ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΜΕ ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ Η ΣΛΟΒΑΝ
19:00:00
21.08

ΜΕ ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ Η ΣΛΟΒΑΝ

Ιντζέκτορ Αρένα (4.000), Κλάσκβικ
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΛΑΚΣΒΙΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡ.

Facts Αγώνα

* Νοκ άουτ παιχνίδι χωρίς θεατές για τον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, που διεξάγονται στην έδρα της ομάδας που κληρώθηκε γηπεδούχος. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Η ομάδα που θα αποκλειστεί θα συνεχίσει στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

* Αναβλήθηκε την Τετάρτη λόγω κρούσματος COVID-19 στη Σλόβαν και θα διεξαχθεί απόψε.

* O νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει την ελβετική Γιουνγκ Μπόις.

* Kεκλεισμένων των θυρών.

* Θα διεξαχθεί σε γήπεδο με συνθετικό χλοοτάπητα.

ΚΛΑΚΣΒΙΚ
Ρεπορτάζ

Επιστροφή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ μετά το 2000 για το σύνολο του 44χρονου Μικάι Τόμασεν, που παραμένει στον πάγκο από το 2015. Πέρσι έφτασε στην κορυφή είκοσι χρόνια έπειτα από την κατάκτηση του τελευταίου πρωταθλήματος. Βρίσκεται σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό, καθώς η εγχώρια λίγκα της ξεκίνησε στις αρχές Μαΐου και βρίσκεται ήδη στην 17η αγωνιστική.

Επειτα από το μουδιασμένο ξεκίνημα οι πρωταθλητές έχουν ανεβάσει ρυθμούς, τρέχοντας ρεκόρ 8-0-1 στις τελευταίες εννιά υποχρεώσεις τους. Μάλιστα κράτησαν το μηδέν στα πέντε τελευταία, με συντελεστή τερμάτων 23-0 στο διάστημα αυτό. Παραμένουν έτσι στο -5 από την κορυφή και την Τόρσαβν, την οποία φιλοξενούν στην επόμενη αγωνιστική (10 Σεπτεμβρίου).

Στο τελευταίο χρονικά, οι παίκτες του Τόμασεν είχαν πολύ εύκολο έργο στις 11 του μηνός, φιλοδωρώντας με έξι γκολ (6-0) τη Φουγκλαφιόρντουρ μια βδομάδα πριν από την παρθενική ευρωπαϊκή παρουσία τους για φέτος.

Αγωνιστικά Νέα

Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.

ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡ.
Ρεπορτάζ

Εχοντας κατακτήσει το δεύτερο σερί πρωτάθλημα της με μεγάλη ευκολία (+17 από τους διώκτες τους) στα μέσα Ιουλίου, θα αρχίσει το ευρωπαϊκό ταξίδι με τελικό στόχο την παρθενική είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Εχει μάλιστα αγωνιστικό ρυθμό, αφού η σλοβακική λίγκα βρίσκεται σε εξέλιξη, τρέχοντας ρεκόρ 2-0-1 μετά από τρεις στροφές.

Επειτα από τις δύο άνετες πεντάρες στο ξεκίνημα με 5-0 απέναντι σε Νίτρα εκτός και Ζέμπλιν εντός, το Σάββατο έπεσε θύμα της Ζλάτε Μοράβτσε και ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 2-1. Εμεινε από το 25’ πίσω στο σκορ, ισοφάρισε έξι λεπτά αργότερα με τον Σλοβένο μέσο Οζμπολτ, αλλά το αυτογκόλ του Απάου στο 46’ οδήγησε στην ήττα.

Αγωνιστικά Νέα

Μετά από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση άρχισε και ο… μαραθώνιος προβλημάτων. Ο εξτρέμ Βλάντιμιρ Βάις βρέθηκε θετικός στο τεστ για τον COVID-19 και δεν ακολούθησε την αποστολή για τα Φερόε, ενώ από τον ιο προσβλήθηκε και ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου. Αυτό έγινε γνωστό μετά την πτήση της ομάδας, που διεξήχθη τη Δευτέρα.

Ετσι στους Σλοβάκους δόθηκαν δύο επιλογές από τις τοπικές υγειονομικές αρχές. Είτε να παραμείνουν σε καραντίνα δύο εβδομάδων στα Νησιά Φερόε είτε να επιστρέψουν με το ίδιο αεροπλάνο στη χώρα τους. Στην πορεία η UEFA έδωσε την επιλογή στη Σλόβαν να αγωνιστεί κανονικά, αλλά όχι με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν ήδη στο Κλάκσβικ.

Ετσι, οι πρωταθλητές Σλοβακίας θα παραταχθούν με τον τεχνικό της ομάδας Νέων, Ζίλαρντ Νέμεθ στον πάγκο, αλλά και εντελώς διαφοροποιημένο ρόστερ. Συγκεκριμένα θα απαρτίζεται από παίκτες της πρώτης ομάδας που δεν βρέθηκαν στην αρχική αποστολή για τα Φερόε, αλλά και αθλητές από τη δεύτερη ομάδα της Σλόβαν.

Casino