Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΕΝ - ΑΖΑΞΙΟ
Facts Αγώνα
* Μέγιστος αριθμός θεατών 5.000 και αυτό μετά από έγκριση της Περιφέρειας.
* Sold out αναμένεται το παιχνίδι, καθώς τα διαρκείας της Καέν σταμάτησαν στα 4.200
* Ισορροπημένη η μεταξύ τους παράδοση συνολικά από τη σεζόν 1998-99, 5-9-5.
* 3-5-1 με γηπεδούχο την Καέν την ίδια περίοδο.
* N/G τα τέσσερα πιο πρόσφατα στην έδρα της Καέν.
* Under τα τρία τελευταία με γηπεδούχο την Κάεν, όπως και έξι από τα οκτώ τελευταία ανεξαρτήτως έδρας.
* Χωρίς νίκη γηπεδούχου στα πέντε τελευταία τους ραντεβού ανεξαρτήτως έδρας.
* Πέρσι για τη Ligue 2, Καέν – Αζαξιό 0-1 και Αζαξιό – Καέν 1-2
Λίγα έως ελάχιστα αυτά που έδειξε στην πρεμιέρα κόντρα στην Κλερμόν εκτός έδρας (0-0). Παρατάχθηκε έχοντας πρωταρχικό στόχο να μην ηττηθεί αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα το επιθετικό κομμάτι. Τακτικά πήγε καλά, μιας και δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα.
Στο δεύτερο ημίχρονο πήρε κάποια μέτρα με αποτέλεσμα να φανεί περισσότερο ζωντανή «χτυπώντας» κυρίως από αριστερά. Οχι βέβαια σε σημείο που να ρισκάρει να αφήσει κενά, αφού δεν ήταν εμφανές πως ο βαθμός της ισοπαλίας την ικανοποιούσε.
Αυτό ανέφερε και στις δηλώσεις του ο προπονητής Ντιπράζ. Δείχνει να προσπαθεί να αντιμετωπίσει την υπόθεση άνοδο με μεγαλύτερη ωριμότητα συγκριτικά με πέρσι και με επίγνωση των δυσκολιών της κατηγορίας, οφείλει όμως να δείξει και χαρακτήρα νικητή.
Παραμένει τραυματίας ο αριστερός εξτρέμ Σερί, νέα απώλεια ο μέσος Μπεκά-Μπεκά, ο οποίος χτύπησε και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 19’ του αγώνα με την Κλερμόν.
Πέντε μήνες πέρασαν από τη διακοπή, νέα σεζόν, τίποτα όμως δεν άλλαξε. Συνεχίζει να αντιμετωπίζει πρόβλημα διαχείρισης του αγώνα όταν παίζει εντός έδρας και πρέπει να αναλάβει ρόλο αφεντικού. Τα βρήκε σκούρα απέναντι στην άμυνα της Σατορού, η οποία επιτυχώς έκλεισε όλους τους διαδρόμους προς την εστία της.
Οι φιλοξενούμενοι της άφησαν την μπάλα και υπήρχαν στιγμές που φαινόταν να μην ξέρει τι να την κάνει. Προσπαθούσε να πιέσει ψηλά, προκειμένου να βγάλει δευτερεύοντα αιφνιδιασμό και σε μία τέτοια περίπτωση την πάτησε. Η Σατορού «χτύπησε» στην κόντρα σκοράροντας και πανηγυρίζοντας τη νίκη (0-1).
Η αλλαγή σε πρόσωπα στην επίθεση την έχει επηρεάσει ξεκάθαρα. Αποχαιρέτησε τον Τραμονί, ο οποίος θα συνεχίσει στην Κάλιαρι, ωστόσο ενισχύθηκε αποκτώντας από τον Ολυμπιακό τον 26χρονο μέσο Αμπντουλαγιέ Κεϊτά. Αν βαδίζει στα περσινά βήματα εκτός έδρας αναμένεται να λάμψει ψάχνοντας την κόντρα.
Μεγαλώνει η λίστα των τραυματιών. Παραμένουν εκτός οι Μπαρετό (επιτελικός μέσος που ήρθε από την Οσέρ και θεωρητικά προορίζεται για βασικός), Ελ Ιντρισί (επιθετικός) και Γιουσούφ (μέσος). Νέα απώλεια ο Καλουλού (δεξιός μπακ). Δεν πρόβαλε να μπει στην αποστολή ο Κεϊτά. Κόντρα στις προβλέψεις πρόλαβε να αποθεραπευτεί ο Λατσί (μέσος) δηλώνοντας παρών.