ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (ΚΑΙ) ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ
01.01

ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (ΚΑΙ) ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ

ΜΠΕΝΙΤΟ ΒΙΓΙΑΜΑΡΙΝ (60.700)
910
35° C Ηλιόλουστος
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (ΚΑΙ) ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ

Facts Αγώνα

* Χωρίς κόσμο λόγω Covid.

Ρεπορτάζ

Ισοπαλία την Πέμπτη στο «Ιπουρούα» της Εϊμπαρ (1-1). Ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη ευκαιρία της, σε ένα σουτ του Μεξικανού Αντρές Γουαρδάδο. Είχε φάσεις στο πρώτο 45λεπτο για ακόμα ένα γκολ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο κλείστηκε στα καρέ της και ισοφαρίστηκε δίκαια στο τελευταίο δεκάλεπτο.
 

Είναι στους 55 βαθμούς και εξασφαλίζει Ευρώπη αν δεν νικήσει σήμερα η Θέλτα στο «Καμπ Νόου» την Μπαρτσελόνα. Αν το κάνει, θα πρέπει η ίδια να νικήσει την Ουέσκα, ώστε να αποφύγει τα θρίλερ της τελευταίας αγωνιστικής, όταν και αγωνίζεται στο Βίγκο με τη Θέλτα! 
 

Πέρα από αυτό, είναι δεδομένο ότι θα προτιμούσε να τερματίσει πέμπτη ή έκτη, προκειμένου να αγωνιστεί στο Γιουρόπα Λιγκ του χρόνου και όχι στο Κόνφερενς Λιγκ.

«Δεν θυμάμαι ξανά ένα τέτοιο πρωτάθλημα. Τέσσερις – πέντε ομάδες παλεύουν για την αποφυγή του υποβιβασμού, άλλες για την Ευρώπη, το θέμα του τίτλου. Μακάρι να υπήρχε τόσο ενδιαφέρον κάθε χρόνο» εξηγούσε ο Χιλιανός τεχνικός Μανουέλ Πελεγκρίνι, που έχει περάσει στο παρελθόν από τους πάγκους των Βιγιαρεάλ και Ρεάλ Μαδρίτης.

Αγωνιστικά Νέα

Γυρίζει ο αμυντικός μέσος Καρβάλιο (26/2), σταθερά έξω ο μπακ Μοντόγια (5/1).

Ρεπορτάζ

Αποφασιστικής σημασίας νίκη την Τετάρτη στο «Αλκοράθ» απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο (1-0). Το «χοντρό» λάθος του Ουνάι Σιμόν στο 60’ της έδωσε τους τρεις βαθμούς και την έβγαλε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Καλύτερη μέχρι το γκολ, αγχώθηκε λίγο παραπάνω από όσο θα έπρεπε στο φινάλε.
 

Με τέσσερις βαθμούς στις δύο αγωνιστικές που απομένουν, εξασφαλίζει οριστικά την παραμονή αδιαφορώντας για τα υπόλοιπα αποτελέσματα, αφού υπερτερεί σε ισοβαθμία με τη Βαγιαδολίδ.
 

Κλείνει τη σεζόν την επόμενη εβδομάδα απέναντι στη Βαλένθια εντός έδρας.
 

Υπάρχουν σενάρια με τα οποία μπορεί να σωθεί από σήμερα, ανάλογα βέβαια με το τι θα κάνουν οι τρεις που είναι από κάτω (Βαγιαδολίδ, Ελτσε, Εϊμπαρ), μεταξύ των οποίων ακόμα και με ισοπαλία για την ίδια στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν».

Αγωνιστικά Νέα

Τρίτο έξω ο Πάμπλο Ινσούα (στόπερ, 20/0), δεν ακολούθησε την αποστολή ο χρήσιμος εξτρέμ Οντιβέρος (20/2), μακροχρόνια η απουσία του έμπειρου αριστερού μπακ Λουιζίνιο.

Casino