Μπορεί να είδαν κατάματα τον αποκλεισμό κόντρα στους Ρόκετς, αλλά τελικά δεν τα έκαναν… θάλασσα και πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά της δυτικής περιφέρειας στο κουπόνι μπάσκετ. Άντεξαν στην αντεπίθεση της ομάδας του Ουντόκα και με τον Μπάντι Χιλντ να κάνει απίστευτα πράγματα στο Game 7 γλίτωσαν από ιστορικό κάζο.
Ο αντίπαλος που θα βρουν μπροστά τους στα ημιτελικά θα είναι ακόμα πιο δύσκολος, μιας και πλέον οι «λύκοι» έχουν την εμπειρία των playoffs. Δεν ξέρω αν θα μπορέσουν να εφαρμόσουν κοντά σχήματα με τον Γκριν στο πέντε, ειδικά από τη στιγμή που βρίσκεται ο Γκομπέρ στο παρκέ. Ο Λούνει θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, αλλά έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές τη φετινή σεζόν, ότι δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.
Πρέπει να είναι πολυύ προσεκτικοί στο αμυντικό κομμάτι. Οι Τίμπεργουλβς αρέσκονται στο σετ παιχνίδι και δεν πρέπει να δώσουν πολλούς χώρους σε Έντουαρντς και Ραντλ, που μονοπωλούν το ενδιαφέρον στο επιθετικό κομμάτι για τη Μινεσότα.