ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
01.01

ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

ΕΣΤΑΔΙ ΝΑΣΙΟΝΑΛ (3.306), ΑΝΔΟΡΑ ΔΕ ΛΑ ΒΕΓΙΑ
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

Facts Αγώνα

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ

Στο 2ο UEFA Nations oι χώρες είναι χωρισμένες σε 4 κατηγορίες δυναμικότητας. Οι τρεις πρώτες έχουν από 4 ομίλους. Η τελευταία έχει 2 ομίλους. Ο πρώτος σε καθέναν από τους 4 ομίλους του Β’, του Γ’ και του Δ’ γκρουπ θα προβιβαστεί στην αμέσως ανώτερη κατηγορία για το επόμενο UEFA Nations League. Σε περίπτωση ισοβαθμίας μίας ή περισσότερων ομάδων στον όμιλο του UEFA Nations League: 1. Μεταξύ τους ματς (α. βαθμοί, β. διαφορά τερμάτων, γ. καλύτερη επίθεση, δ. καλύτερη εκτός έδρας επίθεση), 2. Διαφορά τερμάτων, 3. Καλύτερη επίθεση, 4. Καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, 5. Περισσότερες νίκες, 6. Περισσότερες εκτός έδρας νίκες.

* Τρεις φορές συναντήθηκαν στο παρελθόν, μόλις ένα γκολ σημειώθηκε στα παιχνίδια. Εκείνο στο εντός έδρας 1-0 των Νήσων Φερόε επί της Ανδόρας στις 03/09/2017. Το επίσημο ραντεβού τους (Μάρτιος 2017) στην Ανδόρα και το φιλικό (Φεβρουάριος 1999) στο Τόρσχαβν τελείωσαν με 0-0.

Ρεπορτάζ

Την προηγούμενη Πέμπτη ήρθε ισόπαλη εκτός έδρας χωρίς γκολ (0-0) απέναντι στη Λετονία στην πρεμιέρα της στο Nations League. 

Για ακόμα μία φορά η εικόνα της ήταν η αναμενόμενη. Περιορισμένη ικανότητα επιθετικά, συμπαθητική προσπάθεια αμυντικά. Ακόμα και μετά την αποβολή αντιπάλου στο 71’ πάλι αμυντική παρέμεινε και χρειάστηκε και απόκρουση πέναλτι ώστε να αποφύγει την ήττα.

Η νέα μορφή του Nations League που τη φέρνει αντιμέτωπη με τις λιγότερο ισχυρές ομάδες της Ευρώπης, της επιτρέπει να εμφανίζεται σχετικά ανταγωνιστική.

Το συνολικό ρεκόρ της στο Nations League, μαζί με τα αποτελέσματά της στην πρώτη έκδοση αυτού έφτασε το 0-5-2 και η επιθετική παραγωγή της σε αυτά τα παιχνίδια παρέμεινε στα δύο τέρματα. 

Τώρα η ομάδα του Κόλντο Αλβαρες επιστρέφει στην έδρα της όπου έχει σημειώσει μόνο ένα γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια της. Πάλι στην άμυνα θα έχει πρώτα το μυαλό της. 

Αγωνιστικά Νέα

Δεν αναφέρθηκε κάποιο πρόβλημα μετά από το παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης.

Η αποστολή της Ανδόρας

Τερματοφύλακες: Γιόζεπ Γκόμες, Ικερ Αλβαρες.

Αμυντικοί: Κους Ρούμπιο, Εμίλ Γκαρσία, Μαξ Λοβέρα, Μοϊσές Σαν Νίκολας, Τζόρντι Αλάες, Τζόρντι Ρούμπιο Γκόμες, Μαρκ Γκαρσία

Μέσοι: Μαρκ Ρεμπές, Μαρκ Βάλες, Αλεξάντρε Μαρτίνες, Μαρκ Πουγιόλ, Λούντο, Λουίς Μπλάνκο

Επιθετικοί: Μάρσιο Βιέιρα, Κριστιάν Μαρτίνες, Ααρόν Σάντσες, Βίκτορ Μπερνάτ, Λουίτζι Σαν Νίκολα, Σέρχι Μορένο, Σεμπαστιά Γκόμες.

Ρεπορτάζ

Υποδέχτηκε τη Μάλτα και τη νίκησε με 3-2 την περασμένη Πέμπτη στην πρεμιέρα της στο Nations League. Παρ’ ότι έχανε με 2-1 ως το 73’, κατάφερε με τέρματα στο 87’ και στο 90’ να αποχωρήσει νικήτρια.

Η ομάδα του Χάκαν Ερικσον μπόρεσε να αρχίσει με χαμόγελα την παρουσία αυτού στην τεχνική ηγεσία της. Απέδειξε για ακόμα μία φορά πως τη Μάλτα την… έχει ως αντίπαλο.

Ετσι, το συνολικό ρεκόρ της στο Nations League, μαζί με την προηγούμενη έκδοση του έφτασε στο 2-2-3 τον όμιλό της και προφανώς και αυτή τη φορά ελπίζει να φανεί ακόμα πιο ανταγωνιστική στο γκρουπ. 

Αγωνιστικά Νέα

Νέα απώλεια ο τερματοφύλακας Γκούναρ Νίλσεν, που αποχώρησε από την αποστολή και αντικαταστάθηκε σε αυτή από τον Κρίστιαν Γιένσεν της ΚΙ.

Η αποστολή των Νήσων Φερόε

Τερματοφύλακες: Κρίστιαν Γιένσεν (ΚΙ), Τέιτουρ Μάτρας Γκέστσον (ΗΒ), Τόρμπουρ Τόμσεν (NSI).

Αμυντικοί: Γιοχάνες Κάλσου Ντάνιελσεν (ΚΙ), Χέρι Χιάλτ Μορ (ΚΙ), Βίλιομουρ Ντάβιντσεν (Βέιλε), Ντάνιελ Γιόχανσεν (ΗΒ), Χέινι Βάτνσνταλ (ΚΙ), Χέμπιν Χάνσεν (ΗΒ), Σόνι Ράγκναρ Νάτεσταντ (Β36).

Μέσοι: Οντμαρ Φέρου (ΚΙ), Γιοάνες Μπιάρταλιου (ΚΙ), Μέινχαρντ Εγκιλσον Ολσεν (ΓΚΑΙΣ), Σούλβι Βάτνχαμαρ (Βίκινγκουρ), Αντριαν Γιουστίνουσεν (ΗΒ), Μπράντουρ Χέντρικσον Ολσεν (Χέλσινγκμποργκ), Χάλουρ Χάνσον (Χόρσενς), Νταν ι Σόιλου (ΗΒ).

Επιθετικοί: Γκούναρ Βάτνχαμαρ (Βίκινγκουρ), Αντρέας Λάβα Ολσεν (Βίκινγκουρ), Κλέμιντ Αντρασον Ολσεν (NSI).

Casino