-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ
Facts Αγώνα
* Απόλυτη ισορροπία στη συνολική μεταξύ τους παράδοση από τη σεζόν 2002-03, 4-4-4.
* Δύο άσοι και τρία Χ με γηπεδούχο τη Λέτσε το ίδιο διάστημα.
* 4/5 τελευταία ανεξαρτήτως έδρας ήταν G/G+Over2,5.
* Τρία από τα πέντε ανάμεσά τους ματς στο «Βία ντε Μάρε» ολοκληρώθηκαν χωρίς νικητή αλλά και χωρίς σκορ, 0-0.
Α’ Γύρος: Άσκολι – Λέτσε 1-0
Την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενήθηκε στο «Σίντα» από την Κροτόνε. Αναδείχθηκε ισόπαλη, βάσει απόδοσης ωστόσο άξιζε κάτι καλύτερο. Ο βαθμός που πήρε δεν παύει να είναι σημαντικός, καθώς επετεύχθη σε μία δυνατή έδρα, κόντρα σε έναν αντίπαλο που πατάει πλέον γερά στα πόδια του. Διατηρήθηκε έτσι σε τροχιά ανόδου. Με νίκη μάλιστα απόψε προσπερνά τη Βερόνα και πλησιάζει την Παλέρμο στην δεύτερη θέση που οδηγεί σε απευθείας άνοδο σε απόσταση αναπνοής (στο -1).
Το πρόγραμμα την ευνοεί μιας και μετά την αναμέτρηση με τους «μπιανκονέρι» ακολουθούν δύο ακόμα σερί ματς στο σπίτι της (με Πεσκάρα και Κοζέντσα), το οποίο θέλει να αξιοποιήσει στο μέγιστο. Διαθέτει τεράστια ποιότητα στη γραμμή κρούσης. Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Μετράει μόλις μία μόλις ήττα εντός έδρας σε δώδεκα συνολικά αγώνες και αυτή τον περασμένο Οκτώβριο. G/G+Over πέντε από τους έξι πιο πρόσφατους αγώνες της.
«Κάναμε ένα εξαιρετικό ματς εναντίον της Κροτόνε. Δεν θα κάνω αλλαγές με το βλέμμα στη ξεκούραση των παικτών. Η Άσκολι έχει μία συγκεκριμένη ταυτότητα στο παιχνίδι της με έμπειρους ποδοσφαιριστές στην κατηγορία. Κάποιοι διαθέτουν απίστευτη ποιότητα. Ως σύνολο είναι καλογυμνασμένοι. Θα είναι ένα ματς γεμάτο τακτική. Έχουμε τους παίκτες για να κερδίσουμε» ανέφερε ο τεχνικός Φάμπιο Λιβεράνι.
Τραυματίες ο πολύτιμος επιθετικός Παλόμπι (21/8/1), ο σημαντικός μέσος Σκαβόνε (19/2), ο χρήσιμος στόπερ Μπόβο (8/0/1) και ο ενίοτε βασικός δεξιός μπακ Φιαμότσι (11/1/1).
Το τέλος της 29ης «στροφής» τη βρήκε στη 12η θέση στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Πήρε έναν πολύτιμο βαθμό, στον οποίο ίσως δεν υπολόγιζε, μένοντας όρθια στο «κάστρο» της Βερόνα. Αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Μπήκε δυνατά καταφέρνοντας να αιφνιδιάσει την αντίπαλό της σκοράροντας μόλις στο 10ο λεπτό. Δέχτηκε την ισοφάριση στο 36’. Στο δεύτερο μέρος η αμυντική της τακτική ήταν για σεμινάριο. Τέταρτη διαδοχική ισοπαλία, όλες με σκορ.
Οφείλει να παλεύει κάθε ματς, καθώς έχει δύσκολο πρόγραμμα ως το τέλος. Την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί την Μπενεβέντο, ενώ ακολουθούν Πάντοβα (εκτός), Πεσκάρα (εντός) και Σπέτσια (εκτός). Δεν έχασε στις τέσσερις τελευταίες εξορμήσεις της κάνοντας μία νίκη και παίρνοντας τρεις ισοπαλίες.
«Φτάνουμε στο παιχνίδι με τη Λέτσε με αρκετά προβλήματα. Έχουμε ξανά μαζί μας τον Αρντεμάνι, δεν είναι όμως στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ενώ λείπουν σημαντικοί παίκτες. Θα είναι ένα ματς ‘’μπαλαντέρ’’ για εμάς. Δεν το έχουμε υπολογίσει στα σχέδιά μας για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε κάτι διότι αυτοί οι βαθμοί είναι που κάνουν τη διαφορά στο τέλος. Επίσης όλοι οι αντίπαλοί μας ξεκουράζονται, ενώ εμείς έχουμε αγώνα. Βρίσκουμε απέναντί μας μία από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος όπως έχει αποδείξει έως τώρα» τα λόγια του προπονητή Βιβαρίνι.
Επιστρέφει από τιμωρία ο χρήσιμος επιθετικός Γκαντζ (9/2). Ξανά διαθέσιμος μετά από τρεις μήνες ο σημαντικός επιθετικός Αρντεμάνι (10/4). Τιμωρημένος ο βασικός δεξιός μπακ Λαβερόνε (23/0). Με την Under20 της Ιταλίας ο βασικός χαφ Φρατέζι (24/0). Τραυματίας ο χρήσιμος επιθετικός Νγκομπό (11/2).