Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΜΙΛΓΟΥΟΛ - ΠΡΕΣΤΟΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Η Μίλγουολ έχει μία καλή ευκαιρία να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να βελτιώσει παράλληλα το εντός έδρας ρεκόρ της που επιζητά ο Έντουαρντς. Η Πρέστον είναι απογοητευτική και παρά τις όποιες «εκλάμψεις» έχει στα παιχνίδια της, δεν με πείθει ότι μπορεί να πάρει κάτι σήμερα. Στο 2.20 ο άσος από τη Novibet.
Ειδικά στοιχήματα
Να σκοράρει: Ζ. Φλέμινγκ
ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΙΛΓΟΥΟΛ - ΠΡΕΣΤΟΝ
Facts Αγώνα
- Αγώνας Α’ γύρου (21/10/23): Πρέστον – Μίλγουολ 1-1
- Η Μίλγουολ είναι αήττητη για εννέα σερί ματς απέναντι στην Πρέστον (6-3-0).
- Η Πρέστον έχει ηττηθεί στις τρεις από τις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις στην έδρα της Μίλγουολ (0-1-3).
- Μόνο τέσσερις βαθμούς έχει μαζέψει η Πρέστον στις έξι πιο πρόσφατες επισκέψεις της στο Λονδίνο (1-1-4), ενώ στα τρία από τα τέσσερα τελευταία δεν έχει σκοράρει καν.
- Ο Ζίαν Φλέμινγκ της Μίλγουολ έχει πέντε γκολ και μία ασίστ σε τρία ματς απέναντι στην Πρέστον.
- Έξι Under 2,5 στα επτά τελευταία για το πρωτάθλημα μετρά η Μίλγουολ, τα πέντε εξ αυτών και No Goal.
Δείτε τα προγνωστικα τσαμπιονσιπ
Πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση στην έδρα της ΚΠΡ και ηττήθηκε δίκαια (2-0). Μόλις δύο σουτ κατέγραψε σε όλο το 90λεπτο, παρότι είχε αρκετά την μπάλα στα πόδια της. Απεναντίας οι γηπεδούχοι την χτύπησαν σε πολλές περιπτώσεις και κατάφεραν να προηγηθούν στο 27’, ενώ σφράγισαν τη νίκη στο 85’.
«Ήταν ένα πραγματικό χάλι», σχολίασε σχετικά με την εμφάνιση ο Έντουαρντς, ο οποίος εμφανέστατα ήταν απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του, η οποία ηττήθηκε σε δεύτερο σερί ματς για το πρωτάθλημα και τρίτο συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις. Έτσι παραμένει στα χαμηλά της βαθμολογίας, ούσα 18η με 32 βαθμούς, οκτώ πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.
Ζητούμενο σήμερα η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, με τη Μίλγουολ πάντως να εξακολουθεί να είναι η 2η χειρότερη γηπεδούχος της κατηγορίας, πίσω μόνο από την ΚΠΡ. Συγκεκριμένα, τα «λιοντάρια» σε 14 εντός έδρας ματς έχουν μαζέψει μόνο 15 βαθμούς (4-3-7), ενώ δέχτηκαν γκολ στα 10 εξ αυτών. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι και οι τέσσερις νίκες τους συνδυάστηκαν με «καθαρά δίχτυα».
Απέκτησε τον Ομπαφέμι (φορ) από την Μπέρνλι. Παραμένουν εκτός οι Λέοναρντ (αμ.χαφ, 20/0), Εμάκου (φορ, 20/1), Μπράντσοου (φορ, 24/4) και Χάτσινσον (στόπερ, 9/1).
Πάνω που πάει να σηκωθεί, ξανά πέφτει… Ίδια ιστορία από τον Δεκέμβρη για την Πρέστον, η οποία δεν μπορεί με τίποτα να χτίσει ένα καλό σερί ώστε να πλησιάσει με αξιώσεις την εξάδα. Μοιάζει κορεσμένη αγωνιστικά, χωρίς ιδέες και με βαριά πόδια σε αρκετές περιπτώσεις.
Την προηγούμενη αγωνιστική έχασε 2-1 στην έδρα της Λιντς, για να συμπληρώσει έξι ήττες στα οκτώ τελευταία στο πρωτάθλημα (2-0-6). Μπορεί μάλιστα να προηγήθηκε με τον Κιν μόλις στο 2’, ωστόσο, η χαρά της κράτησε μόλις τέσσερα λεπτά (6’). Μέχρι το ημίχρονο είχε καλή εικόνα, αλλά από τα αποδυτήρια δεν βγήκε ποτέ. Η ανατροπή έμοιαζε αναπόφευκτο σενάριο και εν τέλει συνέβη στο 90+4’ με αμφισβητούμενο πέναλτι.
Όλο και περισσότερο «σφίγγει ο κλοιός» γύρω από τον Λόου, καθώς η Πρέστον όχι μόνο απομακρύνεται συνεχώς από την εξάδα (-5 πλέον), αλλά το κυριότερο έχει κακή εικόνα εντός αγωνιστικού χώρου. Μακριά από το «Ντιπντέιλ» μάλιστα μετρά τέσσερις σερί ήττες ανεξαρτήτως διοργάνωσης, ενώ σε σύνολο 15 αγώνων έχει διατηρήσει μόνο δύο φορές ανέπαφη εστία.
Έχασαν το τελευταίο οι Χολμς (χαφ, 25/3), Γούντμαν (κίπερ, 26 συμ.) και Όσμαγιτς (φορ, 19/4) εξαιτίας ίωσης, η οποία ταλαιπώρησε μερικούς ποδοσφαιριστές και αυτή την εβδομάδα, χωρίς ωστόσο να γίνει κάτι παραπάνω γνωστό. Νοκ-άουτ παραμένουν ο στόπερ Γουάτμαφ (14/0) και ο φορ Έβανς (15/0).