ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΜΕΤΡ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ Η ΓΙΑΝ
01.01

ΜΕΤΡ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ Η ΓΙΑΝ

ΓΙΑΝΣΤΑΝΤΙΟΝ ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ (15.210)
659
10° C Συννεφιασμένος
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΤΡ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ Η ΓΙΑΝ

Facts Αγώνα

* Νοκ άουτ παιχνίδι, με παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Γερμανίας.

* Στις 21/08/2004, Γιάν Ρέγκενσμπουργκ – Βέρντερ Βρέμης 0-2 στο Κύπελλο. Αυτό είναι και το μοναδικό επίσημο ραντεβού τους στο παρελθόν.

Ρεπορτάζ

Υποδέχτηκε την Αουε και ήρθε ισόπαλη με 1-1 εναντίον της την περασμένη αγωνιστική στην δεύτερη κατηγορία. Μόλις στο 5′ άνοιξε το σκορ και μετά με καλή αμυντική οργάνωση πέρασε άνετο απόγευμα. Στις τρεις καλές στιγμές που κατάφερε να δημιουργήσει, δίχως να γοητεύσει, δεν είχε ακρίβεια, και στο 85′ τιμωρήθηκε με την ισοφάριση. 

Η ομάδα του Μερσάντ Σελιμπέγκοβιτς έμεινε για τρίτο παιχνίδι δίχως νίκη (0-2-1) στο πρωτάθλημα και το τέλος της αγωνιστικής τη βρήκε να υποχωρεί στην 14η θέση της βαθμολογίας (με ένα παιχνίδι λιγότερο) με λιγότερο «αέρα» πέντε βαθμών πάνω από την 16η Αϊντραχτ Μπράουνσβαϊχ και την θέση των παιχνιδιών διαβάθμισης για την παραμονή. 

Μία από τα ίδια ως προς την εικόνα της. Αν εξαιρέσουμε την αναμέτρηση με τη Ζάντχαουζεν στις πιο πρόσφατες 14 εμφανίσεις της στο πρωτάθλημα σημείωσε συνολικά οκτώ γκολ. Από τα εννέα πιο πρόσφατα παιχνίδια της ως γηπεδούχος τα έξι ήταν απλά δυναμικά και βαρετά και προσφέρονταν για ύπνο και τα τρία πήγαν ψηλά στο σκορ. 

Στο Κύπελλο έχει μετρήσει 3/3 προκρίσεις στην διαδικασία των πέναλτι προκειμένου να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στην προημιτελική φάση. Ο Αλεξάντερ Μάιερ «έπιασε» τέσσερα χτυπήματα σε αυτές και ακόμα ένα στην κανονική διάρκεια της συνάντησης με την Κολωνία και αναδείχθηκε σε «ογκόλιθο» της πορείας της. 

Αγωνιστικά Νέα

Ουδέν νέο πρόβλημα. Ογδοο παιχνίδι στη σειρά χάνει ο λογιζόμενος ως βασικός κεντρικός αμυντικός Νάχραϊνερ (17/0). 

Ρεπορτάζ

Αποχώρησε ηττημένη με 1-0 από τη Στουτγκάρδη στην προηγούμενη αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας. Παιχνίδι τακτικής έγινε στο πρώτο 45λεπτο με την ίδια να ψάχνει αντεπιθέσεις. Δεν υπήρξε κλασσική ευκαιρία, μόνο μερικά συμπαθητικά μακρινά σουτ. Στο δεύτερο 45λεπτο ο αριθμός των καταστάσεων στα καρέ της ήταν μεγαλύτερος, οπότε το αυτογκόλ της ήττας στο 81’ ήταν πικρό, αλλά όχι άδικο.

Η ομάδα του Φλόριαν Κόφελντ υπέστη τρίτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα και το τέλος της αγωνιστικής τη βρήκε να υποχωρεί στην 13η θέση της βαθμολογίας, με σταθερό «αέρα» εφτά βαθμών πάνω από την 16η Κολωνία και την θέση των παιχνιδιών διαβάθμισης για την παραμονή. 

Δεν είδαμε κάτι καινούργιο από αυτή. Ως φιλοξενούμενη μόνο δύο φορές, στο Ζίνσχαϊμ και στο Βόλφσμπουργκ απέτυχε αμυντικά. Σε όλες τις άλλες παρουσίες της έχει αμυνθεί καλά και πού και πού, όχι συχνά, έχει και παρουσία στις αντεπιθέσεις.

Αγωνιστικά Νέα

Νέα απώλεια ο ενίοτε βασικός επιθετικός Φίλκρουγκ (14/5). Είναι αμφίβολος ο βασικός κεντρικός αμυντικός Τοπράκ (23/2). Δεύτερο παιχνίδι στη σειρά χάνουν ο αναπληρωματικός επιθετικός Βόλτεμαντε (6/0) και ο βασικός κεντρικός αμυντικός Βέλκοβιτς (19/0), εδώ και μεγάλο διάστημα απουσιάζει ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Πλόγκμαν (0/0). Επιστρέφει μετά από ποινή αγωνιστικής στο πρωτάθλημα ο βασικός επιθετικός Σάρτζεντ (25/5).

Casino