- Τα 4/6 επίσημα ματς της Μίντιλαντ σε Δανία και Ευρώπη ήταν G/G και Over.
- Τα 2 τελευταία ματς της Φρεντερίτσια στο πρωτάθλημα ήταν Ν/G και Under.
- Αποδόσεις
- Ανάλυση
- Εκτίμηση
- Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
Εταιρία | 1 | X | 2 | U 2.5 | O 2.5 | GG | NG |
---|
ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ - ΦΡΕΝΤΕΡΙΤΣΙΑ
Facts Αγώνα

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ
Ρεπορτάζ
Παρουσιάστηκε σοβαρή, συγκεντρωμένη και πήρε μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη το βράδυ της Πέμπτης, επικρατώντας 3-1 της Φρέντρικσταντ στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και βρίσκεται πρακτικά στα play offs της διοργάνωσης.
Μπήκε φουριόζα στο ματς, άνοιξε το σκορ στο 14’ με τον Φρανκουλίνο, διπλασίασε στο 32’ με τον Μίκελ Γκογκόρτζα, έριξε κάπως τον ρυθμό της στη συνέχεια, δέχθηκε φάσεις και τη μείωση στο 78’ από τον Γιοχάνες Μπιάρταλιντ, για να σφραγίσει τη νίκη της, και πιθανώς και την πρόκριση, στο 79’ με τον Ντένιλ Καστίγιο. Ο επαναληπτικός στη Δανία την ερχόμενη Πέμπτη.
Στο πρωτάθλημα βέβαια έχει κάνει μέτριο ξεκίνημα. Την περασμένη εβδομάδα έφυγε με 1 βαθμό από το γειτονικό Όρχους, αποσπώντας «λευκή» ισοπαλία από την τοπική ομάδα. Η εμφάνισή της δεν ήταν ιδιαίτερα καλή, αυτό όμως δικαιολογείται από το ότι αναγκάστηκε να παίξει με παίκτη λιγότερο από το 28’. Στάθηκε τυχερή σε μια φάση στο α’ μέρος γλιτώνοντας χάρη στο δοκάρι, ενώ στο 66’ ο Γιόνας Λεσλ κράτησε το μηδέν αποκρούοντας πέναλτι.
Αήττητη στα τρία πρώτα ματς, έχοντας πάντως δύο ισοπαλίες.
Αγωνιστικά νέα
Παίκτης της ομάδας είναι ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός Μάρτιν Έρλιτς, ο οποίος έρχεται από την Μπολόνια και ενσωματώθηκε άμεσα στην ομάδα, μπαίνοντας στην αποστολή του σημερινού αγώνα.
Τιμωρημένος για το σημερινό και το επόμενο ματς ο αποβληθείς βασικός επιθετικός Έντουαρντ Τσιλούφια (3 συμ., 1 ασίστ).
Δεν έπαιξε στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος και στα δύο ματς με τη Χιμπέρνιαν λόγω τραυματισμού ο βασικός επιθετικός Άνταμ Μπουκσά (1 συμ., 1 γκολ) και δύσκολα θα αγωνιστεί σήμερα.
Εκτός για τους πρώτους μήνες του πρωταθλήματος ο βασικός αμυντικός Ουσμάν Ντιαό, ο οποίος έσπασε το πόδι του, υποβλήθηκε σε εγχείρηση και αναμένεται να επιστρέψει μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων τον Σεπτέμβριο. Μακροχρόνια τραυματίας ο επιθετικός Χο Γκε-Σουνγκ.

ΦΡΕΝΤΕΡΙΤΣΙΑ
Ρεπορτάζ
Πάλεψε όσο μπορούσε κόντρα στην πρωταθλήτρια Κοπεγχάγη, δεν κατάφερε όμως να πάρει αποτέλεσμα, χάνοντας 0-2 εντός έδρας.
Προσπάθησε να παίξει κλειστά και να χτυπήσει με αντεπιθέσεις, τα σχέδιά της όμως χάλασαν γρήγορα, καθώς έμεινε πίσω στο σκορ στο 34’, ενώ δέχθηκε δεύτερο στο 69’. Είχε και η ίδια κάποιες καλές φάσεις, οι επιθετικοί της όμως ήταν βιαστικοί και επιπόλαιοι στα τελειώματά τους.
Μένει έτσι με τη νίκη της 2ης αγωνιστικής στο Σίλκεμποργκ, ωστόσο έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις της στις τρεις πρώτες αυτές αγωνιστικές και δείχνει πως δε θα είναι από τις ομάδες που θα πέσουν χωρίς μάχη.
Αγωνιστικά νέα
Δεν υπάρχουν αναφορές για κάποιο νέο πρόβλημα σε σχέση με το τελευταίο ματς, η αποστολή είναι πρακτικά ίδια.
ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ - ΦΡΕΝΤΕΡΙΤΣΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
Βαθμολογία
Θ | ΟΜΑΔΑ | Β | ΑΓ | Ν | Ι | Η | ΓΚΟΛ | +/- |
---|
Προηγούμενοι αγώνες

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|
Επόμενοι αγώνες

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|
Under / Over

GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|

GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
Goal / NoGoal

GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|

GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
Συνολικά Goal

0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|

0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|
Ημίχρονο/Τελικό

ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|

ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
Ακριβές σκορ

ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|

ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
Goals/15λεπτο

15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|

15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|
Παίκτες με περισσότερες κάρτες (κίτρινες / κόκκινες)

ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|
Παίκτες με περισσότερα goal

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|
Top Scorers

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|
H2H


ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|