Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΧΑΝΓΚ - ΝΤΑΕΓΚΟΥ
Facts Αγώνα
* Παράδοση (συνολικά): 21-13-10 (66-47).
* Παράδοση (στην έδρα της γηπεδούχου): 10-6-5 (36-25).
* Α’ ΓΥΡΟΣ: ΝΤΑΕΓΚΟΥ – ΠΟΧΑΝΓΚ 1-1
* Ισόπαλες έληξαν οι 3 τελευταίες κόντρες τους. Δεν είχαν πολλά γκολ τα 4/5 προηγούμενα παιχνίδια τους.
* Όλες οι αναμετρήσεις της K League διεξάγονται και πάλι δίχως κόσμο.
* Στην περίπτωση που κάποιος αθλητής, ή μέλος μιας ομάδας βρεθεί θετικός στον COVID-19, ο σύλλογός του αποκλείεται για 2 εβδομάδες από κάθε αγωνιστική υποχρέωση.
* Εάν το πρωτάθλημα διακοπεί οριστικά μετά την 22η αγωνιστική, λόγω της διασποράς του κορωνοϊού, τότε κατοχυρώνεται η βαθμολογία ως έχει, με την ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή να κατακτά τον τίτλο.
Ψυχωμένη εμφάνιση και νίκη κόντρα στη Σεονγκνάμ (1-2) μετά από 6 αγωνιστικές. Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Ιλιουτσένκο που σκόραρε δις, ανατρέποντας την εις βάρος της ομάδας του κατάσταση. Καλός μετά από καιρό ο Παλόσεβιτς. Τεράστιο συν η επιστροφή του Κανγκ από την Σανγκζού. Την πλέον κατάλληλη στιγμή ήρθε η επικράτηση, καθώς με νίκη εδώ μπορεί να αποκτήσει μεγάλο πλεονέκτημα για την τρίτη θέση.
Εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ο βασικότατος μέσος, Κιμ Σανγκ Βον (9/0). Ερωτηματικό η κατάσταση του Ο’ Νιλ (μ., 13/0). Στην αρχική ενδεκάδα ο «μαέστρος» Παλόσεβιτς (14/4), ο οποίος ήταν ανεβασμένος στο τελευταίο του παιχνίδι. Ενδεκαδάτος και ο Παλάσιος (16/3). Ενσωματώθηκε στην αποστολή, αλλά και αγωνίστηκε ο Κανγκ, ο οποίος ξεχώρισε με την παρουσία του στην στρατιωτική Σανγκζού.
Επεσε θύμα των ορέξεων της Γκουανγζού, από την οποία έχασε με το εντυπωσιακό 6-4. Παρά την υπεροχή της στον αγωνιστικό χώρο, προδόθηκε από την κάκιστη αμυντική λειτουργία, με τον αντίπαλο να σκοράρει σε αντεπιθέσεις. Με αυτόν τον τρόπο έκλεισε 4 αγωνιστικές δίχως νίκη και αν θέλει να ελπίζει σε εισιτήριο στο Τσάμπιονς Λιγκ για την επόμενη χρονιά, δεν έχει περιθώρια εδώ για νέα ήττα.
Δεν αναφέρονται νέα προβλήματα στην ομάδα της Νταεγκού. Λείπει εδώ και καιρό ο Χουάνγκ Σέον Μιν (μ., 8/0), όπως και ο Χονγκ Γιονγκ Ουν (4/0). Μόνος του παλεύει ο Σεσίνια (16/10), που κάνει ότι περνάει από τα πόδια του για να κρατήσει τη Νταεγκού όρθια. Αλλαγές ετοιμάζει ο Λι Μπγιούνγκ Γκέουν.