ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ
01.01

ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ

ΤΖΕΝΕΡΑΛΙ ΑΡΕΝΑ (17.656), ΒΙΕΝΝΗ
268
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ

Facts Αγώνα

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
Διπλοί αγώνες μεταξύ του νικητή των πλέι οφ από τα πλέι άουτ και του 5ου από τα πλέι οφ. Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Ο νικητής των δύο αναμετρήσεων θα παίξει στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

*Επιτρέπονται μέχρι 3.000 θεατές
*Παράδοση: 7-5-4 εντός, 15-7-12 συνολικά.
Α’ γύρος: ΒΑΚ Πέλετς – Αούστρια Βιέννης    3-2
Β΄γύρος: Αούστρια Βιέννης – ΒΑΚ Πέλετς    3-5
 

Ρεπορτάζ

Παρότι στην τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ έχασε το πλεονέκτημα έδρας λόγω της ήττας από τη Ριντ, στο πιο σημαντικό ματς πήρε άριστα. Κέρδισε με 3-0 την Χάρτμπεργκ στον ημιτελικό των πλέι οφ Ευρώπης και έκανε το πρώτο σημαντικό βήμα για να διεκδικήσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ειδικά στο πρώτο μέρος είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Προηγήθηκε στο 35ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Βίμερ και στο δεύτερο μέρος έπαιξε εκπληκτικά στην αντεπίθεση. Στο 51’ σφράγισε τη νίκη της με τον Φιτζ να εκμεταλλεύεται το λάθος στην άμυνα της Χάρτμπεργκ, να διασχίζει το μισό γήπεδο και να κρεμάει με λόμπα τον αντίπαλο κίπερ. Η ομάδα του Στόγκερ δεν σταμάτησε να προσπαθεί καις το 78’ ο Πίχλερ με απίστευτη προσπάθεια, τρομερή ντρίμπλα σε τρεις αμυντικούς της Χάρτμπεργκ και σουτ εντός περιοχής έβαλε το κερασάκι στην τούρτα.

Αγωνιστικά Νέα

Αμφίβολοι οι Μαντλ (στόπερ, 11/0) και Βίμερ (δ.χαφ, 31/5 γκολ/4 ασίστ).

Ρεπορτάζ

Για μία ακόμη φορά η έδρα της την πλήγωσε φέτος, αν και τώρα είχε τον κόσμο στο πλευρό της. Εχασε με 1-3 από τη Στουρμ Γκρατς, στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ και παράλληλα δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την ήττα της Λίντσερ για να μπορέσει να «κλέψει» την 4η θέση.

Ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, όμως στο 28’ ένα ανόητο και σκληρό φάουλ του Ρόχερ την άφησε με δέκα παίκτες. Στο 36’ ο Γιόβελιτς έβαλε την υπογραφή της για μία ακόμη φορά στην επίθεσή της και άνοιξε το σκορ όμως η χαρά της ΒΑΚ δεν κράτησε πάρα πολύ. Η Στουρμ μπήκε δυνατά, την απειλούσε και στο 54΄την ισοφάρισε με αυτογκόλ. Στο 59’ έγινε το 1-2 αφού η άμυνα της ΒΑΚ ήταν τραγική και είχε μεγάλα κενά και οκτώ λεπτά αργότερα ήρθε και το τελικό 1-3, χωρίς να μπορέσει να απαντήσει. Στο 80΄ο Κουτίν έπιασε πέναλτι και γλίτωσε την ομάδα του από τον διασυρμό.

Αγωνιστικά Νέα

Τιμωρημένος για δύο αγώνες ο Ρόχερ (επιθετικός, 21/4). Τραυματίες οι Πέρετζ (μέσος, 15/4) και Σπράνγκλερ (μέσος, 13/0).

Casino