το όνειρό της παίζοντας για πρώτη φορά στην ιστορία του κλαμπ σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία στη φάση των ομίλων και προκρίθηκε δίκαια σε γκρουπ με ΠΑΟΚ, Αϊντχόφεν και Ομόνοια. Επί της ουσίας καθάρισε την πρόκριση από τις 4 πρώτες αγωνιστικές.
 

Επίσης, συνεχίζει να είναι άνετη στη βαθμολογία της LaLiga, παρότι είναι φανερό ότι εδώ και κάμποσες εβδομάδες δεν πατάει καλά. Ειδικά στο κομμάτι της άμυνας (χειρότερη στην κατηγορία). Μάλιστα στα 8 πιο πρόσφατα παιχνίδια, μετράει όλη κι όλη μία νίκη (2-0 Οσασούνα). 
 

Το Σάββατο ηττήθηκε στο «Κάρμενες» από την πρωτοπόρο Ατλέτικο (1-2), δύσκολα μεν, δίκαια δε. Ισοφάρισε χωρίς να κάνει πολλά, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το αποτέλεσμα για περισσότερα από πέντε λεπτά. 
 

«Για εμάς δεν είναι τίποτα λιγότερο ή περισσότερο από ένα ιστορικό ραντεβού. Αντιμετωπίζουμε μία μεγάλη ομάδα της Ιταλίας, που διαθέτει παίκτες με πάρα πολύ ταλέντο. Εμείς βέβαια θα τους κοντράρουμε και δεν ξεχνάμε ότι πρόκειται για μία σειρά 180 λεπτών» εξηγούσε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Αγωνιστικά Νέα

Γεμάτο το απουσιολόγιο. Εκτός πλάνων είναι ο βασικός στόπερ Χερμάν Σάντσεθ, ο πολύτιμος μέσος Λουίς Μίγια και κυρίως οι δύο σημαντικοί επιθετικοί, ο Κολομβιανός Λουίς Σουάρες και ο πολύπειρος Ρομπέρτο Σολδάδο. Επίσης έξω σταθερά ο μπακ Κίνι και ο στόπερ Λοσάνο. 

ΝΑΠΟΛΙ
Ρεπορτάζ

Επούλωσε τις πληγές μετά τις δύο τελευταίες ήττες από Τζένοα (πρωτάθλημα) και Αταλάντα (Κύπελλο) με το νικηφόρο 1-0 επί της Γιουβέντους, χάρη στο εύστοχο πέναλτι του Ινσίνιε στο 31’. Στο δεύτερο ημίχρονο έδωσε χώρο στην αντίπαλό της, απειλήθηκε, αλλά την κράτησε όρθια σε αρκετές περιπτώσεις ο γκολκίπερ Μερέτ. 
 

Ετσι μπήκε ξανά γερά στο κόλπο για την τετράδα, καθώς βρίσκεται στο -2 από αυτήν, ενώ εκκρεμεί και το εκτός έδρας ντέρμπι με τη Γιουβέντους από τον πρώτο γύρο. 
 

«Αν δεν αισθανόμουν ότι έχω την εμπιστοσύνη των παικτών μου, θα είχα αποχωρήσει» δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος πήρε παράταση ζωής στον πάγκο των «παρτενοπέι». Ακολουθεί την Κυριακή το δύσκολο ματς με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο. 
 

Δύσκολη η πρόκρισή της στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της με 11 πόντους, μπροστά από τη Σοσιεδάδ (9), την Αλκμααρ (8) και τη Ριέκα (4).

Αγωνιστικά Νέα

Πάρα πολλά τα αγωνιστικά προβλήματα ενόψει του αγώνα στη Γρανάδα. Τραυματίες είναι ο στόπερ Μανωλάς, ο μπακ Χισάι, ο χαφ Ντέμε και ο φορ Μέρτενς. Εκτός με κορωνοϊό ο μπακ Γκουλάμ και ο στόπερ Κουλιμπαλί. Νέες απώλειες ο γκολκίπερ Οσπίνα, ο εξτρέμ Λοσάνο και ο φορ Πετάνια. Προλαβαίνει ο τερματοφύλακας Μερέτ. 
 

Μόλις 14 οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές από την πρώτη ομάδα και συγκεκριμένα 2 τερματοφύλακες, 4 αμυντικοί, 5 μέσοι και 3 επιθετικοί. Στην αποστολή βρίσκονται και 6 ποδοσφαιριστές από την Νέων. Η ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Γκατούζο θα είναι ανταγωνιστική, όμως είναι προφανές ότι στερείται εναλλακτικών λύσεων.

Casino