Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΛΓΚΑΡ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ
Facts Αγώνα
* Αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Η Μελγκάρ από το Περού φιλοξενεί τη Ρίβερ Πλέιτ Μοντεβιδέο από την Ουρουγουάη. Σε υψόμετρο 2.360 μέτρων.
* ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
Αγώνας της 1ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του Κόπα Σουνταμερικάνα. Μόνο η ομάδα που θα καταλάβει την 1η θέση στον όμιλο θα προκριθεί στους «16». Το πρώτο κριτήριο ισοβαθμίας είναι η διαφορά τερμάτων και ακολουθεί η καλύτερη επίθεση.
Η νικήτρια της διοργάνωσης εξασφαλίζει για τον εαυτό της μία θέση στους ομίλους του Λιμπερταδόρες 2023 χαρίζοντας, παράλληλα, στη χώρα της ένα επιπλέον εισιτήριο.
Σπατάλησε πολλές και καλές ευκαιρίες στην πρεμιέρα των ομίλων του Σουνταμερικάνα απέναντι στην Κουϊαμπά και ηττήθηκε με 2-0 εκτός έδρας. Δέχθηκε τα γκολ στο 78’ και στο 95’, ωστόσο είχε τον πρώτο λόγο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όπου ήταν αισθητά ανώτερη και δημιούργησε πολλές φάσεις.
Δεν ξεκίνησε καλά στη διοργάνωση η ομάδα της Αρεκίπα, αλλά ήταν καλή η εμφάνισή της στη Βραζιλία. Επιστρέφοντας στο Περού, την Κυριακή αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές για το πρωτάθλημα και έχασε με 2-0 από τη Σαν Μαρτίν Λίμα εκτός έδρας. Μέτριος ο απολογισμός της σε εγχώριο επίπεδο (4-1-3). Under οι 6 από τους 7 πιο πρόσφατους αγώνες της.
Δύσκολα θα αλλάξει το αγαπημένο του 4-3-3 ο τεχνικός Νέστορ Λορένσο. Ξεκούραστη η τριάδα της επίθεσης, με τον Κουέστα να πλαισιώνεται από τους Ιμπέρικο και Μπορδακαχάρ. Οφείλει να παίξει αποκλειστικά για τους τρεις βαθμούς απόψε.
Πάλεψε απέναντι στην ισχυρή – και αήττητη φέτος – Ράσινγκ αλλά τελικά ηττήθηκε 0-1 στο «Σεντενάριο» δεχόμενη το γκολ στις καθυστερήσεις. Στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα περιορίστηκε στα ανασταλτικά της καθήκοντα, όμως στην επανάληψη έχασε δύο καλές ευκαιρίες για να ανοίξει εκείνη το σκορ.
Με δεδομένο ότι προκρίνεται μόνο ο πρώτος κάθε ομίλου, η αποστολή της είναι πλέον εξαιρετικά δύσκολη. Για να συνεχίσει να ελπίζει, η νίκη στο Περού είναι περίπου μονόδρομος.
Στο εγχώριο πρωτάθλημα δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να επικρατήσει 4-1 εντός έδρας της νεοφώτιστης Αλμπιον. Μόλις στο 7’ ήταν μπροστά 2-0, δέχτηκε τη μείωση στο 11’ και «καθάρισε» με δύο τέρματα του επιθετικού Σόσα στο 77’ και στο 85’. Πάντως πρέπει να σημειωθεί ότι είχε αριθμητικό πλεονέκτημα από το 19’.
Θα παραταχθεί με σχήμα τριών κεντρικών αμυντικών. Παραμένει εκτός ο τραυματίας Αργεντινός αριστερός μπακ Ρόκε Ραμίρες (6/0). Στη θέση του ο πολύπειρος νεοαποκτηθείς Παραγουανός Βάλτερ Κλαρ.