Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ 1905 - ΣΙΓΚΜΑ ΟΛΟΜΟΥΤΣ
Facts Αγώνα
*Παράδοση: 4-6-5 εντός, 5-13-11 συνολικά.
Επαιξε καλύτερο ποδόσφαιρο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια όμως δεν κατάφερε να κερδίσει τίποτα. Βρέθηκε μπροστά στο σκορ με διαγώνιο σουτ του Χρόνεκ (17΄), όμως η Μπάνικ της γύρισε το παιχνίδι. Σε διάστημα έξι λεπτών έγινε το 1-1 και το 2-1. Τα «καγκουρό» προσπάθησαν, ο Βάτσεκ ευστόχησε στο πέλαντι και ισοφάρισε σε 2-2. Πολύ σύντομα όμως ο Κουζμάνοβιτς πέτυχε και δεύτερο γκολ και «κλείδωσε» την υπόθεση νίκη. Ο Σμόλα στο 70΄έβαλε το κερασάκι στην τούρτα.
«Κόντρα στην Μπάνικ δεν ήμασταν καθόλου οργανωμένοι, δεν μαρκάραμε σωστά, δεν καλύπταμε τους χώρους και όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ηττηθούμε. Πρέπει να το αλλάξουμε κόντρα στην Ολομουτς» σχολίασε ο κόουτς Χάσεκ.
Τραυματίες οι Ντόσταλ (δ.μπακ), Κρχ (στόπερ), Λε Νιάνγκ (κίπερ), Πούσκατς (επιθετικός), και Βόντρα (στόπερ-αρ.μπακ).
Με την ψυχολογία από το διπλό στο Λίμπερετς, προσπάθησε να προσγειωθεί και να συνεχίσει έτσι όμως παραχώρησε 1-1 στην Καρβινά. Ηταν καλύτερη, δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες και τελικά βρήκε το 1-0 στο 37ο λεπτό με τον Γεμέλκα. Μετά το 60΄άρχισε να πιέζει και στο 83΄δέχθηκε το γκολ μαχαιριά. Δείχνει να μην μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο, να κοιτάει πρώτα την άμυνά της.
Η Ολομουτς πούλησε τον αναπληρωματικό Πόλομ (στόπερ) στην Τσέσκε Μπουντεγιόβιτσε.
Αμφίβολοι οι Βεπρέκ (αρ.μπακ, 3/0), Μπούχτα (κίπερ) και Ζαχράντνιτσεκ (δ.χαφ).