ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

EL
21:30
05.01

ΜΙΛΑΝΟ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

Συνεχίζει... ελλιπέστατη η Αρμάνι Μιλάνο
1
2
Εκτίμηση
Mediolanum Forum
NovaSports 6
  • Εκτίμηση
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
  • Στατιστικά

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Εταιρία
1
2

ΜΙΛΑΝΟ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Γιώργος Πετρίδης Γιώργος Πετρίδης
Ώρα έναρξης: 21:30
STAKE: 10

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2 (+3,5)

Απόδοση: 1.90
betsson Παίξε νόμιμα

«Δυσκοίλια» η Αρμάνι Μιλάνο, που θα παραταχθεί ελλιπέστατη σε ένα ακόμα παιχνίδι και σίγουρα παραμένει ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων. Η Μπάγερν έδειξε τα… δόντια της στην Μπολόνια και «άγγιξε» τη νίκη. Περιμένω αρκετά ανταγωνιστική την ομάδα του Λάσο, το διπλό με χάντικαπ 3,5 πόντων σε απόδοση 1.90 στην Betsson.

Ειδικά στοιχήματα

Σερζ Ιμπάκα: over 7,5 ριμπάουντ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΙΛΑΝΟ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

Facts Αγώνα

• 11-7 υπέρ της Αρμάνι Μιλάνο η παράδοση στην Ευρωλίγκα.

• Με χάντικαπ 3,5 πόντων υπέρ της Μπάγερν Μονάχου: 1.90-1.90

Δείτε τα προγνωστικά Ευρωλιγκα

ΜΙΛΑΝΟ
Ρεπορτάζ

Το… πάλεψε στο ΣΕΦ την Τρίτη, αλλά δεν πέτυχε την υπέρβαση και μοιραία υποτάχθηκε στον Ολυμπιακό (ήττα 79-74). Κυνηγούσε στο σκορ σε όλη σχεδόν τη διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ βρέθηκε ακόμα και στο -15 λίγο πριν από το φινάλε της 3ης περιόδου. Παρ’ όλα αυτά, έβγαλε αντίδραση και κατάφερε να ισοφαρίσει με 2 λεπτά πριν από το τέλος. Κάπου εκεί όμως κατέρρευσε και δέχθηκε σερί 5-0.

Καθοριστικό ρόλο έπαιξε ότι έχασε κατά κράτος τη μάχη των ριμπάουντ (37-16), ενώ δέχθηκε 21 πόντους δεύτερης ευκαιρίας! Στόχος δριμείας κριτικής έγινε ο κόουτς Μεσίνα για την… ηττοπάθεια που έδειξε σε ένα τάιμ άουτ λίγο πριν από το φινάλε. Πάλεψαν οι Φλακαντόρι (14 πόντοι) και Νέιπιρ (14 πόντοι, 5 ασίστ), αλλά η ουσία είναι ότι επέστρεψε σε… μοτίβο ηττών και υποχώρησε στο 7-11.

Αγωνιστικά Νέα

Παραμένουν στα «πιτς» ο πολύτιμος γκαρντ Λο και οι αναντικατάστατοι φόργουορντ Σιλντς, Μίροτιτς. Νοκ άουτ τέθηκε πάλι ο έμπειρος γκαρντ Μπάρον, ανακάμπτει ο συμπληρωματικός σέντερ Ρίτσι.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ
Ρεπορτάζ

Περιττό να σας πούμε ότι την Τρίτη βίωσε ένα ακόμα θρίλερ στη φετινή Ευρωλίγκα, αυτή τη φορά με αρνητική κατάληξη, καθώς έφυγε με άδεια χέρια (ήττα 85-83) από την έδρα της Βίρτους Μπολόνια. Ήλεγξε απόλυτα τον ρυθμό της αναμέτρησης για 30 λεπτά κι έφτασε να προηγείται ακόμα και με +9 στα μισά της 3ης περιόδου.

Εντούτοις, δεν είχε καθαρό μυαλό στα κρίσιμα σημεία και μοιραία υποχρεώθηκε σε «σκληρή» ήττα. Έντουαρντς (22 πόντοι), Ιμπάκα (15 πόντοι, 13 ριμπάουντ) και Φρανσίσκο (12 πόντοι, 4 ασίστ) διακρίθηκαν από την ομάδα του Λάσο, που υποχώρησε στο 8-10.

Αγωνιστικά Νέα

Δεν αναφέρονται προβλήματα απουσιών, θα παραταχθεί πλήρης.

Casino