ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΜΕ ΘΕΣΑΡ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΚΗ
01.01

ΜΕ ΘΕΣΑΡ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΚΗ

ΑΝΤΣΟ ΚΑΡΟ (7.840)
977
16° C Ηλιόλουστος
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕ ΘΕΣΑΡ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΚΗ

Facts Αγώνα

* Α’ ΓΥΡΟΣ: Σαμπαντέλ – Λούγκο 1-1.

* 3 νίκες σε ισάριθμα ματς μετράει η Λούγκο εντός με τη Σαμπαντέλ.

* Χωρίς θεατές.

Ρεπορτάζ

Παρουσιάστηκε αρκετά βελτιωμένη στο εντός με την Καστεγιόν αλλά όχι ικανή για να πάρει τη νίκη. Είχε σίγουρα την καλύτερη ευκαιρία για να σκοράρει, όμως κόλλησε στο 0-0. Εκανε κι άλλες φάσεις, ενώ κινδύνεψε ελάχιστα από μακρινά σουτ.
 

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες, για να μην μπλέξει σε περιπέτειες. Δεν είναι μεγάλη απόσταση οι 6 βαθμοί από την επικίνδυνη ζώνη την ώρα που απομένουν 12 αγώνες μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.
 

Μετράει 8 ματς χωρίς νίκη και έχει 3 συνεχόμενες ισοπαλίες, όλες από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Λουίς Θέσαρ (τρίτος προπονητής στη φετινή σεζόν). Μοιάζει να είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να πετύχει την πρώτη νίκη με τον ίδιο στον πάγκο.

Αγωνιστικά Νέα

Απόντες με τις εθνικές οι χαφ Ελ Χατσέν (17/1), Ροντρίγκες (20/4) και ο στόπερ Τζαλό (16/0).

Ρεπορτάζ

Πήρε μετά βίας τον πόντο στο εντός με τη Χιχόν (1-1). Προηγήθηκε στο 23’ με πέναλτι και ισοφαρίστηκε στο 54’. Από εκεί και πέρα την έσωσε ο γκολκίπερ Μακάι με τις αποκρούσεις του, οι περισσότερες σε τετ α τετ. Δέχτηκε αφόρητη πίεση και το ματς θα μπορούσε να λήξει 1-4.
 

Είναι ουραγός στη βαθμολογία, με μία νίκη στα 12 τελευταία. Χάνει δύσκολα, αλλά είναι ακόμη πιο δύσκολο να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει πετύχει 6 νίκες μέχρι τώρα, που είναι οι λιγότερες στην κατηγορία.
 

«Ψάχνουμε τον τρόπο που θα αρχίσουμε να κάνουμε νίκες. Δεν σκοπεύω να αλλάξω τους παίκτες που εμπιστεύομαι» επεσήμανε στις δηλώσεις του ο προπονητής Αντόνιο Ιντάλγκο.

Αγωνιστικά Νέα

Ανέτοιμος ο χαφ Κουερόλ (16/2), τραυματίες οι επιθετικοί Χουάν Ερνάντεθ (25/4) και Άλβαρο Βάθκεθ (6/0).

Casino