Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΜΙΛΑΝ - ΠΙΖΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Κανείς δεν αμφισβητεί τον ξεκάθαρο φαβοριτισμό της Μίλαν. Οι πιθανότητες επαλήθευσης του άσου αντικατοπτρίζονται στην απόδοση του, που ασφαλώς δεν έχει αξία στο 1.30 που προσφέρεται στις στοιχηματικές εταιρίες. Η απουσία Πούλισικ, Ραμπιό στερεί σκοράρισμα, δημιουργία, ενέργεια. Η Πίζα σκοράρει σπάνια και ακολουθεί εμβόλιμη, με τους «ροσονέρι» να παίζουν στο Μπέργκαμο. Έχει λογική ο συνδυασμός του σημείου με Under 3,5 για να κυνηγήσουμε απόδοση 1.90 στο Pamestoixima.gr.
Bet builder
Over 1,5 γκολ Μίλαν+Over 7,5 κόρνερ Μίλαν
Ειδικά στοιχήματα
Σκορ Πολλαπλών Επιλογών 1-0, 2-0, 3-0
Να σκοράρει ο Λεάο
ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΙΛΑΝ - ΠΙΖΑ
Facts Αγώνα
- Πιο πρόσφατα ραντεβού μεταξύ των δύο ομάδων τη σεζόν 1990-91, με τη Μίλαν να επικρατεί τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας, 1-0.
- Εύρος 2-3 γκολ τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της Μίλαν στο κουπόνι ΟΠΑΠ.
- Over 2,5 τέσσερα από τα τελευταία πέντε ματς της Μίλαν ανεξαρτήτως έδρας, όπως και τα τρία πιο πρόσφατα εντός έδρας.
- N/G πέντε από τα επτά τελευταία ματς της Μίλαν.
- N/G τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της Πίζα, όπως και έξι από τα επτά τελευταία.
- Πέντε από τα επτά τελευταία ματς της Πίζα είχαν εύρος 0-1 γκολ.
- Under 2,5 / Over 3,5 εναλλάξ τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της Πίζα.
- 10-2-0 η μεταξύ τους παράδοση συνολικά σε επίπεδο Serie A.
- Δύο φορές έχουν βρεθεί αντίπαλοι οι τεχνικοί των δύο ομάδων, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι (Μίλαν) και Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο (Πίζα), ισάριθμες ισοπαλίες.
- Ποδοσφαιριστής της Μίλαν από το 2005 έως το 2008 ο νυν τεχνικός της Πίζα, Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο.
Δείτε τα προγνωστικά Ιταλίας
Στην πρεμιέρα γνώρισε ήττα – σοκ εντός έδρας από τη νεοφώτιστη Κρεμονέζε (1-2). Ακολούθησαν τέσσερις διαδοχικές νίκες για το πρωτάθλημα, πέντε μαζί με το 3-0 στο Κύπελλο κόντρα στη Λέτσε. Το νικηφόρο σερί έλαβε τέλος για τη Μίλαν στο Τορίνο, όπου πριν τη διακοπή έμεινε στο 0-0 με τη Γιουβέντους, έχοντας μοιραία τον Λεάο, ο οποίος απώλεσε, ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις κλασικές ευκαιρίες για γκολ.
Στην επανεκκίνηση ο Πορτογάλος βγήκε μπροστά, ως όφειλε. Με τους Πούλισικ, Ραμπιό να αποτελούν σημαντικές απώλειες στις αναλύσεις αγώνων, πήρε τους «ροσονέρι» από το χέρι και συνεπικουρούμενος από τον εξαιρετικό από πλευράς οργάνωσης, Μόντριτς, τους οδήγησε στο τρίποντο απέναντι στη Φιορεντίνα (2-1) και μάλιστα με ανατροπή.
Οι «Βιόλα» προηγήθηκαν στο 55’, με τον Λεάο να ισοφαρίζει στο 63’ και να φέρνει τούμπα το αποτέλεσμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 86’. Σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα βρέθηκε μόνη πρώτη και τα χαμόγελα πλέον στις τάξεις της περισσεύουν.
Την Τρίτη στις αθλητικές μεταδόσεις θα φιλοξενηθεί από την Αταλάντα στο πλαίσιο της ένατης εμβόλιμης αγωνιστικής του καμπιονάτο.
Παραμένουν τραυματίες οι Εστουπινάν (βασικός αριστερός μπακ χαφ), Πούλισικ (πολύτιμος μεσοεπιθετικός), Ραμπιό (βασικός μέσος), Γιασάρι (σημαντικός μέσος, νέο απόκτημα), νέα απώλεια ο Λόφτους-Τσικ (μέσος), ωστόσο ο τεχνικός Αλέγκρι βρίσκει ξανά τον Ενκουνκού (επιθετικός), έχοντας μία επιπλέον λύση για τη γραμμή κρούσης. 3-5-2, με τους Χιμένεζ, Λεάο δίδυμο στην επίθεση.
Ουδέν νεότερο στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος από πλευράς Πίζα. Όπως την ξέραμε πριν τη διακοπή, έτσι επέστρεψε. Χωρίς τέρματα το εντός έδρας παιχνίδι με την Ελλάς Βερόνα, που σημαδεύτηκε από εκτεταμένα επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων.
Συνέπεια σε αμφότερες να απαγορευτούν οι εκτός έδρας μετακινήσεις για τους επόμενους τρεις μήνες.
Ισορροπημένο το πρώτο ημίχρονο. Είχε την κατοχή, δίχως όμως να καταφέρει να απειλήσει στο ελάχιστο. Τυχερή στο δεύτερο μέρος που η εστία της δεν παραβιάστηκε. Δεύτερο διαδοχικό Χ (και μάλιστα 0-0) εντός έδρας, 0-2-2 ο απολογισμός ως γηπεδούχος στα προγνωστικά, χωρίς καν να σκοράρει.
Δεν έχει καταφέρει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα σε πέντε από τα επτά παιχνίδια πρωταθλήματος, με το τρίποντο να αγνοείται (0-3-4). Την Πέμπτη θα υποδεχθεί τη Λάτσιο για την ένατη εμβόλιμη «στροφή».
Ξανά διαθέσιμος ο Τουρέ (βασικός μέσος). Παραμένουν τραυματίες οι Στενγκς (επιτελικός μέσος), Εστέβες (μέσος), νέα απώλεια ο Λουσουάρντι (αμυντικός). 3-4-2-1, με τους Λερίς, Μορέο να κινούνται στην πλάτη του Ενζολά που θα πάρει θέση στο «9».