Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΛΟΣ ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΙΡΟ
Facts Αγώνα
* Η Μιγιονάριος από την Κολομβία υποδέχεται την Ατλέτικο Μινέιρο από τη Βραζιλία.
* ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
Πρώτος αγώνας για τη τρίτη προκριματική φάση του Κόπα Λιμπερταδόρες. Θα ακολουθήσει ρεβάνς. Δεν ισχύει πλέον ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισορροπίας σε βαθμούς και τέρματα, δεν υπάρχει παράταση και ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.
Η νικήτρια της διοργάνωσης εξασφαλίζει για τον εαυτό της μία θέση στους ομίλους του Λιμπερταδόρες 2024 χαρίζοντας, παράλληλα, στη χώρα της ένα επιπλέον εισιτήριο.
* Οι δύο ομάδες αναμετρούνται για πρώτη φορά.
Δυσκολεύτηκε να αποκλείσει στην προηγούμενη φάση την Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα από το Εκουαδόρ. Μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα ήταν το φαβορί στην έδρα της, αλλά έμεινε πίσω στο σκορ στο 38’ με πέναλτι. Πριν τελειώσει όμως το πρώτο ημίχρονο απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, το οποίο αξιοποίησε στην επανάληψη με δύο τέρματα. Ισοφάρισε στο 62’ με τον επιθετικό Κάστρο και πέτυχε το γκολ της πρόκρισης στο 69’ με τον μεσοεπιθετικό Κατάνιο.
Στο πρωτάθλημα επιβλήθηκε με 2-0 εντός έδρας της Ντεπορτίβο Κάλι, χάρη στα τέρματα του επιθετικού Βαλένσια στο 6’ και του μέσου Περέιρα με πέναλτι στο 29’. Η νίκη της αποκτά μεγαλύτερη αξία εάν ληφθεί υπόψη ότι προέβη σε εκτεταμένο ροτέισον. Πλέον μετά από τέσσερα παιχνίδια μετρά τρεις νίκες και μία ήττα.
Πέρα από τον μακροχρόνια απόντα 36χρονο επιθετικό Λουίς Κάρλος Ρουίς (δεν έχει αγωνιστεί ακόμα φέτος, επτά γκολ σε 29 παιχνίδια πέρσι), δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα παραταχθεί πλήρης. Αποθεραπεύτηκε και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και ο επιθετικός Ουρίμπε (1/0).
Το ερχόμενο Σάββατο θα φιλοξενηθεί από την Ατλέτικο Νασιονάλ στο «σούπερκλάσικο» του κολομβιανού ποδοσφαίρου.
Απέκλεισε στην προηγούμενη φάση την Καραμπόμπο από τη Βενεζουέλα, χωρίς να εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις της. Μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα, επιβλήθηκε με 3-1 ως γηπεδούχος, ενώ έπαιζε σε σχεδόν όλο το δεύτερο ημίχρονο με αριθμητικό πλεονέκτημα.
Το πρωτάθλημα Βραζιλίας ξεκινά τον Απρίλιο και αυτή την περίοδο αγωνίζεται στο πολιτειακό Μινέιρο. Εκεί μετρά μετά από οκτώ αγωνιστικές έξι νίκες και δύο ισοπαλίες. Οι νίκες ήταν απέναντι σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών, ενώ οι δύο ισοπαλίες ήρθε στα ντέρμπι με την Κρουζέιρο (1-1) και την Αμέρικα (1-1).
Τα κυριότερα φετινά της μεταγραφικά αποκτήματα είναι ο έμπειρος μέσος Εντενίλσον που ήρθε από την Ιντερνασιονάλ αντί του ποσού των 1,1 εκ. Ευρώ, ο Αργεντινός αμυντικός Σαράβια που έμεινε ελεύθερος από την Μποταφόγκο και ο Ουρουγουανός μέσος Λέμος που αποκτήθηκε από την Φενέρμπαχτσε.
Θα απουσιάσει ο κεντρικός αμυντικός Φουξ που είναι τραυματίας. Επίσης δεν είναι διαθέσιμος ο Αργεντινός επιθετικός Παβόν που είναι τιμωρημένος.